sunnuntai 10. elokuuta 2014

Neuvoja maailman johtajille

Tässä olisi ilmainen neuvo niille omahyväisille ja isopalkkioisille maailmanjohtajille, jotka eivät siedä diktaattoreiksi tituleerattuja omahyväisiä ja isopalkkioisia maailmanjohtajia. Jos näet jossakin muslimienemmistöisessä maassa diktaattorin, joka pitää muslimeja kurissa ja järjestyksessä, niin älä perkele edes ajattele sellaisen diktaattorin kukistamista, koska muslimeista tulee maailman vaiva, jos heille antaa vapauksia.

Jos Saddam Hussein olisi jätetty rauhaansa, niin meille ei olisi syntynyt arabikatuja, Gaddafi olisi antanut valtansa inhottavimmalle pojalleen, Syyriassa olisi rauha eikä me tiedettäisi mitään mistään helkutin Isiksestä. Samoin länteen ei olisi muslimien ryntäystä, eikä niin ollen meillä olisi maailmanlaajuista lamaakaan.

Mutta!

Jos näette jossakin ei-muslimimaassa diktaattorin, niin häntä älkää sietäkö tippaakaan. Muutoin tapahtuu sama kuin 75 vuotta sitten: Että diktaattori napsii naapurimaansa yksi toisensa jälkeen, ja lännen johtajat vain istuvat hiirulaisina nurkissaan...

Vielä viimeinen neuvoni tälle päivälle: Jos Egyptissä nousee valtaan millainen tyranni tahansa, joka pitää muslimeja kurissa, niin älkääkä puuttuko millään tavalla asiaan. Muslimeja tulisi pitää tyrannian vallassa vähintään tuhat vuotta ennen kuin heistä tulisi esille edes pieni ripaus sivistystä, joten lopettakaa heti paikalla sellaisten tyrannien arvostelu, jotka osaavat ja kykenevät pitämään muslimit aloillaan.

Blogi, 2.10. 2015: Syyrian sodan ja tilanteen arviointia
Blogi, 5.09. 2015: Syyria on turvallinen maa
Blogi, 7.02. 2015: Ihmiskunnan tuhoisin teko on avustaminen
Blogi, 22.8. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa
AL, 23.10. 2015: Esko Valtaoja kertoi huolestuttavan faktan islamista: "Tämän vuosisadan suurimpia uhkia"


Päivittelyä 11.8. 2014:
Yllättäen professorit ja päätoimittajat ovat samaa mieltä mun kaa:
US, 10.8. 2014: Tyly neuvo Barack Obamalle: “Älä tee enempää vahinkoa”
IL, 11.8. 2014: Pääkirjoitus 11.8.2014: Irakissa uhkaa käydä kuin Vietnamissa - Länsi on paljossa syypää koko arabi-alueen kuohuntaan.
Foreign Policy, 7.8. 2014: Do No (More) Harm - Every time the U.S. touches the Middle East, it makes things worse. It's time to walk away and not look back.
US-blogi, 22.8. 2014: USA tuli ja tuhosi maan

PS. Sama pitäisi koskea maailmamme kaikkia alueita, erityisesti Afrikkaa: Kaikenlainen avustus ja asioihin puuttuminen sinne pitää lopettaa ja antaa talouden lakien parantaa maailmaa.

Ei kommentteja: