sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Sirpa Selänne saavutti typeryyden huipun.

  Sirpa Selänteen mukaan hänen itsensä ansaitsemiaan rahoja ei saa verottaa. Mutta mutta, kun Sirpa Selänteen typeryyden mukaan hänen lapsilleen jättämiä perintojä ei saa verottaa, koska hänen lapsensa eivät ole itse ansainneet niitä, vaan Sirpan rahat pitäisi voida antaa perintönä vain hänen lapsilleen, joita hänen lapsensa eivät siis ole lainkaan itse ansainneet.

Sirpa Selänne. Olisitko ihan itse pystynyt havaitsemaan, miten järjettömältä kuulostat vaatiessasi omille ansiollesi noin nolla veroa, mutta samaan aikaan vaadit nolla veroa myös niille, joilla ei ole mitään ansiota?

Sirpa Selänne. Ettei vaan Teemun rahat nousseet sinulle kusena päähän. Pahoin pelkään, että Sinun, Sirpa Selänne, pitäisi varata aika urologille, koska selvästi kuulostat samalta kuin vaikkapa Vladimir Putin, jonka mukaan hän on ihan itse ansainnut tuhannet miljardinsa. Suosittelen Teemulle vastaavasti gynekologia...

Mitä tulee Sirpa Selänteen omiin ansioihin, niin on ilmiselvää, että ei edes Sirpa Selänne eläisi päivääkään ilman muita ihmisiä. Sirpa Selänne. Monta palanutta puupenniä olisit valmis antamaan vaikkapa sille lapsenpäästäjälle, joka päästi sinut maailmaan? Oletko sitä mieltä, että lapsenpäästäjien pitäisi toimia vain kutsumuksensa mukaan? Hyi hittolainen!

On täysin selvää, että mitä suurempia ovat tuloerot sitä enemmän maailmassa pitää olla köyhiä. Pelkästään Sirpa Selänteen "ansaitsemien" tulojen kerryttämiseen on tarvittu satojen miljoonien köyhistä köyhympien ihmisten uuratusta.

Sirpa Selänne. Oletko aivan varma, että sinulla voisi olla uusin iPhone, jos Afrikassa vain rikkaat kaivaisivat kännyköihin tarvittavia maametalleja. Hui hitto vieköön, miten vähällä järjellä rikkaat pystyvät ajattelemaan niin suuria utopioita, että he oikeasti luulevat voivansa elää rikkaan elämää ilman yhden yhtäkään köyhää. Voi helvetin helvetti, miten idioottimaisia ovat maailman kaikki sirpaselänteet.....

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ihmettelen, onko rikkaiden joukossa yhden yhtäkään, joka ei haluaisi diktaattoriksi. Sen tiedän, että yhden yksikään diktaattori ei anna mitään arvoa niin sanottujen köyhien työlle, joka kuitenkin on absoluuttinen välttämättömyys, että joku ihminen voisi kuvitella, että hän on ihan itse, omilla teoillaan, ansainnut rikkautensa.

Vastaavasti, yksikään köyhä ei ole voinut omilla avuillaan voinut ansaita köyhyyttä, vaan jokaisen köyhän edessä seisoo minimalistinen sirpaselänne, joka julistaa uskontonaan, että kaikkien köyhien varat kuuluvat vain hänelle., Sillä yksikään rikas ei vaadi toisilta rikkailta samaa orjan asemaa, mitä sirpaselänteet vaativat vaikkapa kätilöiltä, joille yksikään rikas ei halua antaa pennin pyörylää, koska vain narsistiset voivat kuuluttaa itsensä rikkaiksi rikkaiden joukkoon, kuten tekevät kaikki poliitikotkin, jotka perustuslain mukaan ovat vain kansan palvelijoita.