maanantai 9. kesäkuuta 2008

Tulevaisuuden tutkimus

Suomessa on paljon tyhjän toimittajia. Rikkaiden etujärjestölle, valtiolle on kuitenkin eduksi, että valtio maksaa tyhjäntoimittajille kovaa palkkaa, jotta valtion hallitsijat voisivat edelleenkin luulla, että elämästä pitää selvitä mahdollisimman laiskana.

Yksi selvimmistä valtion suojatyöpaikoista on Tulevaisuuden tutkimuskeskus. Kyseinen tutkimuskeskus ei pystynyt edes kertomaan päättäjille, mitä tapahtuu, jos ylijäämäviljaa aletaan polttamaan tehotalouden nimissä koneiden tarpeiden tyydyttämiseksi --koneiden, joiden ainoana tehtävä on viedä ihmisiltä työpaikat, jotta ihmisillä olisi enemmän "aikaa" sirkushuveihin.
Toisaalta perunaylijäämän käyttäminen alkoholin tuotantoon oli erittäin lyhytnäköistä, mutta koska Tulevaisuuden tutkimuskeskus ei ole Lyhytnäköisyydestä kiinnostunut, niin siksi Altian johtajat ja osakkeenomistajat saavat kääriä voittoja, koska valtio on ensin maksanut viljelijöille tuotantotukea, joka sellaisenaan päätyy Cayman saarille

Päättäjille ei tullut mielenkään, että ylijäämätuotannon olisi voinut antaa hyvää hyvyyttään ihmisille, koska A) poliitikoiden mukaan valtio ei ole hyväntekeväisyyslaitos ja koska B) Tulevaisuuden tutkimuskeskus on kyvytön tutkimaan nenäänsä pidemmälle, koska myös Tutkimuskeskuksen työntekijät ovat himoriippuvaisia rahasta, jonka virtaus köyhiltä rikkaille olisi heikentynyt merkittävästi, jos valtio olisi kaikille tasapuolisen hyvä.
Tulevaisuuden tutkimuskeskus on osa kilpailuyhteiskuntaa, joten se ei edes teoriassa voi ennustaa tulevaisuutta, joka kehittyy ensisijassa ihmisen luonnon mukaan. Ihmisen luontona on aina halu saada kaikki mahdollisimman halvalla. Vitsi on juuri siinä, että taloudellinen elämä on luonnonlaki, eikä rikkaiden yksinoikeus. Olen kirjoittanut tästä paljonkin muualla
Huomataan triviaalisti, ettei rahalla saa näkymiä tulevaisuuteen, sillä palkanvaatijat eivät pysty vapaaseen ajatteluun, koska heidän ensisijaisena arvona on oman ahneuden ylläpitäminen. Tulevaisuuden tutkijat ovat leipätutkijoita, jotka ovat toimessaan vain valtion suojatyöläisiä, joiden korkeimpana etuna on valtion pitäminen ahneiden hallussa.

Voi tietysti olla, että Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ei oteta lainkaan tutkittavaksi ihmisoikeuksia ja perusoikeuksiin meneviä päätöksiä, vaan siellä pitäydytään korkeampien sfäärien tutkimuksessa, kuten sitä, mitä ihmisen pitäisi lain mukaan vastata, jos hän kohtaa Maan ulkopuolisen olion...

Pienten asioiden väheksyminen saa aikaan kohtalokkaita seuraamuksia. Ihka tavalliset suomalaiset olivat aikoinaan kauhuissaan siitä, kun viljaa alettiin polttaa sähkö- ja lämpövoimaloissa, joka oli vain ensi askelia siihen, että viljaa alettiin tuottaa myös autojen polttoaineeksi. Ja nyt sitten poliitikot yrittävät paikata tilannetta sillä, että köyhille annetaan hieman suurempia almuja, joilla he saisivat ostaa kalliimpaa ruokaa, kun ensin olisi pitänyt tajuta jakaa ylijäämä suoraan ihmisille.

Mutta, poliitikoiden ajatuksenjuoksu onkin sitä, että ihmisiä nöyryytetään rukoilemaan armoa poliitikoilta. Armopaloja sitten voi jakaa poliittisella korrektiudella, koska ei ole yhden yhtäkään aitoa ajattelijaa valtion suojatyöpaikoissa sanomassa, että armoa on vain silloin, kun sitä annetaan ilman anomuksia.

Anomalla saatu armopala ei perustu armoon, vaan ihmisten nöyryyttämiseen, sillä rikkaat voivat turvata jatkuvan ansionkehityksensä vain siten ja siinä, kun he pitävät ihmisyyttä pelkästään keppihevosenaan.

Ei kommentteja: