lauantai 25. toukokuuta 2019

Ympäripuhutut naiset

IS, 25.5. 2019: Isis-vaimo Sanna kertoi Ylelle uuden selityksen, miksi päätti lähteä Syyriaan – ”Mies sai puhuttua ympäri”.
IL, 2.4. 2019: Brittiläinen Isis-morsian Shamima Begum katuvana: ”Minut aivopestiin, haluan toisen mahdollisuuden”.

Mies voi puhua naisen puolelleen mihin tahansa omaan juttuunsa. Jopa täysin käsittämättömään julmuuteen. Miten helppoa se onkaan puhua nainen vain maltillisen islamin puolelle, missä sharialaki  ja säkkipuku on jokapäiväinen ilmiö. Länsimaissa naisten enemmistö kannattaa sitä, että naisella on oikeus kulkea mustassa säkkipuvussa kesät talvet. Ja naiset eivät ymmärrä, että he vaativat länsimaisesta kulttuurisuudesta vapautettua monikulttuurisuutta siksi, että naiset ovat miesten ympäripuhumia.

Naisten ympäripuhumiseen vaikka ilmastohysteriaan riittää muutama suupaltti mies. Naiset alkoivat kannattamaan Soteakin ja maakuntabyrokratiaa, kun joku insinööriksi itseään tituleeraava alkoi ministerinä höpöttämään, että Suomeen pitää saada lisää byrokratian tasoja.

Naiset selvästi haluavat, että miesten pitää ensin puhua nainen epämukavaan olotilaan ennen kuin nainen itse alkaa hoksaamaan olevansa alistettu. Ympäripuhutut länsimaiset naiset eivät tajua esimerkiksi Iranin naisten olevan alistetussa asemassa, aivan samalla tavalla, miten isis-morsiamet eivät tajua isiksen julmuutta. Myös länsimaiset, monikulttuurisuususkontoon ylipuhut naiset eivät ymmärrä uskonsa seurauksia:
IS, 20.5. 2019: Suomeen haluavien Isis-leirin naisten lausunto huolestuttaa terrorismintutkijaa – ”Eivät ymmärrä seurauksia”.

Isis-morsiamiksi puhuttiin muutama kymmenen tuhatta naista. Ääri-islamin kannattajiksi on puhuttu miljoonia naisia. Maltillisen islamin kannattajia onkin sitten jo puolet länsimaittenkin naisista. Ei ole mitään niin pahaa liikettä, johon naisia ei voisi puhua mukaan. Itse asiassa, naiset itse aiheuttavat pahuutta ihaillessaan ensisijassa renttuja ja kaiken maailman murhaajia.

Satakunnan kansa, 7.3. 2019: Tutkija: Naiset eivät ole vain Isis-vaimoja tai -morsiamia – ”Osallistuneet pitkään aseellisten ryhmien toimintaan eri rooleissa”.

Eläinmaailmassakin  naaraat valitsevat lisääntymiskumppanikseen kaikkein raaimman uroksen. Juuri naisten järjetön halu uskoa miesten palopuheita pitää yllä niitä geenejä, jotka saavat ihmiset tekemään epäinhimillisiä tekoja.

Ehkäpä se on evoluutio, joka selittää sen, miksi naisten pitää olla ympäripuhuttavissa ihan mihin tahansa liikkeeseen?

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Tämän aamun Helsingin Sanomista löytyi juttu, joka paljolti selittää myös monikulttuurisuuden suosiota, erityisesti naisten keskuudessa. Kyse on yksinkertaisesti hysteriasta.
HS, 26.5. 2019: PÄIVÄN TIMANTTI: Hometalo­sairautta ei olekaan, sanoo lääke­tiede nyt – Mitä oikein tapahtui -- Homesota.

Onneksi minun ei tarvitse muuttaa mielipidettä edes hometaloista, koska en ole niihin milloinkaan uskonut, ja uskon puutettani selittää paljolti sama, miksi englantilaiset ja espanjalaisetkaan eivät usko hometaloihin, vaikka heidän talonsa ovat varsin homeisia.

Helsingin Sanomat, 26.5. 2019: Lääketiede käänsi kelkkansa homesairauden suhteen – Haaskaako Suomi satoja miljoonia korjaamalla ja purkamalla rakennuksia?.


Terv,
13 vuotta metsässä asunut.