maanantai 9. kesäkuuta 2008

Poliitikoiden taustoitus

Kohta poliitikot jäävät kolmenkuukauden palkalliselle kesälomalleen, jonka he ovat itse itselleen säätäneet. Tuskin heidän tarvitsee edes avata tilipussiaan, koska heille juoksee kaikki mahdolliset etuisuudet, joista suurinta osaa yksikään köyhä ei pysty edes kuvittelemaan. Niinpä on hyvä tuoda esille, mikä hallinnossa mättää.

Asunnottomien yön nettisivujen etusivulla
oli tässä kevään mittaan kysely, pitäisikö asunto olla ihmisen perusoikeus. 77 oli sitä mieltä, että pitää, viisi vastasi, että ei pidä.

Suomessa eikä missään muuallakaan asunto ei ole ihmisen perusoikeus, jota todistaa esimerkiksi asunnottomuus, -ja vieläkin paremmin se tosiasia, että julkinen valta voi missä tahansa tuomita ihmisen asunnottomaksi niin sanotuilla häätötuomioillaan.

Yllä puheenolevasta kyselystä huomaamme, että viisi 82:sta (n. 4 prosenttia) päättää kaikkien asioista kaikkien etuja vastaan. Koska jos kerta 96 prosenttia kansasta on sitä mieltä, että kaikille kuuluu asunto, niin miksi sitten demokratia ei toimi, eli miksi kaikilla ei ole asuntoa, perusoikeuksia, ihmisarvoa? Tai sitten nuo 96 prosenttia ovat vähän tyhmiä, kun eivät ymmärrä, että häätötuomiot ja asumisen perusoikeus ovat toisensa poissulkevia.

Ilmiselvästi demokratiaa ei ole siellä, missä enemmistön tahto ei ole toteutunut. Voidaan sitten kysyä, keitä ovat nuo neljä prosenttia kansasta? He ovat poliitikkojen taustajoukkoja, jotka rahoittavat poliitikoiden ahneutta; poliitikoille eri riitä palkka eikä kaikki etuisuudet --mukaan lukien ilmainen asunto--, vaan sen lisäksi he tarvitsevat päivittäisin annoksen lahjontaa, jotta julkisen vallan takainen salainen valta ei romahtaisi maailman rauhaan, sillä sotien, väkivallan ja sorron todellinen syy on vallan käyttämä hajota ja hallitse -periaate.

Poliitikot kaikkialla eivät koskaan ole toteuttaneet perustuslakeihin kirjattua ihmisten tasa-arvoa, vaan he jakavat mielivaltaisesti eri ryhmille etuoikeuksia, erivapauksia, joka saa ihmiset taistelemaan olemassaolon taistelua.

Aikomuksenani on alkaa kirjoittaa tänne "profetioita" poliitikoiden päätösten seurauksista. Seuraavassa kirjoituksessa käsittelen poliitikoiden ehdotusta, että nuorille annettaisiin ilmainen joukkoliikenne.

Päättäjiä arvostellaan harmaan talouden sallimisesta

Ei kommentteja: