lauantai 23. elokuuta 2014

Muhammedin laki takseista

Tässä hiljattain joku musu valitti, miten hän ei saa taksiinsa pottunokkia. Luultavasti siksi, koska pottunokat tuntevat koraanin paremmin. Koraanissa Muhammadi sanoo, ettei islamia harrastava naikkonen saa mennä pottunokkien takseihin, ja koska Suomi on maailman tasa-arvoisin maa pottunokkien ansiosta, niin sitä se ei voisi olla, jos pottunokat eivät kohtelisi muslimeja samalla tavalla, miten koraani kohtelee muslimien toteuttamana pottunokkia.

HU, 20.8. 2014: Kuskisi voi olla ydinvoimalainsinööri:
"– Ihmettelin, miten eräs maahanmuuttajataustainen kuski ajaa niin hyvää tiliä, kunnes hoksasin, että musliminaiset hyväksyvät kuljettajaksi vain toisen muslimin."
Muslimien mukaan säkkiin pakotettu nainen ei voi tehdä taksikuskin töitä, koska muslimien mielestä musujen naikkoset eivät saa olla kahdestaan pottunokkien kaa, koska Muhammedin lukuisat vaimot eivät saaneet ajaa kamelilla muiden miesten kaa kahestaan.

3. Are females allowed to sit with males in privacy?
No. A female is not allowed to sit alone or meet with a male in privacy.
A woman cannot speak alone to a man who is not her husband or relative
Mail of islam, ladies section: Muslim Women Social Behaviour

Olen aiemmin kirjoittanut, että nainen ei voi olla muslimi, koska vain naiselle on sälytetty koraanissa näkyvä rooli. Muslimit vaativat vain naisia näyttämään muslimeilta; Miehille koraani sallii vapaan pukeutumisen ja vapaat suhteet, joten koraani on täydellisen epätasa-arvoinen oppi, joka ei millään voi olla rikkomatta Suomen lakeja.

Koraani ja Suomen lait ovat sovittamattomassa ristiriidassa, ja koska asia on niin, niin siksi muslimeilla on vain yksi mahdollisuus poistaa ristiriita; Kalifaatti. Musun naikkosethan joutuvat elämään kalifaattielämää alvariinsa, eikä heille ole sallittu Suomen lain mukainen elämä - muuten kuin harhaoppisina.

Ja vassarithan tunnetusti eivät salli muslimien naikkosille harhaopillista elämää, mutta muutoin vassarit tykkäävät muslimeista ja hinkuavat sitä.... Lue vaikka tosta:
KS, 21.8. 2014: JSN:n langettava Kainuun Sanomille:
"Toimittaja totesi jutussa, että Koraanin mukaan muslimi voi naida muslimin, kristityn tai juutalaisen. Kantelija huomauttaa, että avioituminen kristittyjen tai juutalaisten kanssa on sallittua vain muslimimiehille."

US-blogi, 9.11. 2011: Muslimin asema yhteiskunnassa on puusta pudonnut
Sikolätti, 19.8. 2014: ”Jäänkö ilman töitä huivini vuoksi?”
- Tuollainen hihhuli kokisi konkurssin taksiyrittäjänä päivässä,
koska ei saa hihhuliutensa tähden ottaa pottunokkia asiakkaikseen,
joten ihme vollotusta.

Vasaraleka, 22.8. 2014: Oikein ja väärin ymmärrettyä islamia
Katos kuinka hakukone voi auttaa islamin viattomuus-totuuden etsinnässä
Kattos kuinka robotti auttaa syyttömien tunnistamisessa
Lukekaas länsimaisten imaamien tunnustuksia, ketkä ovat viattomia rauhan uskonnon nimissä

HS, 23.8. 2014: Runoilija, joka uhataan tappaa
“All we asked was that they convert to Islam.
When they refused, naturally we had to kill them.”

Ei kommentteja: