torstai 12. elokuuta 2010

Tutkimus rikkaiden olemuksesta

Kiitos Stella Helnelle linkistä aivan kertakaikkisen kiinnostavaan tutkimukseen.
Tutkimus on äärimmäisen mielenkiintoinen siksi, että se selittää tieteellisellä arvovallalla kaiken sen kritiikin olevan oikeutettua, jota minä ja monet muut olemme rikkaista kirjoittaneet.
Nyt ei tarvitse enää vedota pelkästään ihmisen moraaliin, vaan jokainen keskiverto ihminen voi ihan itse lahjaksi saamallaan järjellä ymmärtää, miten järjettömiä rikkaat ovat kaikessa ahneudessaan. Myös poliitikot kuuluvat rikkaisiin.

Taloussanomat 9.8.2010: Tieteellinen tutkimus: Rikkaat ovat ahneempia: "Tuoreen tutkimuksen mukaan köyhät ovat halukkaampia lahjoittamaan suuremman osan tuloistaan muille. Rikkaat ovat puolestaan ahneempia."

Miksi hallitukset kautta maailman hallitsevat pelolla? Miksi poliitikoilla on niin alhainen moraali? Miksi juuri nyt taasen hallitukset pelottelevat sikainfluenssalle, vaikka tiede jo todisti sen olevan aivan tavallinen flunssa? Miksi hallitukset perustelevat lakien kiristämistä terrorismin pelolla? Miksi halliutukset kaikkialla vaativat sananvapauteen lisää ja lisää rajoituksia? Miksi poliitikot kaikkialla maailmassa kuuluvat rikkaisiin ja siten ovat huolissaan ensisijassa rikkaiden pärjäämisestä? Miksi kaikki rikkaat vaativat maailmaan lisä ja lisää halpatyövoimaa? Miksi poliitikot ovat täysin kykenemättömiä rajoittamaan öljy- ja sotateollisuutta? Miksi julkishallinnossa tehdään tunteellisia päätöksiä? Miksi rikkaat eivät osaa suhtautua järjellisesti maahanmuuttoon ja maailman väkimäärään? Ja tuhansia muita miksi-kysymyksiä, miksi poliitikot eivät kertakaikkisesti pysty ymmärtämään elämää;
miksi poliitikot ovat syrjäytyneet elämästä -omaksi rodukseen?

Vastaus ylläoleviin kysymyksiin on siinä, että poliitikot geneettisesti kykenemättömiä järjelliseen ajatteluun. Luottamus ihmiseen vaatii ihmistä toimimaan järjellisesti, mutta koska poliitikot toimivat tunteellisesti, niin silloin poliitikoilta puuttuu kyky luottamuksellisuuteen, josta johtuen poliitikot korvaavat luottamuksen salailulla, salaisella poliisilla ja muilla vastaavilla poliitikoiden äärimmäisen typeriä ideologioita pönkittävillä rakenteilla:
"Neljännessä kokeessa vastaajille näytettiin kahta erilaista videonauhaa, joista toinen sisälsi tunteita herättävää kuvamateriaalia ja toinen oli tunteiltaan neutraali. Nauhan jälkeen tilaan tuli eksynyttä koehenkilöä esittänyt tutkimusavustaja. Tutkimuksen mukaan köyhät auttoivat eksynyttä nauhasta huolimatta, kun taas rikkaat tarttuivat toimeen vasta tunteellisen nauhan nähtyään."

Ihmisen käytös johtuu geeneistä. Rikkaat ovat jo tuhansien sukupolvien ajan hallinneet maailmaa siten, että hallinto toimii ensisijaisesti rikkaiden yksityisenä etujärjestönä. Rikkaiden hallinnon perusideologia on siinä, että rikkaiden mukaan vain rikkailla on kyky hallita ihmisiä. Tuosta ideologiasta seuraa sitten se historiallinen tosiasia, että rikkaat pyrkivät aina periyttämään oman valtansa omille sukulaisilleen tai muille vallanhinmoisille. Rikkaat ovat siis geneettisesti erkaantuneet muusta ihmiskunnasta, joka nyt on huomattu siinä, että rikkaat ovat todistetusti ahneita.

Rikkaiden luoma systeemi lakeineen takaa sen, että valtaan voivat pyrkiä vain ahneet, eli he, joilla on tuo geneettinen sairaus nimeltä ahneus. Systeemi ei salli sellaista, että poliitikoiksi voitaisiin valita vaatimattomia ihmisiä, joilla ei ole tarvetta loata vastaehdokkaitaan. Rikkaiden valintasysteemi edellyttää juuri sitä, että mitä likaisempi valtaan pyrkivä on mieleltään sitä varmemmin hän tulee valituksi. Vaalit siis toimivat evoluution lain mukaan, jolla evoluutio karsii poliitikasta kaikki sellaiset, joilla on puhdas mieli.

Kun tuollaista äärimmäisen brutaalia valintamenettelyä on harrastettu kymmeniä tuhansia sukupolvia, niin nyt sitten on jo vihdoin tieteenkin puolelta huomattu, että rikkaat alkavat olla geneettisesti oma ihmisrotu, jolla on luontaisesti alhainen moraali.
Sitä todistaa myös se, että jos poliitikoksi saadaan valittua hyvin moraalinen ihminen, niin hän ei kauaa kestä poliitikan lemua.


Tutkimuksen hyvä puoli on siinä, että se selittää myös sen, miksi poliitikot eivät välitä tieteellisistä tutkimuksista; koska poliitikoilla on syntyjään niin alhainen moraali, että heitä kiinnostaa ensisijassa pelkästään oma etu, joka ilmenee ahneutena. Poliitikot ovat siis kykenemättömiä siivoamaan politiikkaa ahneudesta, joka huomattiin tänä keväänä Suomessakin, kun poliitikot kieltäytyivät koskemasta omiin etuoikeuksiinsa, ja poliitikot kieltäytyivät tekemästä mitään leikkauksia omiin, veronmaksajilta tuleviin ansioihinsa, kuten kulukorvauksiin, palkkioihin, etuisuuksiin jms.


Taloussanomat: NYT: Rikkaat laiminlyövät asuntovelkojaan: "Yhdysvalloissa rikkaat kodinomistajat jättävät muita herkemmin maksamatta asuntolainansa, kirjoittaa The New York Times."
MTV3: Rosvoparonit ja bonusherrat tappavat talonpoikaisjärjen
MTV3: Selvitys: Suomalaiset tuomioistuimet liian tiukkoja sananvapausratkaisuissa
Iltalehti: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain
Talouselämä: Ihminen ei ikinä opi
Talouselämä: Korruptio, kartellit ja huijaus kuuluvat Suomeen
Iltalehti: Kansanedustajat eivät kannattaneet oman palkkansa leikkaamista
Iltalehti: Pääministeri palkkakuopassa
Iltalehti: Kreikan viisi suurinta rahareikää
Uusi Suomi: HS: Tämän piti olla kiellettyä - liksa 40 000€/kk
Aamulehti: Ylänurkka: Arkkitehtuuri pilasi maailman
Physorg: Judge not lest ye be judged? Researchers explore 'moral hypocrisy' in powerful people (Valta lisää tekopyhyyttä; Valtaan haluavilla on suuri tarve kontrolloida muiden moraalia, mutta he itse eivät välitä moraalista mitään)
Autoblog: If you're green, are you more likely to be mean? A new study suggests you are...
Anna Kontula: Kuka tätä maata oikein johtaa?
YLE, atuubi: Sulo Aittoniemi puhui asiaa
Studio55: Tositarina: Viranomaiset pitivät ex-vaimoni puolta – olin menettää lapseni
Etelä-Saimaa: Maksajalla on oikeus tietää miljoonatuesta
Iltalehti: Näkökulma, Aluepolitiikkauskonto
Iltalehti: Miksi pääkaupunkiseudulla eläminen on kallista?

Youtube: Karpon Parhaat - Kuopiossa pelastettiin Käärmekuusi
Youtube: Karpon Parhaat - Kolilla on suojeltu luontoa väkisin

1 kommentti:

Stella Wiolet Helne kirjoitti...

kiitos itsellesi parhaasta blogista ikinä!