perjantai 17. toukokuuta 2019

SITRA lopetti lihalliset tarjoilut

Seura, 1.2. 2018: Seura tutki Sitran rahankäyttöä: kokoustarjoiluihin palaa jopa yli 500 000 euroa vuodessa.
IL, 25. 1. 2018: Eduskunnan alainen Sitra vaikenee johtoryhmänsä palkoista.

- "Älkää tehkö niin kuin teen, vaan niin  kuin minä määrään!"

Sitran pröystäilevistä buffettipöydistä katosi liha ja viini ja tilalle tuli pulla ja vesi.

Autoromuttamoiden kulta-aika on sitten alkanut. Kuulemma jo ensitilassa Sitran parin sadan työntekijöiden ökyautot viedään romuttamolle. Samoin Sitran edustusautot saadaan uusiokäyttöön potkulautoina ja -kelkkoina.
Sitran ohje tietää vaikeita aikoja kaivosteollisuudelle; nyt poliitikot eivät voi enää lahjoittaa Suomen malmivaroja, kun romutetuista autoista ja maanteiden silloista ja kaiteista saadaan niin paljon metalleja, että ne riittävät seuraavaksi sadaksi vuodeksi koko ihmiskunnalle, koska muutoin Sitra ei voi pelastaa maailmaa, jos suomalaisten teoilla ei ole mitään vaikutusta muiden maiden kulutukseen.
Ennustan, että Rovion ökymiljonäärit haluavat kiinalaiset Suomeen romuttamaan suomalaisten autot, koska muutoin ne jäisivät luontoon, sillä suomalaisten romuttamoiden kapasiteetti riittää juuri ja juuri vain ökypoliitikoiden ökyautojen romuttamiseen.
Jos oikein viimeisen päälle noudatetaan ahneiden sitralaisten ohjetta, niin silloin kiinalaisetkaan eivät saa tulla tänne rakentamaan Tallinnatunnelia, eikä Jäämeren radasta tule mitään, koska juuri ne investoinnit lisäisivät Suomen hiilijalanjälkeä tuhat kertaisesti siihen nähden, mitä nyt kuvitellaan säästyvän sen ohjeen noudattamisella.
Ajatelkaa, millaiset turistivirrat syöksyisivät Suomeen Tallinnatunnelista autoill.. eiku potkulaudoillaan ja ne hajaantuisivat tunnin ratoja pitkin Suomen joka kolkkaan, jopa Nuorgamiin asti ja kaikki paikat olisivat täynnä turistien muoviroskaa ja käytettyjä potkulautoja.

Etelä-Euroopan maissa paikalliset ihmiset ovat täysin kyllästyneitä turisteihin ja niiden tuomiin haittoihin, mutta Sitra ei siitä perusta, vaan vaatii suomalaisia syömään pullaa joutuessaan katselemaan Suomen tuhoutumista turistien alle. Onneksi proteiinin korvaaminen hiilihydraateilla tappaa loputkin suomalaiset elintapasairauksiin, joten mitä enää millään on väliä.


Tämä alla oleva uutinenkin kuulostan täysin arbsurdilta, kun on ensin kuunnellut Suomen hallitusneuvotteluja ja SITRAn ulostuloa:
IL, 17.5. 2019: Surullinen näky: Syrjäisten Kookos­saarten rannoilta löytyi yli 400 miljoonaa muovin­palasta.
Ikään kuin se olisi suomalaisten vika, että jonkun Etelä-Meren saaaren rannalta on löydetty miljoona kenkää ja miljoonittain muuta muoviroskaa, ja kun vain kielletään suomalasilta lihan syönti, niin sen jälkeen maailma pääsee tavoitteeseen pysäyttää lämpötilan nousu 1,5 asteeseen.

Ei kommentteja: