sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Nuoret ovat typeriä

 Helvetin inhaa kuulla, miten typeriksi ihmiset ovat himmentyneet.

NUORISO! Jos haluatte, että Suomen pysäyttäminen on oikein, niin tehkää siitä silloin laki! Helvetin hieno juttu, että nuorison mielestä koko Suomen liikenne  voidaan pysäyttää vain siksi, että ollaan mukamas huolissaan jostain typeristä tulevaisuuden loisijoista.

Tähän asti kaikki filosofit, profeetat ja itämaiset gurut ovat yrittäneet sanoa, että elämä tapahtuu tässä ja nyt.

Ei ole mnitään muuta tulevaisuutta kuin nykyhetki.

Nyt sitten nulikat opettavat, että he voivat pysäyttää kaiken nyky elämän vain siksi, koska he ovat huolissaan tulevaisuudesta.

Olen todella hyvilläni, että muutama nulikka sai pippuria vähän nyrpeän nenänsä yläpuolelle, mutta en lainkaan valittaisi, vaikka joka ikinen vollottaja tuomittaisiin kaivoksiin ja mustikkametsiin pakkotyöhön, jotta säästettäisiin edes muutaman ulkomaalaisen nöyryyttäminen halpavoimaksi, koska heillä olisi paljon tärkeämpi rooli omien maidensa kunnostamisessa.

En ole koskaan järkyttynyt mistään asiasta, mutta olen tyrmistynyt ihmisten typeryydestä, Oli saatanallisen typerryttävää lukea tänään nykynuorison mielipidettä, että heidän mielestä heillä on oikeus torpedoida nykyinen elämän meno, koska he ovat mukamas huolissaan jostain tulevaisuudesta. 

Miten tulevaisuudesta saadaan muka parempi, jos nykyinen meno tuhottaisiin. Onko todella niin, että yksikään nuori ei tajua, mistä ne kehitys- ynnä muut rahat tulevat? Miten kehitys voisi olla mahdollista, jos nuoriso saisi tuosta tuhota edellisten sukupolvien saavutukset, kuten höyrykoneen tai tienristeykset. '

On täysin selvää, että nykynuoriso ei ole voinut keksiä eikä edes rakentaa liikenneynpyrää, jonka tukkimisella he haluavat jotain utopiaa.

Helvetin nulikat, jotka uskovat idioottimaisia rikkaita, että kun vain eletään velaksi, niin inflaatio tai typeryys voi kuolettaa kaikki velat.

On täysin selvää, että nykynuoriso uskoo kaikkein lujimmin rosvokapitalisteja, joiden evankeliumissa julistetaan, miten inflaation matalapaineessa velka on taivaan mannaa.

Olen edelleen sitä mieltä, että kaikki työttömät pitää laittaa pakkotöihin, eikä Suomeen saa tuoda yhden yhtäkään sosiaalipummia. Lisäksi, jokainen nuori, joka on huolissaan tulevaisuudesta, hänet pitää pakkosiirtää sellaiseen maahan, josta jokainen muu maa -lukuunottamatta Venäjää, Kiinaa, Kuubaa, Venezuelaa ja Turkkia- on erityisen huolissaan,

Tiedättekö, että suuri osa islamilaisen maailman naisistakin hyväksyy itsestään selvyytenä sen, että heitä pidetään elukoina, Samalla tavoin nuorisokin tyytyisi pakkotyöhön, kun vain yksikään hyväosainen ei vollottaisi, miten muilla menee huonommin kuin hänellä.

Valitettavasti nykynuoriso on opetettu uskomaan, että heille kuuluu itsestään selvyytenä kaikki se, joka on täysin kehitysmaiden ihmisten saavuttamattomiossa,

Kuka tahansa ihminen sopeutuisi mihin tahansa kulttuuriin muutamassa viikossa, kun vain hyväksyisi kyseisen kulttuurin säännöt. Jopa nuoriso pystyisi helposti sopeutumaan suomalaisuuteen, kun vain lopettaisi tuon täysin idioottimaisen kehitysmaalaisuuden ylistämisen, josta heillä on yhtä vähän  kokemusta kuin Suomen tulevaisuudesta,

Ei kommentteja: