maanantai 13. lokakuuta 2008

Valtiot siunaavat ahneuden

Olisi varmaankin jo aiemmin pitänyt kirjoitella rikkaiden uusista typeryyksistä, mutta jostain syystä tunnen vain sääliä rikkaita kohtaan. Jokohan vihdoinkin ihmisten silmät niin sanotusti alkavat aueta, ja hekin voivat voivat rehellisesti tunnustaa, miten rikkaat ovat yksin syyllisiä kaikkeen pahaan ja köyhyyteen?

Ei pitäisi olla kovinkaan vaikeaa havaita, että todellisia köyhiä ovat vain he, joille mikään ei riitä. Rikkaiden tyydyttämätön ahneus saa aina aikaan pelkästään pahaa, jonka ulkokullatut kyllä hanakasti ovat tähän asti pystyneet ulkoistamaan heihin, joita rikkaat pitävät vain halpatyövoimana. Ahneus on se sairaus, jonka seurauksena on sokea usko jatkuvaan talouskasvuun, kilpailutalouteen ja ihmisten nöyryyttämiseen armopalojen anelijoiksi.

Tietysti, kun vallitsevan kulttuurin mukaan siisti ja yhdenmukainen pukeutuminen on osoitus hyvästä ihmisestä, niin pahahan siinä on kertoa rikkaille, että rikkaat ovat itse asiassa alasti.
Jos kuitenkin jätetään ulkokultaisuus huomiotta, ja keskitytään faktoihin, niin helposti huomataan, että rikkaiden ylläpitäminen on miljoonia kertoja kalliimpaa kuin heitä paljon lukuisamman, kulttuurin mukaisen köyhien määrän avustaminen. Johtuen rikkaiden taloustajun täydellisestä puutteesta, he eivät voi tajuta, että köyhien avustamistarve johtuu vain siitä, että heille ei anneta mahdollisuuksia...

Rikkaat eivät edes halua poistaa köyhyyttä, koska jokainen hyvin tietää, että rikas ei voisi rikastua, jos köyhillä olisi lähtökohtatasa-arvo jonka rikkaiden monopolisoima valtio tarjoaa yhteiskunnan kukkarosta vain rikkaille. Valtio ei voi antaa köyhille elämisen vapautta yksinkertaisesti siksi, että köyhien tulee olla jatkuvasti rikkaiden käytettävissä, koska rikkaat itse ovat täysin työkyvyttömiä ja ylipäätään kaikkea järkeä vailla taloudellisuudessaan, joka on tehotalouden irvikuva.

Rikkaat ovat järjettömiä, koska he eivät itse ajattele, vaan vain reagoivat tunteenomaisesti lakipykälien rivien lukemisen välissä. Kaikki nämä maailman ja valtioiden talousvaikeudet ovat vain rikkaiden hysteeristä reagointia ilman minkäänlaista luovaa ajatusta. Rikkaiden talousasiantuntijuus on lähinnä konemaista, mekaanista rattaiden raksutusta; jos emme tee tätä, niin seuraa tuo, jos teemme tämän, niin se saa aikaan sitä - jos tätä ratasta pyörittää näin, niin tuo menee noin...
Aivot ovat luonnonvara, jolle ei voida laskea rahallista arvoa. Koska rikkaat kuitenkin laskevat aivoilleen rahallisen arvon, niin siinä yhteydessä kuitenkaan köyhiä ja mehiläisiä ei voida arvottaa samalla moraaliasteikolla; Rikkaat ovat kaksinaismoralisteja: oma, ylivertainen moraali itselleen, ja toinen, ihmistä alentava ja luontoa tuhoava moraali kaikelle muulle.


Luottotappiot ovat vain oire, seuraus kyvyttömyydestä ajatella taloudellisesti. Valtioiden pankeille, sijoitusyhtiöille ja vakuutuslaitoksille pumppaamat triljoonat vain varmistavat sen, että suljetaan edelleenkin silmät siltä sairaudelta, joka saa aikaan kaiken tämän elämöinnin rahataloudessa. Valtiot (poliitikot, jotka esiintyvät valtiona) ovat täysin kyvyttömiä poistamaan epävakaisuutta rahataloudesta, koska itse poliitikot sairastavat myös sitä samaa hirvittävää sairautta, joka saa pörssikeinottelijatkin pumppaamaan ilmaa pörssikursseihin ja kovapalkkaiset psykiatrit pidättymään sanomasta rahanahneutta sairaudeksi.

Pankkien tukeminen verorahoista saa aikaan vain sen, että ahneet saavat edelleenkin hallita. Tosin rikkaat eivät koskaan ole oikeesti pystyneet hallitsemaan, koska he ovat ainoastaan tunteellisia reagoijia ja lakikirjaimeen uskovaisia. Laki ja reagointi ei vaadi ajattelua, vain tunteellisuutta, jonka hysteerimuotoa nimitetään lamaksi, jotta mikään vaan ei muuttuisi.

Verojenvarojen siirtäminen rikkaille varmistaa vain sen, että suuri joukko ihmisiä jää velkaloukkuun, jolle valtio ei tule antamaan edes lämmintä kättä. Ja pankkien tukeminen todellakin pelastaa ahneet, koska pankkitukea antavat ahneet, jotka eivät pysty ajattelemaan itseään työnteossa.

Poliitikot ja muut rikkaat ovat valepukuisia kerjäläisiä. He eivät näytä kerjäläisiltä, koska heidän väkivaltakoneistolla rasvattu systeeminsä pakottaa ihmiset rikkaiden orjiksi. Ja sitten rikkaat pitävät niitä köyhinä, jotka työllään toteuttavat rikkaan fyysisen puitteen.

Mikään ei muutu niin kauan, kun poliitikot eivät tajua, että luonnon tekemälle työlle ei voida laskea arvoa. Ei ainoastaan hyönteiset, fotosynteesi ja muut semmoiset ole korvaamattoman arvokkaita ihmiskunnalle, vaan siihen samaan kuuluu ehdoitta myös ihmiskeho aivoineen. Jos kuitenkin aivotyölle lasketaan arvo, niin se aina alentaa ihmisen, ja seurauksena ei ole mitään muuta kuin ahneutta, koska arvoltaan mitätön (rikas) etsii tyydyttämättömästi korvausta sille, että hän ei olekaan mitättömien talouden asiantuntijoiden mukaan korvaamattoman arvokas.

Kun ihminen ei laske rahallista arvoa keholleen ja sen funktioille, niin silloin hän ei voi olla ahnekaan, koska vain siten ihminen tuntee oman arvonsa, kun hän ei mittaa itseään rahallisesti. Raha ei ole koskaan oikea mittari, koska se on täysin sellaisten ihmisten keksintöä, jotka eivät tunnusta olevansa itsekin osa korvaamatonta luontoa. Mutta ihminen ei ole ihmisen keksintö.

Kaikki rahatalouden asiantuntijat ovat harhaanjohtajia. Onhan se uskomattoman typerää julistaa, että rikkaan aivot ovat rahallisesti arvokkaampia kuin vaikkapa fotosynteesi tai verenkierto, tai peräsuoli. Olen jo aiemmin ilmaissut, miten rikkaat hyväksyvät talousasiantuntijoikseen vain sellaisia, jotka ovat itsekin ahneita.
Rahanahneet talousasiantuntijat ovat ainoita asiantuntijoita, joita poliitikot kuuntelevat työkseen; jos joku korkeapalkkainen filosofi puhuisi, niin poliitikoiden ei tarvitse sellaisesta välittää, koska hehän ovat vain valtion suojatyössä, jossa on sallittua ja lupa puhua kummallisia, joita sitten poliitikot ihastelevat; katso miten söötti filosofi meillä on!

Se olisi Jumalan ihme, jos joku poliitikoiden palkkaama talousasiantuntija alkaisi puhua vaikkapa siitä, että valtion tulisi toimia vapaaehtoisperiaatteella. Sen sijaan talousasiantuntijat ovat jo pidemmän aikaa kuiskutelleet poliitikoiden korviin, että vapaaehtoisjärjestöt ovat kilpailun esteenä.
Tältä kantilta katsoen myöskin fotosynteesi ja mehiläiset ovat kilpailun esteenä, koska ne estävät tehokkaasti keinotekoisen luonnon tulemista luonnon korvikkeeksi muuallakin kuin vain mekaanisesti reagoivissa poliitikoissa.
Ihmisaivotkin ovat tekoälytehtaiden kilpailun esteenä, koska todellisuudessa aivojen korkeimman asteen käyttäminen ei vaadi lainkaan rahaa.

Sen sijaan poliitikoiden aivoja ei voi käyttää ilman rahaa, joka huomataan maailman tilasta
Lue lisää:
HS: Mitä suurempi palkka sinulla on sitä ahneempi olet
Taloussanomat: Asiantuntijoiden "totuus" on aikansa äpärä

Ei kommentteja: