keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Good news

Nyt on taasen perhesurmien viikot meneillään.
Asia olisi aivan liian vaikea, jos maailmassa ei olisi jotain hyvääkin. Näissä perhesurmissa on se erittäin hyvä piirre, että ne tapahtuvat yleensä hyville perheille.

Olisi vallan kauheaa, jos vain huonot perheet kokisivat surmia. Ja maailma olisi todella surkea kaikille, jos koulusurmiin syyllistyisivät muutkin kuin hyvien perheiden lapset.

Itse asiassa, kun tätä hyvä perhe-asiaa tarkastellaan puhtaan tosiasiallisesti, huomataan, millainen katastrofi onkaan hyvä perhe. Ajatelkaa, miten kaikki ahneuskin on keskittynyt yksinomaan hyviin perheisiin. Samoin huumepomot ovat yleensä hyvistä perheistä. Kunnialliset viinakauppiaatkin ovat "hyvä perhe"-imagonsa vankeja.
Huonojen perheiden viinatrokarit ja pimeän pullon myyjät ovat ainoastaan pisara hyvien perheiden huume- ja viinanmyyjien ja rahanpesijöiden meressä.

Mediasta voimme aina jokaisen traagisen tapahtuman jälkeen lukea, miten hieno ja hyvä perhe sekin oli. Hyvien perheiden kakaroillakin riittää aikaa ja rahaa itsensä ja yhteiskunnan tuhoamiseen. Se on tosi hyvä juttu, koska hyvät perheet ovat tähän asti laittaneet kaiken pahan syyksi huonot ihmiset, ja siksi hyvät perheet ovat imagonsa tähden aina ryöstäneet huonoiksi näkemiltään ihmisiltä ihmisarvon ja elämän perusturvan.

Vielä kun näkisi senkin, miten hyvät perheet ovat vanginneet itsensä hyvien ihmisten asuinalueelle korkeiden piikkiaitojen taakse, missä he voivat huonoilta ihmisiltä piilossa tappaa toisiaan, niin ehkäpä silloin te muutkin jo alkaisitte pikku hiljaa tajuta, että ihmiskunnalla ei ole varaa hyviin perheisiin ja heidän ahneuteensa.

lue lisää:
Asunnottomien yö

Ei kommentteja: