keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Miesten mies ei kuse, mutta raiskaa

Ryssä on ryssä vessassakin. Kaikille tiedoksi, että oikea miesten mies ei todellakaan häpeä kulliaan raiskatessaan naisia ja ukrainalaisia, vaan vain silloin, kuin hänen pitäisi käyttää mulkkuaan muuhukin kuin siemensyöksyihin. Näin on kuulkaas näreet itsenäisessä Suomessa, muinakin päivinä kuin vain kuudes joulukuuta.
Jos joku haluaa valittaa, miksi hän pystyy urhona seisottamaan kulliaan naisten eressä, mutta ei pysty kusemaan veltolla kullillaan, niin oikea osoite on Afrikan sademetsissä, Painukaa sinne kaikki kusimulkunne häpeilijät, niin kyllä varmana kohtaatte Hopeaselän, joka näyttää, mistä Lavrov pissii,

Ilmeisesti se on miehille yleinen uskomus, että naisten nähden kullia voi vain seisottaa, mutta kusta sillä ei voi, -- voi voi voi: Sergei Lavrov kävi Ruotsissa vessassa: ”Epäinhimillistä”. Onhan se traagista, kun edes Venäjän johtajat pystyvät vain raiskaamaan, mutta ei kusemaan. Suosittelen jotain katetrointia.

Voi sentään, mutta ei voisi vähemmän kiiinnostaa. Tämäkin kirjoitus vain siksi, osottaakseni, miten typeriä uskomuksia niin sanotuilla ihmisillä on. Ihmisillä, joiden lähin turvapaikka olisi vuorigorillojen parissa, missä ei häpeillä kusta. Sovittaanko niin, että lähdette hetimmiten opintomatkalla vaikka lähimpään pusikkoon, missä yksikään eläin ei häpeile sen koommin nussimista kuin kusemistakaan! Halloo, saatanan tunarit!

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Sergei Lavrov.
Oot sää kyllä aika velikulta. Sää haluut, että venäläisillä kulli seisoisi ukrainalaisten edessä, mutta sää et haluu, että venäläiset kusisivat ukrainalaisten edessä, kuten muutkin metsän eläimet! Halloo, onko järkee vai ei?

Heikki kirjoitti...

Kyllä +40v sitten rohkeimmat "tytöt"tuli miesten vessaan, kun oli kiire. Ei kai se ketään häirinnyt. Mutta ei tullut mieleenkään mennä naisten puolelle!