tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pahantahtoisin rasisti

Voiko kukaan olla pahempi ihminen kuin rasisti? Kyllä voi. Kaikkein pahantahtoisin ihminen on sellainen, joka vaatii jatkuvaa hellettä, ainaista aurinkoa. Sellainen ihminen ei välitä kenestäkään muusta yhtään mitään. Lopulta kaunista päivää vaativa ei välitä edes itsestään mitään.


Me elämme maailmassa, missä on elämää. Meidän kahdella lähimmällä planeetalla toisella paistaa joka päivä ja toisella sataa koka päivä. Kummassakaan ei ole elämää.

Urantiaalinen elämä vaatii sekä auringon säteitä että sateen pisaroita.

Jos täällä olisi edes kuukausi pelkkää auringonpaistetta, niin kukaan ei saisi kasvukauden ruokaa yhtään. Sama asia, jos täällä sataisi kuukausi yhteen mittaan, niin kaikki sato olisi menetetty. On siis erinomaisen typerää vihata/rakastaa joko sadetta tai aurinkoa.

Sinä auringonpalvoja. Tiesitkö, että olet typerämpi kuin yksikään rasisti. Rasisti sentään säästäisi omansa, mutta sinä auringon palvoja haluat tappaa maailmasta jokaisen  ihmisen ja kaiken elämän.

Elämä säästyy vain siksi, että luonto on tehnyt varastoaltaita. Ihminen säästyy auringonpalvojien pahansuopaisuudesta huolimatta vain siksi, että Raamattu on opettanut viisaimmat ihmiset tekemään ruokavarastoja.

Ihmisen mieli on osa kaikkeutta. Luonto ja ihmisen mieli ovat kytkeytyneitä toisiinsa. Mitä ihminen kaipaa, se toteutuu. Mitä ihmisjoukko halajaa, se toteutuu varmemmin. Auringonpalvojat ovat siis syypäitä katovuosiin. Yksi katovuosi tappaa enemmän ihmisiä kuin Hitler viidessä vuodessa. Kun siis te suvaitsevaiset auringonpaljovat vaaditte jatkuvaa auringonpaistetta, niin muistakaa tämä, että te tapatte enemmän ihmisiä kuin pahin rasisti. Te auringonpalvojat olette pahempia kuin yksikään diktaattori.

Ei kommentteja: