keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Apartheid-valtio on oikeutettu

Erkki Tuomiojan israel-vastustus ei hellitä: ""Mikään apartheid-valtio ei ole oikeutettu eikä kestävä", ulkoministeri Erkki Tuomioja(sd) luonnehti tiistai-iltana Helsingissä.HS, 25.10. 2011:
Tuomioja Israelista: "Apartheid-valtio ei ole oikeutettu"

Omasta puolestani totean sen totuuden, että myöskään rikkaita suosivat valtiot eivät ole kestäviä; Myös nykyinen  kapitalismi-sosialismi-kommunismi-valtiot ovat apartheid-politittisia, joissa erotellaan ja luokitellaan ihmisiä.

Ihmisten erottelu ja luokittelu on täysin hyväksyttyä, koska se tapahtuu ihmisillä paljolti alitajuisesti; Erottelupolitiikan perimmäinen merkitys parhaimmillaan on sen sivistävä luonne. Mutta apartheid toimii myös toisin päin silloin, kun erottelun kohteeksi joutuneita autetaan ulkoapäin. Apartheid-politiikka epäonnistuu kansanosien sivistämisessä ja niiden yhteen tuomisessa., jos sellaista poitiikkaa harrastava valtio pakotetaan ulkoa päin muka jonkun ihmisyyden nimissä lopettamaan ihmisten erottelu.

Erkki Tuomiojan olisi syytä pikimmiten tehdä yksityinen vierailu Etelä-Afrikkaan nähdäkseen, mitä tapahtuu kansalle, jonka sivistymisptosessi katkaistiin ulkopuolisten taholta. Ainakin hänen tulisi lukea sieltä kantautuvia uutisia, mitä siellä ihan oikeasti tapahtuu.

Juutalaisuus on ehdottomasti tämän planeetan parhautta. Ilman juutalaisia maailmamme olisi paljon köyhempi kulttuurisesti, takapajuisempi sivistyneisyydessä ja alkeellisempi tekniikaltaan. Mutta Tuomiojan mielestä juutalaiset pitäisi vähintään sulauttaa arabeihin, koska vasemmistolaisuuteen kuuluu uskomus, että kaikki rodut ja kulttuurit ovat yhtä hyviä. Vähäinen juutalainen väestö on kuitenkin paljon rikkaampi, koska sen parista on tullut mailmaan valtavan paljon enemmän sivistyneisyyttä ja tietoa kuin mihin miljardiväestöinen arabikulttuuri on pystynyt.
Jos Israel lopettaisi arabeihin kohdistuvan erottelun, niin silloin ei kestäisi kuin yksi sukupolvi, kun juutalaisuus olisi hävitetty  kansana. Muslimit lukevat juutalaisten kirjoituksiin nojaavaa hyvin ankaraa Koraania ahkerammin ja runsaslukuisammin kuin juutalaiset omia kirjoituksiaan, joten jos Tuomioja saisi tahtonsa lävitse, niin silloin arabit alkaisivat hyvin nopeasti kohdella juutalaisia moninverroin kauheammin, mitä nyt Israel kohtelee helläkätisesti arabejaan. Esimerkkinä juuri Etelä-Afrikka ja sen valkoisiin kohdistama vaino.

Jos se ei ole vielä selvää, niin sanottakoon suoraan, että kulttuurit eivät ole tasa-arvoisia, eivätkä anna ihmisille samaa lähtökohtaa elämään. Monet kulttuurit jopa painavat ihmistä maahan koko elämän kaaren ajan, jolloin sellaisista kulttuureista ei ole paljoakaan apua ihmiskunnan kehittämisessä.

Suomi on harrastanut apartheid-piolitiikkaa ja harrastaa edelleen; suomea puhuvat suomalaiset ovat toisen luokan kansalaisia suomenruotsalaisiin nähden. Suomalainen apartheid on kuitenkin niin lievää, että esimerkiksi Erkki Tuomioja ei sitä itse huomaa eläessään ylellistä elämää kansan varoilla. Kantasuomalaiset ovat sen kuitenkin aina tiedostaneet ja aivan viimeaikoina sille myös aiotaan tehdä jotakin; Suomalaiset haluavat lopettaa suomenruotsalaisen melko lievän apratheid-politiikan.

Suomessa harrastettu erottelupolitiikka on ollut niin lievää, että muiden maiden hyysäreiden ei ole tarvinnut vaatia ulkomaita puuttumaan Suomen sisäisiin asioihin, joka on ollut erinomainen juttu, koska suomenruotsalaisten harrastama erottelupolitiikka on sivistänyt kantasuomalaiset. Ilman ruotsalaisia ja heidän brutaaleja menetelmiään suomalaisuus olisi kehittynyt hitaammin ja ehkäpä jopa toiseen suuntaan... 

Erottelupolitiikalla sivistetyt ihmiset huomaavat kyllä aikanaan itsekin, milloin on tullut oikea hetki vaatia herrasväkeä lopettamaan erottelun; Suomessa sen aika on tullut nyt; Israelissa sen aika tulee ennemin tai myöhemmin,  mutta yksikään ulkopuolinen ei sitä saa määrätä.

Itse en vaatisi länsimaisia arvoja vaalivia kulttuureja lopettamaan alueillaan tapahtuvia ihmisten erotteluja, koska ymmärrän, että juuri ne ovat evoluution jatkeita ja korvikkeita, sillä älyllinen olento ei ole sen evoluution hallinnassa, joka sai aikaan älyllisen olennon fyysisen ilmentymän.

Luonnossa eläimillä tapahtuu koko ajan erottelua. Ja juuri tuo luonnollinen evoluutio sai aikaan muuan villi-eläinlajin kehittymisen ihmiseksi. Jos joku ei tykkää apartheid-politiikasta, niin silloin sellainen ihminen haluaa takaisin apinaksi. Haluaako Erkki Tiuomioja ihan oikeasti sitä, että juutalaiset pakotettaisiin takaisin keskiaikaan?
Kulttuurit kehittyvät sivilisaatioiksi vain silloin, kun siinä toimii ihmisten luokittelu ja heidän erottelunsa hyviin ja huonoihin. Huonouden lisääntymistä ja valtaa tulee rajoittaa. Luonnossa se rajoittaminen on sama asia kuin evoluution totuus, eli lajien kehittyminen korkeammiksi, jopa ihmiseksi saakka

Apratheid on kulttuurien evoluutiota. Ihmiset tiedostavat alitajuisesti, että kulttuurit eivät ole tasavertaisia. Kulttuurit ovat verrattavissa uroslaumaan, joka tappelee yhden naaraan suosiosta. Taistelkoot kulttuurit edelleen siitä, kuka niistä on kelvollinen alati yhdentyvän ihmiskunnan lopulliseksi kulttuuriksi. Ja voimakkain kulttuuri jääköön eloon ja suotakoon sille maailmankulttuurin status.  Juutalaisuutta ei saa heikentää ja estää ulkopuolisin voimin ja alistaa sitä jonkun alemman kulttuurin alakulttuuriksi.

Siitä huolimatta vanhoillinen juutalaisuus on perseestä siinä, kun se laittaa niin valtavan raskaita taakkoja ihmisten kannettaviksi. Mutta se on juutalaisuuden sisäinen asia selvittää voimasuhteet, ja jos käy niin, että vanhoillinen juutalaisuus pääsee voitolla, niin silloin on suotavaa, että joku muu kulttuuri menee sinne ja lyö juutalaiset maan rakoon.

YLE, 6.10. 2011: Mantereen mediasta päivää
Eli tarina siitä miltä tuntuu joutua rasismin kohteeksi. Kyllä kiukuttaa!

Ei kommentteja: