perjantai 16. lokakuuta 2020

Uskomatonta uskonnollista paskaa

 Kun vuonna 1984 erosin kirkosta ilman yhden yhdenkään ateistin suosituksia, niin en toki voinut silloin ajatella, miten uskomattoman paskamaista uskonto, ateismi ja puolueellisuus on yhä edelleen.

YLE, 16.10. 2020: Uskonnolliset yhdyskunnat halutaan tartuntatautilain piiriin – kokoontumisrajoitukset eivät ole koskeneet esimerkiksi jumalanpalveluksia.

Jehovantodistajat ovat vapautettu maansa puolustamisesta ja muut uskovaiset ovat vapautettu tartuntatautilaista !

Olen täysin varma, että perustuslain mukaan edes uskovaisia ei voi asettaa erityisasemaan, mutta kritiikkini kohdistuu jälleen --yllätys yllätys-- pelkkään paskamaiseen suvaitsevaisuuteen, joka blokkaa täydellisesti kaiken ajattelun.

Kaikki uskovaiset -ateistit ja suvaisevaiset mukaan lukien, puhumattakaan feministeistä- ovat täysin syyntakeettomia. Heidät pitäisi välittömästi internoida jonkinlaisiin keskitysleireihin.  Miten kiero moraali tarvitaan, että ihminen ei koskaan pysty julkisesti lausumaan olevansa tavallisten ihmisten yläpuolella, kun luulee olevansa laillisesti oikeassa pitäessään itseään uskovaisena erityisasemassa, jonka ei tarvitse välittää mitään niistä laeista, joiden noudattamista taviksilta vaaditaan?

Voiko kukaan olla niin tyhmä, että uskoo perustuslain koskevan vain taviksia? Että vain taviksien on pakko pitää kaikkia perustuslaissa mainittuja ryhmiä erityisasemassa, mutta jokainen, joka luulee olevansa joku hiton uskovainen, niin häntä mikään perustuslain kohta ei voi koskea, vaan hän voi tappaa vaikka miljoona ilman mitään vastuuta?

"Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Kuten perustuslain tekstistä triviaalisesti huomataan, niin kaikki ihmiset ovat erityisasemassa, jos yksikin perustuslain mainitsemista ryhmistä on vapautettu vaikka kokoontumisrajoituksista.

Onko se todella logiikan mukaista, että mikä tahansa ryhmä, joka on mainittu perustuslaissa, on automaattisesti vapautettu kaikista rajoitteista? Voi vittu, että mua ottaa päähän kaikki uskovaiset, ateistit ja suvaitsevaiset

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tässä saatu huomata että Pääministerimme on vapautettu noudattamasta Perustuslain 66§, kun menee luovuttamaan Suomen edustusoikeuden tuosta vaan Ruotsin pääministerille, kuten kävi ilmi 16 Lokakuuta

Anonyymi kirjoitti...

66§ Pääministerin tehtävät

Pääministeri johtaa valtioneuvoston toimintaa ja huolehtii valtioneuvostolle kuuluvien asioiden valmistelun ja käsittelyn yhteensovittamisesta. Pääministeri johtaa asioiden käsittelyä valtioneuvoston yleisistunnossa.

Pääministeri edustaa Suomea Eurooppa-neuvostossa. Pääministeri edustaa Suomea myös muussa valtion ylimmän johdon osallistumista vaativassa Euroopan unionin toiminnassa, jollei valtioneuvosto poikkeuksellisesti toisin päätä. (4.11.2011/1112)

Pääministerin ollessa estyneenä hänen tehtäviään hoitaa pääministerin sijaiseksi määrätty ministeri ja tämänkin ollessa estynyt virkavuosiltaan vanhin ministeri (Eipä tässä sanota että edustusoikeus voitaisi delekoida tuosta vaan naapuri maan pääministerille, kysymättä ensin kotimaamme ministereitä tehtävään).