perjantai 25. heinäkuuta 2014

Suomalaisuuteen loukkaantujat ovat heikkoaivoisia

Olet sitä onnellisempi mitä vähemmän annat aivojesi loukkaantua. Aivosi eivät voi loukkaantua mitenkään muutoin oman itsesi tekona. Onnellinen ihminen hallitsee ihan itse omia aivomoodejaan, eikä onnellinen ihminen anna aivojaan negatiivisuuden hallintaan.

Olen itse kouluttanut omaa mieltäni siihen, että en loukkaannu toisten ihmisten käytöksestä, - jos se ei ole fyysistä minua kohtaan. Loukkaantuminen on aina todiste heikkoudesta. Loukkaantuva ihminen on äärimmäisen itsekeskeinen, jonka aivomoodeja jopa paskovat pulutkin pystyvät muuttamaan miten päin tahansa.

Loukkaantuminen on epäinhimillistä
Järkevä ihminen ei voi antaa aivojaan ulkopuolisten temmellysareenaksi.

Ihminen vihaa itseään, jos hän antaa itsensä loukkaantua muiden käytöksestä. Ihminen voi olla järkevä vain silloin, kun hän itse hallitsee omia aivomoodejaan, joihin ehdoitta kuuluu myös suomalaiset tavat.

Näköjään muiden maiden kulttuuriin kuuluu, että ihmisellä ei ole omia aivoja, koska heidän tunnetilojaan pitää muiden koko ajan silitellä, eikä heidän aivoihin saa koskaan mennä mitään sellaista, joka ei ole kivaa.
Ajatelka nyt itsekin; että täällä on muualta tulleita, jotka eivät ole ikinä kohdanneet mitään epämiellyttävää, kuten suomalaista. -- Ja kun ulkomaan eläjä kohtaa suomalaisen outoine tapoineen, niin hän alkaa ulista, että nyt tuo saamarin suomalainen on vääntänyt mun aivoni loukkausmoodiin -- kun jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että loukkaantunut ihminen on ihan itse vääntänyt aivonsa loukkausmoodiin.

On  erittäin typerää syyttää ulkopuolista siitä, jos tuntee negatiivisia tunteita
Nämä ensinnä.

Toiseksi tulee se totuus, että suomalaisuuteen on aina kuulunut sellainen käytös, josta mokuttajat nyttemmin vetävät herneen nenäänsä. Jos me olisimme samanlaisia kuin amerikkalaiset tai somalit, niin silloinhan me emme voisi olla maailman paras kansakunta:
Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa

FAKTA: Se on suomalainen kulttuuri, joka on saanut aikaan Suomen parhauden. Suomalaisuuteen kuuluu myös se, miten me nähdään toisemme. Jos kaikki tämä halutaan poistaa Suomesta, niin se merkitsee silloin maailman köyhtymistä. Suomi ei voi olla eksoottinen ma, jos siitä halutaan suomalaisten tavat vaihtaa typeriin halailutapoiihin, joiden käyttäjät ovat jo todistaneet, että heistä ei ole juuri mihinkään muuhun kuin pussailuluun, joka on syynä tähän mielettömään seksismin lisääntymiseen.

Itse katson olevani puhdasverinen suomalainen, jonka älykkyytteen kuuluu se, että jos olte kerran tervehtrinyt toista, niin silloin sen pitää riittää koko eliniäksi. Jos toinen ei ymmärrä, että sinunkaupat voidaan tehdä ensinäkemältä, niin sehän on todiste vain sellaisen ihminen typeryydestä.

IS, 25.7. 2014: Onko tässä syy suomalaisten outoon tapaan?
IS, 21.7. 2014: Mielipidekirjoitus leviää: Suomalaisten outo maneeri ajoi amerikkalaisperheen pois maasta

Suomalaisuudessa ihminen rakastaa ilman seksismiä
PS. Pyydän hartaaasti, että älkää suomalaiset missään tapauksessa muuttuko muiksi. Jos nimittäin muututte muiksi, niin silloin te ihan itse loukkaatte omia aivojanne, eli tunnettu olevanne loukkaantuneita, jos joku käyttäytyy kuin suomalainen.

Ja se olisi typerintä, mitä ikinä voisitte tehdä,  koska ihminen vihaa itseään, jos hän antaa ulkopuolisten hallita omia tunteitaan. Ja ihminen, joka niin vihaa itseään, ei voi aidosti rakastaa lähimmäisiäkään. Jos haluat tuntea aidon rakkauden, joka ei ole seksismiä, niin käytä silloin ihan itse omia aivojasi, äläkä ole mikään vitun papukaija, joka pitää ihanana muiden tapoja eikä kunnioita omiaan.

4 kommenttia:

Jklak kirjoitti...

Just näin: "...meidät tekee heikoiksi se, että toisten tekemiset tai tekemättä jättämiset loukkaavat meitä...."

Pantalone kirjoitti...

Me olemme kaikilla standardeilla varsin omalaatuinen kansa. Katsokaa kaikkia suomen top ten ja bestseller listoja. Ainut maa maailmassa, jossa oman maan taide ja kulttuuri kilpailee tasapäisesti monikansallisen roskan kanssa. Ajatelkaapa. Se on ihan oikeasti varsin merkittävä asia.
Meillä on vanhakantainen tapakulttuuri, joka perustuu hillittyyn ja arvokkaaseen käytökseen. Jos ei se jotakuta miellytä, niin repiköön itsensä vaikka kappaleiksi. Se ei ole minun ongelmani.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Juu. Suomalaisuus loukkaa kaikkia niitä, jotka tuntevat olevansa heikompia kulttuurisesti. Sama periaate kuin kateudessa:
Kateellinen ihminen haluaa tuhota kaiken sen kauniin ja hienon, jonka toinen on tehnyt. Samoin siis kaikki suomalaisuuteen loukkaantujat pyrkivätkin itse asiassa tuhoamaan suomalaisuuden, koska he eivät itse asiassa ole loukkaantuneet, vaan he ovat vain niin perkeleen kateellisia.

Otetaan nyt vaikka tuo typerä amerikkalainen: Youtube on täynnään amerikkalaisia pilafilmejä amerikkalaisista hississä, missä he eivät tervehdi toisiaan ja vain kiemurtelevat....

Siis mitä vittua. Amerikkalainen tulee tänne molottamaan asiasta, jonka on erittäin tyypillistä amerikkalaisille.

Juhani Rantala kirjoitti...

"Järkevä ihminen ei voi antaa aivojaan ulkopuolisten temmellysareenaksi."
Nerokkaasti sanottu!