keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Suomeen sotilasjuntta

Kreikalla on edessään niin raju vyönkiristys, että voidaan jopa kysyä, kestääkö Kreikan demokratia, vai palaako maa sotilashallitukseen. Yhteiskunnallisen luottamuksen taso on maassa kovin matala, kirjoitti Osmo Soininvaara.

Olen todella harmissani Timo Soiniin. Poliitikot eivät osaa tehdä päätöksiä, paitsi jos joku poliitikko ajattelee omin päin, niin sellaisiin kyllä osataan tarttua.

Timo Soini ei ole tehnyt vielä mitään muuta kuin haukkunut. Nyt hän alkaa haukkua jopa omiaan, jotta omien joukosta ei vaan nousisi kukaan esittämään mitään realiteettia. Soinista on tullut poliittisen korrektiudin ylin vahtikoira.

Olen  myös sitä mieltä, että Arabimaailmalle tapahtui kaikkein pahin; Arabidiktatuurien olisi pitänyt olla vallassa vielä ainakin tuhat vuotta, että islam olisi menettänyt uskottavuuttaan.

Aivan vastaavasti kristinusko saatiin maallistumisen tielle, kun Eurooppalaisia hallittiin kurilla...

Nyt kreikkalaisiin pitäisi myös soveltaa kunnon kuria, koska nykyiset demokratiat ovat lähinnä demokratian irvikuvia, joita ahneet ja laiskat käyttävät härskisti hyväkseen.

Myös Suomelle koittaa aika, jolloin tänne toivotaan rautasaappaita kadulle. On moraalin tuho, jos yhteiskunta elättää laiskoja ja saamattomia. Ainoa keino välttyä koko kansakunnan tuholta on siinä, että joko rehelliset ja työteliäät ihmiset perustavat kodinturvajoukkoja - tai sitten armeijaa (tai ainakin mellakkapoliisia) käytetään suojaamaan sitä, mitä järjestyneestä yhteiskunnasta vielä on jäljellä.

Yksikään laiska, yhteiskunnan tuella elävä, ei tue omalla panoksellaan järjestynyttä yhteiskuntaa. Yhteiskunta ei pysy olemassaolossa mitenkään muutoin kuin rehellisten ihmisten joka päiväisen panoksen turvin.

Laiskat, ja saamattomat ja poliitikot (rikkaat) eivät koskaan pysty luomaan järjestynyttä ryhmää. Järjestynyt yhteiskunta perustuu pelkästään työläisiin, jonka työn tuotteina on konkreettiset asiat. Politiikka ei ole työtä, koska politiikka ei lämmitä, eikä sitä voi paistaa... Ryhmä, kansa voi olla järjestynyt vain silloin, kun siinä on reaalityöläisiä. Mitä enemmän työläisiä sitä suurempi järjestys.

On turhaa edes haaveilla yhteiskunnasta, missä työtä tekevät elättäisivät suurta laiskurien joukkoa, mihin minä lasken myöskin kaikki julkisen vallan työntekijät. Julkisen vallan työntekijät ovat pelkästään esteenä todelliselle demokratialle, koska se on joka ikisen verovaroista työllistetyn lyhytnäköinen etu, että julkisella vallalla on jatkuvasti kasvava houkkien joukkio huollettavia; jos ihmiset tulisivat toimeen omillaan, niin silloin mitään julkista valtaa ei edes tarvittaisi, joten on julkisen vallan palkollisen puoluekanta mikä tahansa, niin hän toimii jo alitajuisesti niin, että hänellä riittää avustettavia. Julkisen vallan tärkein tehtävä on estää ihmisiltä omavaraisuus.
Katsokaa, mitä tapahtuu, kun muutaman vuoden kuluttua myyntiin tulee polttokennoja, joiden avulla jokainen talo voi olla omavarainen. Silloin joka ikinen poliitikko tulee tappamaan polttokennojen myynnin laillisilla päätöksillään, koska muutoin ihmiset astuisivat ensimmäisen suuren askeleen kohden omavaraistaloutta. Poliitikot  puolueeseen pyrkivät aina kohden keskitettyjä ratkaisuja, joihin ei kuulu mitkään sähköomavaraisuudet tai ruokaomavaraisuudet, koska muutoin politiikka menettäisi etuoikeuksien maksajansa, eli kansalaisen.

Timo Soinin ansio on siinä, että hän osaa sutjautella. Muuhun hänestä ei taida olla
Jussi Halla-aho on taasen viileä analyytikko, joka ei ole etsinyt seurattavia tunteellisella höpinällä. Ajatus sotilasjuntasta oli pelkkää  strategia-ajattelua... Jos kreikkalaisia ei saada kuriin, niin on täysin turha odottaa, että Kreikka selviäisi yhtään mistään. No. Onhan Suomella vielä luottoa, joten kielletään sanat sotilasjuntta ja mellakkapoliisi, niin Timo Soini kusee housuihinsa tyytyväisyydestä....

Toivoisin, että Jussi Halla-aho jatkaisi analyyttistä antiaan välittämättä uhkailuista. Luultavasti on kuitenkin niin, että Jussi Halla-aho on jo niin syvällä poiliittisessa liturgiassa, että hän rajoittaa ajatteluaan pelätessään menettävänsä vihreän oksansa.

No. Onhan hän jo oikeutettu valtion eläkkeeseen, joten siinä mielessä Jussi saisi varmaankin hyvän toimeentulon loppuelämäkseen, joten antaa palaa... Pystyyhän Timio Vihavainenkin vasta nyt kirjoittamaan järkeviä, kun on eläkkeellä. Samoin kuin Kalle Isokalliokin, jolta aina silloin tällöin tulee jotakin järkevääkin sanottavaa, jota hänen  olisi ollut mahdotonta puhua Nokia OYJ:n käytäviltä kasin

Muuten. Voisiko joku timosoini kertoa, mitä käytännön eroa on mellakkapoliisilla ja sotilasjuntalla? Onko ihan totta se, että Kreikan valtio teki väärin, kun se käytti mellakkapoliisia vesitykkeineen kreikkalaisisa vastaan? Miten mellakkapoliisivaltio voi olla demokraattisesti valittu, koska kansa, eli äänestäjät ovat mellakkapoliisin kohde?

Jos Timo Soini ei halua sotilasjunttaa, niin silloin hänen tulee vapauttaa kreikkalaiset myös mellakkapoliisista, koska jos valtio ei saa kreikkalaisia kuriin mellakkapoliisin avulla, niin silloin siihen tehtävään ryhtyy armeija. Timo Soinin kannattaa jo nyt lopettaa Suomen armeija,  koska muutoin Suomessa on potentiaalia sotilasjuntalle.

Pitäisikö Suomen poistua Afganistanin sotilasjuntasta, vai lähettääkö Soini Kreikan kaduille sotilaita, joita rauhanturvaajiksi tituleerataan, jottei tarvi puhua sotilasjuntasta.

Ei kommentteja: