sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Saudien arvopohja sopii suvakki-Suomelle.

Independent, 23.5. 2019: Saudi Arabia 'to execute three moderate scholars after Ramadan'.
HS, 28.9. 2015: Vihreää valoa 950 ruoskaniskulle – Miksi Saudi-Arabia valittiin YK:n ihmisoikeuselimen johtoon?
-- Suvakki-Suomi taisi olla siinä porukassa mukana, joka valitsi Saudi-Arabian YK:n ihmisoikeuskomiten johtajaksi, joten olisi ihan kohtuullista suvakeilta pitää suut tukossa, mitä tulee suomalaisten arvoihin?
Jos paljastuu, että Suomi oli mukana valitsemassa Saudi-Arabiaa ihmisoikeuselimen johtoon, niin mikä estää SDP-johtoista hallitusta valitsemasta Halla-ahoa tai Hakkaraista EU-komissaariksi? Halloo!
Suomi ei kuulemma voi palauttaa ihmisiä sellaisiin maihin, joissa palautettavat joutuisivat sen maan oikeusviranomaisten käsiin, mutta suvakki-Suomella ei ole mitään vaikeutta ottaa vastaan öljyrahaa niistä maista, että sillä rahalla Suomeenkin saataisiin vastaava meininki. SU, 26.3. 2019: Tavio: Oulun moskeijan sulkemista harkittava.

Persujen erilainen arvopohja on esteenä sille, ettei muut puolueet halua hoitaa Suomen asioita yhdessä Persujen kanssa.

Mutta, kovin lepsuja nuo muiden puolueiden arvot taitavat olla, koska ne haluavat tehdä yhteistyötä Saudi-Arabian kanssa, joka mestaa maltillisia kansalaisiaan. Kiva ottaa vastaan saudeilta rahaa, että myös Helsinkiin saataisiin suurmoskeija edistämään saudeille mieluisia arvoja.

Moraalisäteilijöiden moraali ei juurikaan säteile silloin, kun pitää saada lisää värisevää erilaisuutta Suomeen:

IS, 22.5. 2019: Rahaa, kirjoja, vierailuja... Oulun moskeijalla tiiviit siteet Saudi-Arabiaan – tutkija näkee ongelmia.
YLE, 29.7. 2016: Suomen asekauppa Lähi-itään moninkertaistunut – "eletään poikkeuksellisia aikoja":
"Suomi aseistaa muun muassa Saudi-Arabiaa ja Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia, jotka ovat pommittaneet siviilikohteita Jemenissä."


Suvaitsevaisten arvopohja on kyllä huippujuttu. He ovat heti viemässä persuilta valtion avut pois, jos tulee vähänkin erilainen twiitti, mutta samaan aikaan he haluavat kylpeä islamilaisten valtioiden öljyrahoissa, jotta Suomeen saataisiin lisää sitä värinää, jonka loppupärinöissä Suomeenkin saadaan taas kunnon meininki.
YLE, 24.5. 2019: PS-Nuorten valtionapu vaakalaudalla, ministeriö perää järjestöltä selvitystä.

MTV-uutisissa, 12.6. 2017: Juha Sipilä puheessaan, kun piti perustella, miksi Jussi Halla-aho ei kelpaa hallitukseen: "Hallitusohjelmaan on täysin mahdoton kirjata kaikkea, mitä eteen tulee. Arvopohjan pitää olla yhteinen. Kaikissa tilanteissa meidän pitää pystyä tekemään päätöksiä, että toimintakyky säilyy."

Mitähän kumman väliä on millään arvoilla, kun erilaiset valtiot kuitenkin pystyvät sopimaan minkälaisia sopimuksia tahansa, vaikka valtiot toimivat erilaisilla hallintotavoilla. Täällä Suomessa näyttää olevan maan tapa, että jotkut katsovat oikeudekseen leikkiä moraalista olentoa vaatimalla kaikilta yhteisiä arvoja, joka tosiasiallisesti merkitsee puolueiden ideologioiden kastraatiota, jolloin puoluejohtajat vain vinkuvat ja kimittävät täysin mitättömistä jutuista.

Hyvinpä todellakin suvaitsevaisten arvot sopivat Saudi-Arabian arvopohjaan, että saudeihin voidaan myydä sotakalustoa ja sieltä suvaitsevaiset saavat ilmaista rahaa, jotta Suomi voitaisiin muuttaa absoluuttiseksi monikulttuurimaaksi, johon Saudi-Arabia ei suostu koskaan, niin kauan, kun siellä on vallalla se nykyinen hallintomuoto, joka kelpaa erittäin hyvin Kokoomuksen, SDP:n, Keskustan, RKP: ja muun vasemmiston moraalikepiksi.

Edellä lueteltujen puoleiden pyhyys on taskumallia, joka on helppoa ottaa kasvoilta pois aina, ja laittaa taskuun, kun vastaan tulee Perussuomalaiset. Ei puhettakaan, että suvakkipuolueet puhuisivat yhteisistä arvoista minkään toisen tahon kanssa. Suvakkien pyhyys on samaa mallia kuin saudien pyhyys, joka takaa sen, että Suomeen saadaan jatkossakin lisää saudi-rahaa.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Pannaas katsoen, ottaako valtio avustukset pois Suomeen tuotavilta isis-morsiamilta -- niin kuin valtio vaatii persujen nuorisolta avustukset poistettavaksi, kun niiden sivuilla oli yksi kuva, millaiseksi Suomi muuttuu tätä menoa.

Brainleak kirjoitti...

Punavihreä Helsinki on valmis antamaan ilmaiseksi suuren tontin islamisteille, että he voisivat saudirahalla rakentaa sinne suurmoskeijan --- mutta samaan aikaan nuo vihertävät pyörtyisivät, jos Jussi Halla-aho esittäisi Hakkaraista EU-komissaariksi.

Pitää kysyä, voisiko yksikään suomalainen olla arvoiltaan niin kaukana yhteispohjoismaisista arvoista kuin Saudi-Arabia YK:n ihmisoikeuselimen johdossa?

Suvaitsevaiset ovat arvopuheillaan niin pihalla arvoista kuin olla ja voi. Heidän arvonsa venyy helposti Arabian niemimaalle saakka, ja kuten venymisestä tiedetään, niin venytetty asia myös ohenee ja lopulta se on niin ohutta, että voidaan hyvin puhua suvaitsevaiseten arvojen olevan lähinnä homeopaattista laadultaan; Hukutetaan yksi suvaitsevaisten arvo valtamereen, niin se vaikuttaa suvaitsevaisissa.