tiistai 26. huhtikuuta 2011

Suomalaiset olivat onnellisia

UPDATE 29.4. 2011: OUTO SUOMI-ILMIÖ USA:ssa:
Uusi Suomi: Outo ”Suomi-ilmiö” paljastui myös USA:ssa: "Miksi "onnellisimmissa" maissa paradoksaalisesti on keskimääräistä enemmän itsemurhia? Tämä dilemma on yleensä liitetty Pohjoismaihin, kuten Suomeen, mutta nyt sama ilmiö on Time-lehden mukaan havaittu myös USA:ssa."


Mokuttajien totuudet pudotellaan yksi toisensa perään;
Mokuttajien mukaan suomalaiset ovat synkkä kansa, jota todistaa itsemurhatilastotkin. Mutta nyt on tieteellisesti todistettu, että itsemurhia tehdään eniten siellä, missä ihmiset ovat onnellisia:
HS: Tutkijat: Onnellisissa paikoissa tehdään eniten itsemurhia

Suvikset ja mokuttajat vaativat, että Suomen kansa pitää vaihtaa iloisiin etelämaalaisiin ja tummiin afrikkalaisiin. Nyt on vain niin, mitä olen havainnoinut jo 60 vuotta; Suomalaiset ovat erittäin onnellisia. Olen ollut itse jo 60 vuotta onnellinen, eikä yksikään suurmokuttaja voi poistaa minulta onnellisuuden kokemusta.

Mokuttajat itse asiassa aikaan saavat lisää synkkyytttä Suomeen ja lisää itsemurhia, koska synkkyyteen uskovat maahanmuuttajat joutuvat elämään onnellisten suomalaisten keskuudessa, eikä se ole lainkaan niin kivaa olemista, mitä mokuttajat väittävät.

Mokuttajat ovat tehneet kaikkensa tuhotakseen suomalaisten perusarvot, kuten kodin, uskonnon ja isänmaan. Seuraukset tulevat olemaan aivan hirvittävät, mutta mokuttajien mukaan tärkeintä onkin saada suomalaiset lopettamaan itsemurhaaminen, mitä väliä sekoilusta, homostelusta, perheiden hajoamisista, lasten itsetuhoisuudesta,....

Ai että, miten mokuttajat ovatkaan innoissaan uusperheistä, missä ei näy enää jälkeäkään suomalaisten arvoista: Lapsia annetaan huostaan uuden perheen tieltä. Varmasti tuollaisen toiminnan seurauksena suomalaisten onnellisuus saadaan laskettua turvalliselle muslimitasolle, joka tehokkaasti ehkäisee itsemurhia.

Iltalehti: Pohjoismainen tutkimus:
Suomalaiset onnellisia - vastoin odotuksiaan

Huffingtonpost: World's Happiest Countries: Gallup Survey

Ei kommentteja: