keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Vasemmistolla ei ole kunniaa ihmisarvoihin

 Minulle tuli taas tosi surullinen olo, kun viime yönä kuuntelin uudestaan Sixten Korkmanin haastattelun, jossa hän toteaa (vailla mitään perusteluja), että se oli työväenliike ja vasemmisto, joka sai aikaan työntekijöiden olojen parantumisen. Samassa haastattelussa Sixten Korkman kuitenkin tunnustaa, että kristinuskonnon humanistiset arvot olivat ensisijaisia siinä kehityksessä, joka lopulta johti valistuksen aikakauteen ja tieteen vallankumoukseen (läntisessä maailmassa).

Sixten Korkman kaltaisineen pitää selvästi niin sanottuja patruunoja typeryksinä, kun he toimivat oman aikansa sosiaalitoimistona, koululaitoksena ja asuntoministeriönä. Sixten Korkman! Mistä luulet patruunoiden humanististen arvojen olleen peräisin? On pystyttävä kysymään, miltä taholta niin sanottu vasemmisto sai sata vuotta sitteen aatteensa, eli säällisen elämän tavoitteensa, kun heillä oli aikansa mallina sekä tehdaspatruunat että kristinuskonnon humanistinen ihmiskäsitys! Niinkö suuresti arvostamani Sixten Korkman on sitä mieltä, että vasemmisto veti omat arvonsa ihan hihasta?

Työväenliike ei keksinyt ihmisarvoa, eikä vasemmisto ollut johtotähtenä, kun läntisen maailman ihmiset omaksuivat laajalti yhteisen käsityksen ihmisarvosta, jota seurasi ihmisoikeuksien julistukset. Mikään muu tämän maailman nurkka ei keksinyt ihmisoikeuksia, puhumattakaan ihmisarvosta. Kun tarkastellaan tämän planeetan muiden kulttuurien ihmisarvoja, niin huomataan, että ne ovat ottaneet vain rusinoita Länsipullasta. Kukin kulttuuri omien mieltymystensä mukaan, mutta yksikään muu kulttuuri ei ole omaksunut aidosti sitä arvopohjaa, jolla Lännen ihmisarvot seisovat.

Maailmassamme on noin seitsemän kulttuuria. Niitä kulttuureja on mahdotonta sekoittaa joksikin monikulttuuriseksi valtioksi, jolla olisi tulevaisuutta. Kristillinen, Aasialainen, Arabialainen,  Venäläinen, Latinalainen, Luonnollinen ja Tyynenmeren kulttuuri. Edellä mainitut voidaan laittaa vielä ajalliseen järjestykseen, joista vanhin on luonnon kansojen kulttuuri, jota repii hajalle heidän asuinsijoilleen levittäytyvät muut uskomukset, viirukset ja aseet.

Kulttuurit ovat kuin molekyylejä. Ne voivat yhtyessään joko räjähtää, kerrostua tai muodostaa löyhän emulsion. Tyypillisen tapa kulttuurien kohdatessa on siinä, että se saa aikaan summittaisia räjähdyksiä. 

Jos valtakulttuuri ei halua asettaa rajoja maahan tulleille vieraan kulttuurin yksilöille, niin heistä muodostuu valtakulttuurin sisälle uusi luokka, joka jatkuessaan saa myös valtakulttuurin jakaantumaan uudeksi luokkayhteiskunnaksi, josta se vasta hiljattain pääsi eroon kehittyessään yhtenäiskulttuuriksi.

Yhtenäiskulttuuri on punainen vaate niille, jotka uskovat, että luonnollinen evoluutio voidaan korvata kehitysavulla ja turvapaikkaoikeuksilla ja massamaahanmuutolla. Ihmiskumnnalla olisi ollut aikaa jopa miljoonia vuosia yhdistyä pelkästään rakkaudella, mutta ihmisten välinen luonnollinen rakastuminen ja sitä seuraava rotujen sekoittuminen on aivan liian hidas prosessi niille, jotka kärsivät despotismista, eli siitä, että tämä jo satoja miljoonia vuosia  jatkuneen kehityksen pitää saavuttaa lopullinen päämäärä juuri vihervasemmistolaisen elinaikana, eikä muusta saa edes puhua.

Näinä päivinä mediassa on lukematon joukkio puhuvia päitä sölköttämässä, että monikulttuurisuudessa ei ole mitään vikaa, vaan kaikki eriarvoistuminen johtuu vain rahanpuutteesta tai siitä, että valtakulttuuri ei tykkää maahan tulleista kulttuureista.

Samaan aikaan suomalaiset viherpäättäjiä myöten haluavat kuulla, mitä mieltä muissa kulttuureissa ollaan suomalaisuudesta. Ihminen on korviaan myöten geneettisesti ohjelmoitu. Meistä yksikään ei mahda mitään sille, että tykkäämme kilpailuista. Kaikenlaiset tilastot, joilla eri kansoja laitetaan järjestykseen, on osa sitä samaa kilpailuhenkeä, josta ihmisen on mahdotonta päästä eroon edes kuolemassa, koska se kilpailu on sama asia kuin henkinen kehittyminen, eikä ihminen voi tappaa itsessään ja itsestään olevaa henkeä.

Katsokaa vaikka Sanna Marinia tai Lil Andersonia, niin he maalaavat ja koristautuvat vain siksi, että he olisivat parempia kuin muut. Sama pätee joka ikiseen mieheen. Se vain on äärettömän surullista, miten meikkaava ministeri ei pysty tajuamaan, että hänellä kävisi parempi flaksi jossakin muualla, kun hän vain pukeutuisi säkkiin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Kuka tahansa, joka omii ihmisen henkityksen jollekin puolueelle, on idiootti, joka ei tajua, että se henkinen kehitys on ihmmisen kohtalo. Yksikään järkevä ihminen ei pysty perustelemaan ihmislajin kehitystä sammakosta ihmiseksi mitenkään muutoin, että henkisyyden täydellisyys oli potentiaalina jo sammakoissa, eikä se ole minkään ideologian saavutus, että ihmisiä uhraavista ihmisistä osa on jo kehittynyt suomalaisiksi saakka.