tiistai 10. elokuuta 2010

Suomalaiset poikkinaimista vailla

Poliitikot perustelivat maahanmuuttoa kolmella kohdalla:

1. Suomi on sisäsiittoinen, geneettinen pullo, jonka geenejä pitää parantaa
2. Suomessa räjähtää pian eläkepommi, joka voidaan estää tuomalla tänne riittävä määrä työntekijöitä, joiden selkänahasta valtio ottaa eläkeläisten kustannuksiin lisärahat.
3. Suomessa on työvoimapula.

Kohta kolme on puppua, koska automatisaatio etenee vääjämäättä ja koska työmenetelmiä tehostetaan koko ajan. Esimerkki automatisaation vaikutuksesta löytyy pankkimaailmasta, mistä heitettiin 30tuhatta pankkivirkailijaa pois, koska pankkivirkailijat olivat tiskin takana aina ensimmäisenä kysymässä, milloin sinä aiot hankkia automaattikortin.... Kysyin joskus virkailijoilta, että onko se ihan viisasta kaupata minulle sellaista, jonka seurauksena menetät työsi...

Kohta kaksi ei enää toimi, koska eläkepommi on jo todettu kymmenin eri tutkimuksin suutariksi: Aamulehti: Meitä on peloteltu suotta: Eläkepommi onkin suutari?
Lisäksi eläkepommia ei ratkaista sillä, että kuvitellaan maahanmuuttajien pysyvän ikuisesti nuorina, joita varten ei tarvita lisää maahanmuuttajia, joita varten ei tarvita lisää maahanmuuttajia,...
Missä vaiheessa poliitikot luulivat voivansa keskeyttää maahanmuuton, jos ideana on se, että Suomi tarvitsee ikuisesti lisää maahanmuuttajia? Jos maahanmuuton perusteluna on väestön ikääntyminen, niin täytyy olla vähän pipi, jos ei ymmärrä, että kaikki ikääntyvät, aikanaan. Ikääntymisongelmalle on myös elegantti ratkaisu, mutta se ei onnistu ilman ajattelua, joka nykyään puuttuu heiltä, jotka hokevat maahanmuuttoa.

Kohta yksi on hieman kinkkisempi ja ottaa pidemmän selvityksen:

Suomessa valta on rotupoliitikoilla. Poliitikot ovat päättäneet, että tutkijoiden näkemys sisäsiittoisuudesta on pötyä, koska tutkijoiden mielestä sisäsiittoisuudesta voidaan alkaa puhumaan vasta sitten, kun väestöpohja on vain muutamia tuhansia.
Joidenkin laskelmien mukaan Suomessa on jopa kymmeniätuhansia asukkaita, niin siksi poliitikot ryhtyivät kilvan kumoamaan tieteellisiä faktoja, jotta Suomeen saatiin iskostettua se totuus, että suomalaiset ovat kuin ovatkin sisäsiittoisia.
Mutta, geneettiset sairaudet eivät häviä maahanmuutolla, vaan niiden suhteellinen esiintyminen vain näyttää pienentyvän väkimäärän kasvaessa! Viisi potkupalloa erottuu helposti sadan pesäpallon joukosta, mutta jos pesäpallojen määrä kasvaa suureksi, niin sinnehän ne potkupallot näyttävät katoavan. Tuollaista parannustako rotupoliitikot suomalaisia varten suunnittelivat?

Sisäsiittoisuus-käsite on saanut mahtavasti lisää tenhoa, kun poliitikot ovat sitä kilvan hokeneet kaikkialla, minne ovat päivärahanimenkirjoituskiireiltään joutaneet.
Rodunparannuspoliitikot ovat olleet vaatimassa maahanmuuttajia Suomeen ensisijaisesti rodunparannussyistä:
HS - Kotimaa - 30.11.1993 - 4164 merkkiä - 1. painos
Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunta (Paksi) uskoo pakolaisten tai siirtolaisten tulon vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana jo väestörakenteen korjaantumisen kannalta. Paksi jättää ulkomaalaispoliittisen periaateohjelmansa hallitukselle ilmeisesti vielä joulukuun aikana. Neuvottelukunta vetoaa ruotsalaisselvityksiin ja laskee Suomen hyötyvän 800000 markkaa jokaisesta valmiiksi koulutetusta ulkoma. . .

Poliitikoille tiedoksi, että nyt Suomi on jo saanut riittävän suuren annoksen uusia geenejä, joilla sisäsiittoiset suomalaiset voitaisiin rokottaa geneettistä rappeutumaa vastaan, kun vain ryhdyttäisiin tuumasta toimeen. Ei kannata ostaa enempää kallista geenirokotetta Suomeen, jottei se mene hukkaan; vanhene omaan pulloonsa.

Ei ole poliittisesti korrektia antaa maahanmuuttajien elää keskenään, koska silloin heidän geeninsä eivät teekään Suomelle sitä, mitä varten niitä piti tänne kalliilla hinnalla hankkia. Olisi täysin onnetonta politiikkaa, jos maahanmuuttajat joutuisivat elämään sisäsiittoista elämää. Maahanmuuttajia uhkaa geneettinen rappeutuminen, jos poliitikot eivät aktiivisesti ala naittamaan maahanmuuttajia suomalaisten kanssa.

Jotta maahanmuuttajien paremmat geenit tulisivat suomalaisten sisäsiittoisten geenien parannukseksi, niin siksi poliitikoiden tulee vaatia seuraavaan budjettiin korvamerkittyä rahaa, jolla tuettaisiin rotujen välisiä avioliittoja.

Kyseistä rahaa ei saisi antaa sellaisille aviopareille, joiden molemmat puolisot ovat maahanmuuttajia, koska maahanmuuttajien keskinäiset avioliitot pidättävät suomalaiset edelleen sisäsiittoisuuden kaameassa tilassa, joka ei siis ole mitenkään hyväksyttävä tila. Sen ovat poliitikot itsekin sanoneet, mutta ajattelematta sitä asiaa kovinkaan syvällisesti, kun luet jatkoa:

Tiede on osoittanut, että itäsuomalaiset ja länsisuomalaiset eroavat geeneiltään enemmän kuin saksalaiset ja britit, tai kenialaiset ja kongolaiset: Maakuntien geeniperimät poikkeavat jyrkästi toisistaan.
Edellä olevasta tieteellisestä tosiasiasta johtuen poliitikoiden tulee huolehtia siitä, että itäsuomalaiset ja länsisuomalaiset alkavat naida toisiaan, koska se parantaisi suomalaisia sisäsiittoisuudesta verrattomasti tehokkaammin kuin konsanaan afrikkalaisen ja suomalaisen geneettinen sekoittuminen.
Täten uskallan ehdottaa, että valtio maksaisi viisataa euroa jokaisesta maahanmuuttajan ja suomalaisen yhteisestä lapsesta, mutta valtio maksaisi tuhat euroa jokaisesta itäsuomalaisen ja länsisuomalaisen yhteisestä lapsesta.

Edellä sanottu ei aseta rotuja eriarvoiseen asemaan, koska todistettavasti valkoinen rotu on vähemmistön asemassa, jolloin rotupoliitikoiden omien sanojen mukaan valtion tehtävänä on positiivinen vähemmistöjen syrjintä. Suomen valtion tulee omalta pieneltä osaltaan olla vähemmistöjen puolella enemmistön määrää ja mielivaltaa vastaan. Maailmassa on jo riittävästi värillisiä ihmisiä, kun taasen valkoinen rotu on koko ajan yhä nopeammin vähenemässä.

Ei ole millään tavoin järjellä puolustettavissa semmoinen politiikka, että Suomessa ei muka tarvita valkoista rotua, vaan sisäsiittoisuuden nimissä tänne pitää tuottaa jatkuvasti yhä enenevässä määrin maahanmuuttajia, joilta ei edes vaadita minkäänlaista aitoa integraatiota Suomeen. Sisäsiittoisuutta kammoksuvien poliitikoiden tulee siis toimia aktiivisina geenien sekoitajina, koska eihän ne geenit todellakaan mitään hyödytä, jos niitä vain tuodaan maahan määrättömästä ilman, että niitä geenejä sitten sekoitettaisiin mitenkään.

On tietysti ymmärrettävää, että poliitikoiden ymmärrys ei pysty sen käsittämiseen, että Suomessa olisi jo niin paljon geneettistä erilaisuutta, joka on koko ajan vain odottanut sekoittajaa. Poliitikoiden ymmärrys ei riitä sen tajuamiseen, että valkoinen rotu olisi geeneiltään sisäisesti niin rikas, ettei sitä voi enää millään maahanmuutolla saada rikkaamaksi.

VÄLIKYSYMYS:
Milloin poliitikot rupeavat sekoittamaan itäsuomalaisten ja länsisuomalaisten geenejä keskenään? Onko puoluepolitiikka ollut tähän asti esteenä sille, ettei itäsuomalaisia geenejä ole tähän päivään saakka voitu sekoittaa esimerkiksi ahvenanmaalaisten kanssa, koska muutoin RKP:n puoluepamput olisivat joutuneet etsimään oikeita töitä, jopa Itä-Suomesta saakka

Kuten välikysymyksestä kävi hyvin ilmi, niin suomalaisten sisäsiittoisuuden syylliset löytyvät Arkadian mäeltä! Poliitikot ovat itse estäneet suomalaisilta poikkinaimisen, koska silloin Kepu olisi menettänyt maakuntien valta-asemansa, ja koska silloin Kokoomus olisi menettänyt Etelä-Suomen vaalikarjan, ja koska silloin SDP olisi menettänyt kaiken! Isokallio: Aluepolitiikkauskonto

Sen sijaan, että poliitikot olisivat ratkaisseet suomalaisten sisäsiittoisuuden poikkinaimisella, niin poliitikot päättivätkin, että maailmassa ei vieläkään ole riittävästi porukkaa, ja eritoten maailmassa on vieläkin liian vähän värillisiä, kun taasen poliitikoiden mukaan valkoiset ihmiset pitää saada maailmasta tykkänään pois, koska valkoisen miehen taakka... ja koska sisäsiittoisuus..., ja koska työvoimapula...

Murphy's son in law, 17.6. 2013: Muslimien sisäsiittoisuudella vakavat seuraukset
Dispatch international: 19.5. 2013: Serious consequences of Muslims inbreeding
Taloussanomat 2008: Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa
Takkirauta: Suomalaiset - sisäsiittoisiako?
Suomen Kuvalehti: Maailma on jo täynnä - Miksi väestönkasvusta puhutaan niin vähän?
HS,Omakaupunki: Vantaalle uusi islamilainen päiväkoti
HS: Maailman väkiluku nousemassa 7 miljardiin – ilmastonmuutos kiihtyy
Pauli Vahtera: Dollarilla päivässä
Milja Saresvaara: Eugeniikka apuja maailmalta peräpohjolan perukoille
Bogon mietteitä: KYSYMYKSIÄ SINULLE, JOKA HALUAT MUUTOSTA !
Suomalainen näkökulma: Alempirotuiset suomalaiset nykyisten suomenruotsalaisten ajattelussa
American renaissance: Halt on Non-Western Immigration Proposed

Ei kommentteja: