sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Vartijat kohtasivat kuoleman

 Jos kyseinen nainen ei olisi kuollut vartijoiden väkivaltaan, niin nyt tänään kaduilla kulkisi yksi vartijoiden uhri lisää, joka ei voisi saada mistään oikeutta. Viime viikolla jo mediasssa todistettiin, että yhteiskunta ei mitenkään huomioi vartijoiden uhreja. Kaduilla kulkee tänäkin yönä sadoittain sadististen vartioiden uhreja, jotka uskovat, että laillinen yhteiskunta suojelee vain sadisteja, poliitikkoja ja muita rikkaita.

Tuolle kuolemalle pitää antaa merkitys, eli vartijoiksi pitää hyväksyä vain mieleltään terveitä henkilöitä, joilla on kykyä myös kuulla heidän asiakkaansa toiveita.

Esimerkkitapauksessa kyseinen nainen pyysi, että vartijat soittaisivat pelastuslaitokselle. Jo yksin se toive riittäisi terveelle ihmiselle sen tajuamaksi, että kyseinen nainen kohtasi väkivaltaisen kuoleman mieleltään sairaiden henkilöiden toimesta.

Asuin yksin metsässä 13 vuotta ja sain myös monta kertaa todeta, miten vartijat ovat kuin suoraan Wagnerin joukoista. Eilisessä tapauksessa vartijat todellakin uskoivat, että kun vain vähän höykyytetään, niin sen jälkeen he voivat etsiä uusia uhreja sadistisiin temppuihinsa. Onneksi nainen sattui tekemään sitä, mitä vartijat eivät pystyneet tajuamaan.

Silminnäkijöiden mukaan vartijat käyttivät liikaa voimaa. Tässä pitää huomata se, että nyt silminnäkijöitä haastateltiin vain siksi, että vartijoiden asiakas sattui kuolemaan. Joka ikinen päivä kansalaiset näkevät vartijoiden käyttävän liikaa voimaa, mutta koska niissä ei ole kuolleita, niin siksi tuhannet silmäparit sulkevat vain silmänsä, koskaan kukaan ei työnnä mikrofonia heidän suhunsa, joten he vain jatkavat matkaansa ja unohtavat näkemänsä.

Juuri tuohon ilmiöön luottivat nuokin kyseiset vartijat, mutta tällä kertaa heidän asiakkaansa käykin heitä vastaan oikeutta hautausmaalta.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jos nuo vartijat saavat jatkaa samoja hommia, niin yhteiskunta on murenemassa vain lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Nyyhnyyh.

FinskiHUORAT ovat suurimmat syylliset siihen että Suomessa rikolliset ovat AINA ne todelliset uhrit.
Erityisesti väkivaltarikolliset - joten siitä vaan nuolemaan vartijoiden persettä ja anelemaan anteeksi etuoikeuksiasi finskiHUORA.
He ovat tämän yksittäistapauksen ainoat todelliset uhrit.
Eikö miellytä?Olet ilmeisesti natsi joka haluaa neekereille eri säännöt kuin valkoisille vartijoille.

Brainleak kirjoitti...

Kiitos kommentista. Vartijat ovat ammattilaisia silloin, kun he monen monituisten voiman käyttönsä seurauksena uskovat, ettei ihminen siihen kuole, vaikka päällä makaisi legioona vartijoita. Nuokin kyseiset vartijat ovat jo kokemuksistaan huomanneet, että syrjäytyneen näköistä voi kuristaa, eikä se siihen kuole, eikä sellainen voi edes valittaa kellekään. Eilenkin oli pakkasta ja tuulta, joten on ihan kiva juttu, että vartijat sallivat vain pikku pilvissä olevien liberaalipoliitikoiden viherkavereineen hengailevan kauppakeskuksissa ...

Olisihan se ihme juttu, jos vasta eilen vartijat käyttivät liikaa voimaa. Mutta hengailkaa te vain rauhassa sisätiloissa, koske te ette tiedä yhtään mitään, mitä on kylmuyys, varsinkin se niin sanottu henkinen kylmyys.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole jutut kummentuneet siitä kun kirjoitit uutisryhmiin mm nimimerkeillä "Public User" ja "Ainut Vain". Monet nettihörhöt on aikaa myöten eheytyneet, mutta jotkut ovat pysyvästi sekaisin.