lauantai 7. elokuuta 2010

Big Bang jet streams

Nykytieteen perusoletus on, että sattuma hallitsee kaikkea; Että Jumala on tarpeeton ja järjestys syntyy sattumalta epäjärjestyksestä; että epäjärjestys on kaiken pohjalla. Ateistinen tiede ei voi hyväksyä järjestystä aineen perustaksi, koska silloin tiedemiesten pitäisi hyväksyä myöskin äly kosmoksen rakenteelliseksi ominaisuudeksi.

Epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän vaan energia haluaa toimia? Että aineen järjestyneet muodot ovat vain väliaikaisia sattumuksia kahden olemattomuuden välissä, jota hallitsee entropia ja termodynamiikan lait: Wikipoedia: Entropia ja Termodynamiikan pääsäännöt: "Mikään ei estä järjestystä kasvamasta hetkellisesti, mutta koska epäjärjestyneiden tilojen todennäköisyys on valtavasti suurempi kuin järjestyneiden (hiukkaset voivat järjestyä 'epäjärjestykseen' monilla taivoin, 'järjestykseen' vain yhdellä tavoin), etenee kehitys todennäköisyyslaskennan lakien mukaan suuressa mittakaavassa, ts. suurella määrällä tapahtumia aina kohti todennäköisintä lopputilaa."

Ateistinen tiede siis pitää faktana, että epäjärjestys on kaiken perusta, eli vaikka jostakin selittämättömästä syystä olemassaoloon syntyy järjestystä, niin yleinen lainalaisuus pakottaa järjestyksen takaisin epäjärjestykseen. Asia olisi sama, jos laillisen yhteiskunnan järjestyksenvalvojat pakottaisivat ihmisiä toimimaan epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsä!

Miten kukaan voi kuvitella olevansa älykäs, jos uskoo moiseen järjettömyyteen, että maailmankaikkeuden laki pakottaa järjestyksen epäjärjestykseen. Kaiketi sellaisen lain pitäisi olla syvemmällä tasolla kuin se epäjärjestys, koska jos ne termodynamiikan lait olisivat epäjärjestyksen tasolla, niin miten hitossa ne silloin voisivat tuhota järjestyksen ja palauttaa se niin sanotusti alkutilaansa, joka ateistisen tieteen mukaan ei voi olla mikään muu kuin epäjärjestys. Jokin mätää tieteessä. Taitaa se entropia olla jo liian pitkällä ateistien aivoissa, kun moista pystyvät suoltamaan.

Mutta ei hätää. Tiede on siitä metka juttu, etä vaikka tieteen tulkintoja ohjaakin pelkkä sattuman ylistäminen kaikessa epäjärjestelmällisyydessään, niin siitä huolimatta tiede etenee, koska havainnot kumoavat aina kaikki selittelyt.

Nyt tiede on saanut selville esimerkiksi sen, että tähdet eivät räjähdäkään ylt'ympäriinsä materiaa levittäen, vaan niillä on tarkalleen tietty järjestynyt muoto, jolla ne sinkoavat aineen avaruuteen. Pelkästään tuo havainto kumoaa Wikipediassa esitetyt väitteet siitä, että epäjärjestyksen tiloja olisi enemmän kuin järjestettyjä tiloja; aineen perusrakenne on äärimmäisen järjestyksen tilassa, eli aine voi olla olemassaolossa vain siten, että sitä hallitsee järjestys.

Onhan se tunnettu totuus, että aineellinen todellisuus koostuu ainoastaan muutamasta peruspalikasta. Jos aine olisi perimmäisesti ottean epäjärjestystä, niin silloin siitä tuskin voitaisiin löytää edes peruspalikoita puhumattakaan niiden palikoiden välisistä täsmällisistä ja äärimmäisen luotettavista suhteista, joihin matematiikka perustuu. Ilman aineen äärimmäistä luotettavuutta matematiikkaa ei voisi olla.

Muuan vitsi tähän löytyy Urantia kirjasta, missä kirjoitetaan juuri tuosta samasta asiasta, miten tähdet levittävät materiaa symmetrisinä suihkuvirtauksina niin syntyvaiheissaan kuin tähden kuolemassakin. Kyseiset suihkuvirtaukset ovat nykytieteelle varsin uusia havaintoja, joita ei vielä tunnettu kyseisen kirjan kirjoittamisen aikoihin.

Koska siis näyttää täysin selvältä, että kosmiset räjähdykset tapahtuvat järjestystä todistaen, niin silloin myös sen niin sanotun Big Bangin on täytynyt tapahtua symmetrisesti; että Big Bang on kuin tiimalasi, missä materiaa sinkoutuu vastakkaisiin suuntiin...

Tietysti, edellä mainittu ei voi kelvata nykytieteelle, koska ateistinen tiede on julistanut totuudekseen, että Bibg Bang johtui sattumasta, eikä mikään tai kukaan ole voinut olla siitä vastuussa.

Mutta. Tiede tulee kehittymään havaintojen kautta tulevaisuudessakin ja materian ällistyttävä, järjestystä osoittava jakautuminen tullaan havaitsemaan. Tiede tulee lopulta löytämään havainnot siitäkin, että pyörivällä maailmankaikkeudella on keskusta. Sitä ennen tiedemiesten pitää uskoa kaikenlaiseen hölynpölyyn, koska autuaita ovat he, jotka uskovat vaikka eivät näe.

Tähdet ja avaruus: Tähtiräjähdyksen jälkivaiheet kuvattiin kolmiulotteisesti
ESO: Näe tähden räjähdys 3D:nä
Tähdet ja avaruus: Uusi novaräjähdys on ristiriidassa teorioiden kanssa

1 kommentti:

joven kirjoitti...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/