maanantai 25. marraskuuta 2013

Poliisin vihjepuhelimet laittomia

Annan tässä sisäministeri Räsäselle vihjeen täysin ilmaiseksi. Tästä syystä P. Räsänen toki saa laittaa mun nimeni omiin rekistereihinsä, mutta vannon ja vakuutan, että mun nimeni on jo sadoissa erilaisissa rekistereissä.

Huomio, rouva ministeri! Voisitko tsekata Poliisin vihjepuhelimen käyttöohjeet!
Suomen Poliisi: Vihjepuhelimet.

Siellä sanotaan, että kansalainen voi antaa vihjeen poliisille nimettömänä:
"Vihjeen voi antaa nimettömänä" !

Vihje: Ilmaiseen vihjepuhelimeen soittajat ovat poliisin vasikoita.

Nythän on niin, että Poliisi ei saisi ottaa vastaan nimettömiä vihjeitä puhelimitse, koska rouva ministeri vaatii, että vihjeen antajat tulee rekisteröidä. Ministerit ja muut poliitikot ovat näemmä sitä mieltä, että vihjeen antajien pitää elää jatkuvassa pelossa, koska on mahdotonta, että poliisit olisivat vailla inhimillisiä ominaisuuksia kuten taipumusta lipsautteluun. Wikipedia: Freudilainen lipsahdus.

Miten poliitikot voivat estää (turvaluokitettuja) ihmisiä lipauttelemasta tietojaan?

Ehdotan, että ihmiset eivät enää puhuisi mitään poliiseille. Sen sijaan ihmisten tulisi lähettää kaikki vihjeensä sisäministerille, koska vain siten voidaan taata vihjeiden antajien henkilöllisyyden pysyminen salassa, sillä on tunnettua, että poliitikot eivät pysty froidilaiseen lipautteluun, vaan he puhuvat ohi suunsa tahallaan ja tositarkoituksella. Poliitikot ovat vihjailijoita, jotka pitäisi rekisteröidä poliisin vasikkarekisteriin.

Ylimoralisti Päivi Räsänen!
Katos kuinka Google voi auttaa sinua: Ohjeet vihjeen antamiseen
IL, 22.11. 2013: Kari Tolvanen arvostelee Räsäsen syytöksiä: "Todella yllättävä veto"

On puhdasta kaksinaismoraalia, jos hyväksyy poliisin vihjepuhelimen nimettömyyden, mutta ei pysty hyväksymään poliisin "vasikoiden" nimettömyyttä. Itse asiassa, tuollainen asenne poliisin toimintaa kohtaan lähenee jo äärimmäistä typeryyttä. Vai onko todella joku niin typerä, että ei pysty kuvittelemaan poliisin vihjepuhelimeen mitään rikollisuutta paljastavaa. Että vihjepuhelimeen ilmoitetaan vain kakkureseptejä, kun taasen ne oikeat vasikat ilmiantavat sellaisia tietoja, joista joutuu istumaan kakkua.

Koska siis Poliisin vihjepuhelin ei periaatteessa eroa mitenkään vasikoinnista, niin on päivän selvää, että Poliisin tulee lopettaa välittömästi vihjepuhelimen toiminta siltä osin kuin siinä puhutaan nimettömyydestä.

Ei kommentteja: