maanantai 16. elokuuta 2010

Valhe koulussa Koraani oikeudessa

Islamin sanotaan olevan rauhanuskonto. Se yksi värssy, josta asia luetaan -jonka Barack Obamakin möläytti-, on kuitenkin peräisin juutalaisilta, Talmudin kirjoituksista: whoever saves a person, it is as if he has saved all mankind...

Rauhanuskonnon pyhäkirja "sanoo" myös, että muslimien tulee valehdella ei-muslimeille -- josta heti triviaalisti nähdään, että ei-muslimeille Koraani on pelkkää valhetta. Koraanin mukaan muslimi ei voi ajatella muuta kuin mitä Koraanissa on. Muslimi ei voisi olla aito muslimi, jos hän puhuisi totta vierasuskovaisille; Ei-muslimi ei voi uskoa Koraanista muuta kuin että se on valhetta, ja jos muslimi sanoo mitä tahansa Koraanista ei-muslimeille, niin kaikki se on vain valhetta, koska Koraanin mukaan muslimi ei saa puhua totuutta kuin vain muslimeille, mutta koska Koraanin mukaan muslimit valehtelevat, niin me emme voi tietää, milloin muslimi tuntee totuuden ja siksi on erittäin älykästä ajatella, etteivät edes muslimit itsekään taida tietää, milloin he eivät valehtelisi...

Olen monta vuotta yrittänyt tolkuttaa poliitikoille, miten heidän tulee olla tietoisia arvoista, arvostaa hyvyyttä ja rakastaa totuutta yli kaiken, inhota valehtelua. Mutta, poliitikot selvästi arvostavat valehtelua silloin, kun se hyödyttää heitä, heidän julistustaan ja heidän puolueitaan.
Myös muslimit tykkäävät kovasti valheista, eikä poliitikolla ja muslimilla taida olla enää muuta eroa kuin se, että poliitikot eivät osaa viettää ramadania muualla kuin hotelli Ramadanissa. Suomelle ja suomalaisuudelle pyllistelyn poliitikot taitavat jo vähintään yhtä hyvin kuin muslimitkin

Poliitikoita varten olen laittanut tänne avainsanoja ja pinnalla olevia käsitteitä, jotta he vaikkapa vain vahingossa päätyisivät lukemaan tämän blogin kirjoituksia hyvyydestä, kauneudesta ja totuudesta; arvoista. Ehkäpä minun tulisi laittaa tänne puolueiden kannatuslukuja saadakseni poliitikot lukemaan edes rivin nykymenosta esitettyä kritiikkiä, koska poliitikot eivät ilmiselvästi hae hakukoneilla muuta kuin omia kannatuslukujaan... Taitavat raukat poliitikot olla jo niin pahasti vierantuneineita suomalaisesta työnmoraalista, joka tuli meille isiemme ansiosta, että poliitikot tuntevat suurta vetoa myös työmoraalittomaan ideologiaan, jota he valheellisesti uskonnoksi luulevat


Poliitikoiden mukaan kaikki uskonnot ovat saman arvoisia. Poliitikot eivät näe mitään eroa kristinuskonnon ja islamin välillä, vaikka kuka tahansa, joka vähänkin tuntee historiaa ja seuraa omaa aikaansa, ymmärtää, että islam ja kristinuskonto ovat arvoiltaan täysin vastakkaiset: X-uskonto: 8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.
Jos X-uskovainen valehtelee, niin siihen ei ole syynä hänen saamansa uskonoppi (esim. Johannes 8:44) -- mutta, muslimeille opetetaan uskonoppina, että vierasuskovaisille ei tarvitse puhua totta.

Jeesus sanoi, että X-uskovaisen lähimmäisiä ovat kaikki ihmiset, mutta muslimeille opetetaan, että jos vääräuskoinen ei käänny islamiin (valehtelun ja uhkailun avulla), hänet pitää tappaa!
Slay the unbelievers wherever you catch them.” (2:291) “Fight them, until there is no more dissent and religion is that of Allâh” (2:193) “The vilest of animals in Allâh’s sight are those who disbelieve.” (8:55)

“I will instill terror into the hearts of the unbelievers: smite ye above their necks (beheading) and smite all their fingertips off them.” (8:12) “Verily, the unbelievers are unclean.” (9:28), etc.
Huomatkaa, että islamissa ei ole uudistettua pyhää kirjaa (vastaavaa kuin UT), vaan kaikki tuollaiset jakeet ovat muslimeille pyhiä totuuksia: EVL: Hyvä tietää islamista (pdf)

Jatkan edelleen arvoista kirjoittamista kirjoittamalla sananvapaudesta; Poliitikot ovat muslimien huoria - koska poliitikot väittävät, että he tietävät, mitä sananvapaus tai uskonrauha on, eli poliitikot luulevat voivansa tuntea lakien arvon arvorelativismia hokemalla, mutta koska poliitikot eivät tajua hevon paskaa uskonnosta, islamista puhumattakaan, niin siksi heidän ymmärryksensä uskonnonvapaudesta uskonrauhoineen on yhtä viisasta kuin hevon perse; on täysin mahdotonta, että poliitikoiden säätämät lait sananvapaudesta ja uskonrauhasta olisivat mitään muuta kuin poliitikkojen aivopaska, johon tuomarit uppoavat kuin paskakuoriaset lantakasaan.

Tietoisku: Islamissa opetetaan, että muslimin on valehdeltava, jos se jollakin tavoin edistää islamin leviämistä; Islam opettaa muslimit valehtelijoiksi, esimerkiksi: Valehtelu kuuluu islamiin tai Yahoo answers: Muslims are allowed to lie for Islam?: "The qu'ran encourage Muslims to tell any lie to spread Islam, it called Taqiyya. They are also to never admit this to westerns."

Nyt herää varsin ikäviä kysymyksiä, joihin haluaisin poliitikoilta vastauksia!

Miten on mahdollista, että Suomen valtio tukee sellaista ideologiaa, joka opettaa lapsille valehtelua? Esimerkiksi islamin opetus verorahoin suomalaisissa kouluissa! Tuottaako koulu kunnon kansalaisia, jos maahanmuuttajakansalaisille opetetaan verovaroin sellaisia uskomuksia kuin että ei-muslimeille ei tarvitse puhua totta, tai että ei-muslimit ovat saastaisia? Onko valehtelu lapselle yhtä hyvä asia kuin totuudellisuus?

Miten on mahdollista tuomita muslimi Suomen lain mukaan, koska hän ei voi uskontonsa mukaan puhua totta -- suomalaisille? Jos vaikka tuomari vaatisi muslimia puhumaan totta, niin se olisi tuomarilta kolossaalinen virhe, koska muslimi voi sanoa, että hän puhuu totta, mutta valehtelee silti, ja jos tuomari tuomitsee muslimin pelkien todisteiden nojalla, niin muslimi syyttää oikeutta rasistiseksi...

Tätä se tekee, kun julkisen vallan haltijat luulevat olevansa tasapuolisia, kun eivät välitä arvoista. Suomeen saapuu kymmenintuhansin maahanmuuttajia, jotka ovat kuin poliitikot; muslimitkaan eivät välitä mitään arvoista. Muslimeille tärkeintä on islamin levittäminen, joka on yksi yhteen poliitikoiden mielettömään haluun täyttää maapallo halpatyövoimalla.

Sananvapaus on voimassa vain siellä, missä on arvoja. Lainsäätäjiltä puuttuu täysin arvotietoisuus; arvorelativismi ja sananvapaus ovat toisensa poissulkevia. Lainsäätäjät eivät pysty norsunluutorneistaan käsittämään, että uskonnot elävät omia aikojaan; että uskonnot ovat kuin eri eläinlajeja, joilla on sama ekolokero, jolloin uskonnot kilpailevat kuolemaan asti siitä, kuka niistä pystyy pesemään ihmisten aivot suuressa mitassa.

Esimerkki on oikeusalista: MTV3: Toimittaja Rita Strömmer Ruandassa: "Todistaja marssi huoneeseen hyvässä turvassa, mikä on todistajalle eittämättä tarpeen sekä Suomessa että Ruandassa. Mutta siinä vaiheessa kun kehotettiin elokuvista ja oikeussaleista tuttuun tapaan vannomaan vala käsi Raamatulla, sitä väkisinkin heräsi.

Onko Raamattu oikeussalissa vain symboliikkaa, vai pitääkö siihen oikeasti uskoa?
"

Mitä varten Raamattu on oikeusalissa, ja miksi valtiopäivien avajaisia vietetään myös kirkossa, eikä moskeijassa? Milloin oikeusaliin tuodaan Koraani? Se ei tosin auttaisi mitään, koska Koraani opettaa muslimit valehtelijoiksi, joka on taasen suomalaisuudelle on täysin vieras arvo. Poliitikot tietysti voivat edelleen luottaa siihen, että valehtelu on vain hyväksi, koska he itsekin ovat valheillaan saaneet politiikan kuulostamaan lähinnä vitsiltä.

Voisiko joku poliitikko vastata, saavatko suomalaiset ottaa Koraanin pelkkänä vitsinä, koska sen arvot ovat täysin vastakkaiset suomalaisuuden arvomaailmalle? Jos Koraania ei saa pitää vitsikirjana, niin siihen olisi hyvä saada perustellut perustelut. Saisiko Koraanin ottaa vitsikirjan sijasta valheen oppikirjana? Mitä varten meidän pitäisi oppia valehtelua? Politiikkaako, vaiko...

Monikulturismi: Al-Taqiyya, Muslimit lännessä: integroitujia vai soluttautujia?
Islam watch: Understanding Taqiyya ― Islamic Principle of Lying for the Sake of Allah
Right and truth: Al-Taqiyya – Can “Good” Muslims be trusted?
Bare naked islam: MUSLIM LIES. Learn how to recognize TAQIYYA (Islamic art of deception)
Youtube Suomi: Monikulttuurisessa koulussa opettaja ei voi opettaa tiedettä ja vierasuskoville ei tarvitse puhua totta
Iltasanomat, arkisto: Onko islamilaisuus kriisissä?
Kupuramiekka: Luterilainen (työ)moraali.
Wikipedia: Arvo

Ei kommentteja: