perjantai 27. elokuuta 2010

Universaali bugi

Ihminen on kosmoksen yleisötökkä

Tiedemiehet haluavat uskoa, miten ihminen on erittäin epätäydellinen, miten ihminen muuttuu koko ajan joksikin muuksi, miten ihmisen viemärikin on väärin suunniteltu ja miten ihmisessä on ylimääräisiä osia - ja kaikki tuo muka todistaa, ettei ihmistä ole suunniteltu.

Jos todella ihminen ei muka vielä ole perusrakenteeltaan lähes täydellinen, niin miten silloin voidaan huomata monien muiden ötököiden pysyneen muuttumattomina jopa satoja miljoonia vuosia? Krokotiilin perusrakenne on pysynyt lähes muuttumattomana vuodesta 248 miljoonaa vuotta eKr saakka.
Kummasti vaan krokotiilin rakenne vastaa niin täydellisesti sen elinympäristöä, ettei Mr. Evoluution enää ole tarvinnut sormeilla krokotiilin ilmiasua

Ihminen on jo nyt rakenteeltaan täydellisempi kuin mikään muu planeettamme ötökkä. Yksikään toinen ötökkä ei ole vallannut niin montaa erilaista ympäristöä samalla ruumiinrakenteella kuin ihminen; ihminen pysyy rakenteeltaan samana missä päin maailma tahansa, niin lämpimissä kuin kylmissäkin olosuhteissa.
Jos vaikka ihminen asuttaisi Marsin, niin hänen ilmiasunsa ei muuttuisi edes siellä; Ekolokerot eivät voi enää muovata ihmisestä toista lajia, vaan ihminen muovaa ekolokerot. Eikä edes äärimmäisen kylmä sää ole saanut samojedeille kasvamaan karvapeitettä

Mielestäni on siis turhan ennen aikaista julistaa ihminen väärin tehdyksi ja Jumala tarpeettomaksi, kuten ateistitiede niin sanoo, ihmistä pinnallisesti vilkaistuaan.

Päin vastoin; on todella vaikeaa jollei täysin mahdotonta kuvitella mitään niin täydellistä monitoimikonetta kuin ihminen; ihmiselle mikään ei tunnu olevan mahdotonta; ihminen voi jopa rakentaa aitoja UFOja, joilla hän pääsee tähtiin, ja koska tähdistä on tulossa vastaavia otuksia tänne omilla UFOillaan, niin asia on täysin selvä; ihmisen perusrakenne ei enää tarvitse mitään suurempaa päivitystä.

Ihminen on niin täydellinen, että hän voi jopa parannella itse itseään ja peukaloda genomiin kirjoitettua ihmisen manuaalia. Miten moinen muka olisi mahdollista, jos ihminen olisi huonosti suunniteltu? Monesti tiedemiehetkin ovat jo todenneet, että ihminen pystyy ymmärtämään kaikeutta, joka olisi aika mauton väite, jos ihminen olisi todella sellainen maan matonen, joksi tiedemiehet ihmistä kutsuvat silloin, kun haluavat korostaa jumalattomuusoppineisuuttaan.

Tämä kirjoitus oli tarkoitettu kaikille niille epäilijöille, jotka uskovat, että muualla maailmankaikkeudessa ei olisi ihmisiä. Se olisi itsekeskeisyyden kolossaalisin ilmennys väittää, että ihmisiä ei ole muualla kaikkeudessa. Kyseessä olisi samankaltainen väite, jos väitettäisiin, että vain tällä planetalla on elämää, tai että vain meidän auringon ympärillä on planeettoja. Maan ihminen ei ole mikään poikkeustapaus:

Kosmos pyrkii aina optimaalisiin rakenteisiin alkaen elektroniksi kutsutusta paketista. Nyt on saatu selville sellaistakin, että esim kämmenen hyötysuhde on optimaalinen viisisormisena; kämmeneen ei mahdu kuin viisi sormea, joka on kämmen toiminnan kannalta edullisin sormien määrä, ja vähemmän kuin viisi sormea olisi siten epäedullista.
Optimaalisuus on kosmoksen rakenteellinen ominaisuus, joka on sama täällä ja tuolla. Tästä heti huomataan, että ihmisen tasoisten älykkäiden olentojen tulee olla kaikkialla kosmoksessa suunnilleen samanlaisia rakenteeltaan; yksipäisiä, pystyssä liikkuvia, kymmensormisia...

Ihminen on kaikkeuden paras aineellinen olento. Koska ihminen on rakenteeltaan myös optimaalisin, ja koska optimaalisuus on kosminen funktio, niin silloin meidän on turha odottaa tänne mitään liskomaisia, kolmisormisia olentoja tai älykkäitä hyönteisiä...

Intelliget Design: Ihminen-Huonoa suunnittelua?
Tiede.fi/keskusetlut: Ihmisen huono suunnittelu
Skepsis ry: Ei älykäs eikä suunnitelma

Ei kommentteja: