tiistai 5. helmikuuta 2019

Poliitikot ovat tappaneet moraalin

Kansanedustajat eivät koe tekevänsä mitään väärää, koska hehän toimivat vain omien ohjeidensa mukaan. Varsinkin Vihreän puolueen edustajat ovat kovia jätkiä noudattamaan omia ohjeitaan:
Iltalehti, 4.2. 2019: Iltalehti esitti Ville Niinistölle kuusi tiukkaa kysymystä taksin käytöstä, Niinistö vastasi ympäripyöreästi: ”Olen toiminut ohjeiden mukaisesti.
Uusi Suomi, 4.2. 2019: Tämä maa on moraalisessa konkurssissa” – Jari Sarasvuo sauhusi Ylellä: Miten heitteillejättö on mahdollista hoivakodissa?
Iltalehti, 26.1. 2019: Kansainvälinen eliitti lentää 1500 yksityiskoneella Sveitsiin keskustelemaan ilmastonmuutoksesta – Niinistö näpäytti Twitterissä: ”Sanat ja teot?”.

Samalla vihreällä tavalla toimivat muutkin uskovaiset: Uskovaisetkaan eivät koe tekevänsä mitään väärää, kun yhtyvät alaikäisiin, tappavat homoja, vääräuskoisia, lapsia, vanhuksia ja naisia, milloin kunniasta, milloin säästösyistä, sekä pysyvät omissa oloissaan kuten poliitikotkin, koska hehän vain noudattavat omia ohjeitaan.

Kuten poliitikot eivät tunne eivätkä tiedä tavallisten kansalaisten tuntoja, niin samoin tietty maahanmuuttajien ryhmä haluaa olla tuntematta suomalaisten tuntoja, koska poliitikoille kansalaisista on hyötyä vain vaaleissa ja oikeauskovaiset eivät halua olla tekemisissä vääräuskoisten kanssa.
Ennen White Flightia on ollut Rich Flight.
Rikkaat pakenevat kansan keskuudesta omille alueillaan, joista heidän on helppoa vaatia yhtenäisen kansan tuhoa vaatimalla maahan ulkomaisia sijoitusyhtöitä, halpatyövoimaa ja muuta loismaista eläjää.

Populisteille ei voida antaa taksiseteleitä eikä vapaata oikeutta matkustaa ilmaiseksi minne vaan, sillä populistihan voisivat luoda suhteita muihin ihmisiin. Vain poliitikoilla on poliitikoiden mielestä virallinen oikeus käyttää verorahoja suhteiden luomiseen.
Kumma, että poliitikolla ei vielä valituksi tulleena ollut riittävästi suhteita? Kuka tai mikä on se erityinen taho, johon poliitikolla ei ollut suhteita ennen vaaleja?

Poliitikoille kansasta nousevat mielipiteet ovat parhaimmillaankin vain populismia, joka vastaa täysin uskovien puheita vääräoppisista, jotka eivät ansaitse samoja oikeuksia, mistä uskovaiset nauttivat.

Edellisistä lauseista voidaan muodostaa totuus kaiken maailman ideologiauskovaisista, mukaan lukien poliitikot ja muut rikkaat:
Omien ohjeiden noudattaminen on aina moraalitonta, ja johtaa vääjäämättä kansan jakaantumiseen.
Pitääkö Kansan kuolla ennen kuin poliitikot näkevät kansan arvon?
IL, 5.2. 2019: Selostajalegenda tuohtui suomalaiselle medialle Matti Nykänen -kirjoittelusta: ”Pitääkö ihmisen kuolla ennen kuin hänen arvonsa tunnetaan?”.
Uskovaiset sentään vaativat vääräuskoisia noudattamaan oikeauskovaisten käskyjä kuoleman ja helvetin uhalla, mutta poliitikot ovat niin alhaista porukkaa, että he eivät missään nimessä voi sallia kansalaisille samoja lakiin kirjattuja (etu)oikeuksia, mistä poliitikot itse nauttivat.
Missä on se toinen taho, joka säätää poliitikkoja sitovia lakeja? Onko poliitikko pätevä toimimaan oikeamielisenä kansanedustajana, jos hän ei tajua, että hänen perustelunsa etuoikeuksien nauttimiseen vaatisi sen, että Suomessa olisi jokin kansanedustuslaitosta korkeampi lainsäädäntäelin!
Poliitikkojen moraalittomuus on niin ilmeistä, että kaikki ne kansalaiset, jotka eivät näe poliitikkojen pimeyttä, ovat osasyyllisiä kaikkeen siihen pahuuteen, joka Suomea kohtaa.

Ei hirveästi ole ollut kiinnostusta osallistua ilmitulleiseen vanhusten keskitysleirittämiseen ja köyhien kyykyttämiseen, koska onhan se selvää, että jos puolueuskovaiset hyväksyvät ilman minkäänlaista kritiikkiä, että poliitikkojen pitää kuulua rikkaisiin, niin se on älytöntä, jos ei siitä tajua, mihin kansalaisten verorahat lopulta päätyvät:
B, 29.1. 2019: Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys.


VALTIOSÄÄNTÖÄ POLIITIKOILLE:
32 § Kansanedustajan esteellisyys: Kansanedustaja on esteellinen osallistumaan valmisteluun ja päätöksentekoon asiassa, joka koskee häntä henkilökohtaisesti.

Kansanedustajat ovat perustuslain mukaan esteellisiä säätämään omista kulukorvauksista ja omista etuisuuksistaan, joten on vähän kummallista, että poliitikot vetoavat silti laillisuuteen, kun he perustelevat, miksi he eivät ole tehneet mitään väärään vetäessään kansan varoja omiin taskuihinsa. Politikko osoittaa toimineensa vastoin perustuslakia, jos hän vetoaa lakiin perustellessaan, miksi hän ei ole tehnyt mitään väärää toimiessaan etuoikeutetussa asemassaan.

Missään kohtaan perustuslakia kansanedustajia ei vaadita noudattamaan omia lakejaan, vaan vain oikeutta ja totuutta. Etuisuudet ja muut kulukorvaukset eivät ole se, mitä laissa tarkoitetaan oikeudella ja totuudella! Laki ei ole perustuslaillinen laki, jos se on tehty vain etuoikeuksia varten!
Tavalliset kansalaisetkin joutuvat käyttämään omia rahojaan mennessään hoitamaan suhteitaan.
Onhan se aika pelleilyä poliitikolta rivien välistä väittää, että hänen ihmissuhteensa ovat jotain parempaa kuin tavallisten kansalaisten ihmissuhteet. Tavallinen tallaaja joutuu tarjoamaan ainakin oluet voidakseen luoda suhteita, mutta poliitikot vaativat, että kansan pitää tarjoilla heille ennen kuin he pystyvät luomaan suhteita?

Miksi poliitikot haluavat estää tavallisilta suomalaisilta ihmissuhteiden luomisen epäämällä heiltä ilmaiset viina-, juna-, lento-, bussi- ja taksimatkat? Sillä poliitikoiden perustelut ilmaisille matkoilleen ovat juurikin olleet suhteiden luomiseksi - ja kiireelle, vaikka poliitikot saavat ihan itse päättää aikatauluistaan.
Perustuslain mukaan poliitikoiden ei tarvitse noudattaa muiden tekemiä aikatauluja. Jos taasen poliitikko on itse vastuussa kiireestään, niin silloinkaan hänen ei tule vaatia veronmaksajia maksamaan hänen tressistään:

29 § Kansanedustajan riippumattomuus: Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset.

Kansalaiset ovat poliitikkojen uhreja.
Jos populistilla olisi yhtä paljon ihmissuhteita kuin poliitikolla, niin hän olisi kilpailija poliitikon uralle, joten siksi poliitikot haluavat rajoittaa kansalaisilta suhteiden luomista. Populisteilla ei varsinkaan saa olla suhteita valtamediaan ja tämän poliitikot ovat  pystyneet estämään kutsumalla populisteja vihapuhujiksi, ja vaatimalla oikean median toimittajia suorittamaan teologisia faktan tarkistuksia, joka automaattisesti estää kansalaisilta vääräkansalaisuuden; väärät mielipiteet.

Jospa poliitikot lopettaisivat ensin omat etuoikeutensa ennen kuin vaativat kansalaisilta vyönkiristystä ja sopeutumista halpoihin palkkoihin ja korkeisiin elinkustannuksiin:
YLE, 4.2. 2019: Valtiovarainministeriö: Uuden hallituksen varauduttava kahden miljardin euron leikkauksiin tai veronkiristyksiin.
Kaleva, 4.2. 2019: Val­tion­va­rain­mi­nis­te­riön virkamiehet: Julkista taloutta sopeutettava nopeasti kahdella miljardilla eurolla.

Ai niin, Perkules, kun en taaskaan muistanut, että poliitikoita on niin vähän, ettei heidän vyönkiristys auta yhtään mitään kansantaloutta. Toisaalta, ei sekään näy lakiuskovaisille kovin selkeästi vaalibudjetista, kun poliitikot joutuvat verovaroilla ostamaan pidempiä vöitä.
IL-Vahtera, 1.2. 2019: Poliitikot sörssivät kaiken – 2 voiko johtua korruptiosta?

B, 21.11. 2018: Mutta parakkikoulut eivät vaan homehdu.

3 kommenttia:

intrigööri kirjoitti...

Pykälästä 29: Kansanedustajan riippumattomuus on joskus oletettu hyväksi asiaksi, mutta aika on kiitänyt tuonkin hyveen ohi.

Oikeus on nykyisin niin kuin se luetaan. Totuus on, miten sen kukin tulkitsee. Peruslaki on viime aikoina ollut pelkkä hidaste hyveellisille hankkeille, joilla yleensä vastustetaan tunkkaista nationalismia tai kansankiihottaja Aleksis Kiven keksimää impivaaralaisuutta.

Käyttökelpoisin moniosaaja tässä ajassa on hyvin riiputettu kansanedustaja. Hän (hen) on riippuvainen omista taustaryhmistään, joistakin läpihyveellisistä pisneksistä tai erittäin edistyksellisistä poliittisista aatteista.

Hyvin riiputettu kansanedustaja on tietysti aina oikealla asialla, vaikka hän (hen) ajaisi valtion piikkiin kolmella taksilla yhtä aikaa. Yhdessä olisi edustaja itse, toisessa salkullinen salaattia ja kolmannessa kulkisivat villapipo ja polkupyörä.

Hei! En vihapuhu, että kansanedustajia pitäisi koskaan laittaa johonkin roikkumaan, ei edes vähäksi aikaa heilumaan valjaissa tuulivoimalasta.

Brainleak kirjoitti...

Nyt on Piru merrassa: Suomen Hallitus maksaa ulkomaille oikeudesta sekaantua Suomen sisäisiin asioihin, mutta samaan aikaan Suomen hallitus ja sen perseennuolijamedia syyttää Venäjää samasta asiasta:
YLE, 18.2. 2010: Suomen hallitus pestasi amerikkalaiskonsultin ideoimaan seuraavaa hallitusohjelmaa.

Onneksi YLE suorittu teologian laitoksella faktan tarkistuksen, ettei tuolla konsulttiyhtiöllä ole mitään yhteyttä Yhdysvaltoihin.

Brainleak kirjoitti...

Ai että mää kaipaan sitä aikaa, kun Vihreät olivat vielä kapinallisia Koijärven rannalla. Silloin ei tullut kysymykseenkään, että pitäisi noudattaa ohjeita.
Onneksi Impivaaraan ei enää ole paluuta, sen esteenä ovat ohjeita noudattavat Vihreät.