lauantai 10. tammikuuta 2015

Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi

Vain absoluuttisen täydellinen oppi voi olla perustana rauhan uskonnolle
Ihminen, joka julistaa jonkun uskonnon olevan rauhan uskonto, on siinä samassa esittänyt väitteen, että kyseinen uskonto on absoluuttinen oppi, jolla ei voi edes teoriassa olla mitään mahdollisuutta tuottaa maailmaan mitään muuta kuin rauhaa:
Blogi, 10.1. 2015: Rauhan uskonto Islam ei aiheuta (uskon)sotia
Blogi, 10.1. 2015: Islam on rauhan uskonto


Olenko minä hullu -- vai ovatko poliitikot tulleet hulluiksi,
- julistaessaan vain yhden uskonnon täydelliseksi uskonnoksi?

Ihminen, joka julistaa islamin olevan rauhan uskonto olematta itse muslimi on hullu, koska  olisi mieletöntä olla kuulumatta uskontoon, joka ei voi tuottaa mitään muuta kuin rauhaa.

Poliitikko, joka haluaa rauhaan maailmaan, ja joka julistaa islamin olevan rauhan uskonto, voisi omalta osaltaan olla täydellisen rauhantahtoinen vain siten, että hän itse tottelee sokeasti islamin oppeja.

Olisihan se mielettömyyden huippu yrittää jollakin muulla tavoin -kuin koraanilla- saada rauhaa
maailmaan, jos julistaa ei-muslimina islamin olevan rauhan uskonto.

Miksi siis meillä on poliitikoita, jotka eivät ole muslimeja?

Poliitikko on emävalehtelija, jos hän julistaa islamin olevan rauhanuskonto,
mutta ei kuitenkaan itse ole islamisti.

Onko oikeasti niin, että islam ei voi mitenkään olla syyllinen minkään ihmisen tekoihin? Onko täten totta, että islam on yhtä tyhjän kanssa, koska se ei millään tavoin aiheuta kenenkään ihmisen mielitekoja hyvään eikä pahaan, vaan jokainen ihminen on itse syyllinen omiin tekoihinsa?

Ateistien mukaan kristinuskovaisuuden saa aikaan geenivirhe, jota he kutsuvat jumalageeniksi. Josta seuraa se ihmeellinen totuus, että ateismia ei saa aikaan ihmisen hermosto, vaan sen vaikuttaja on jokin henkiolento. Onko samoin laita myös muslimeilla; että koraanin täydellisten oppien lukeminen ei vaikuta muslimien mielihaluihin, vaan ne halut ja himot saa aikaan sama olematon henki, joka vaikuttaa ateisminkin?

Muutoin en voi käsittää sellaista, että kun koraani käskee muslimia pitämään vääräuskoisia alistettuina, ja koska semmoinen on minun järkeni mukaan vähintääkin minua loukkaavaa, niin se ei johdukaan koraanista, koska koraani ei voi poliitikoiden mukaan aiheuttaa minkäänlaista harmia kellekään ihmisille.

Jos kuitenkin muslimi on minulle tai jollekin toiselle harhaoppiselle harmiksi, niin onko minulla oikeus harmistua siitä, vai pitääkö minun vain alistua ja hokea, että minua on kohdannut täydellisyys, koska yksikään muslimi ei voi tehdä mitään muuta kuin täydellisiä tekoja, sillä niin ovat poliitikot julistaneet minullekin, että islam on täydellinen uskonto, sillä vain täydellinen uskonto voi olla rauhan uskonto.

Jos muslimin teot eivät olekaan täydellisiä, niin aiheuttaako muslimi silloin maailmaan epätäydellisyyttä?

Onko todella niin,että maailma olisi täydellinen paikka, kunhan vaan poliitikotkin rupeaisivat muslimeiksi, sillä minun korviini poliitikko ei kuulosta uskottavalta, jos hän hokee ei-muslimina, että islam on rauhanuskonto. Poliitikko, joka ei ole muslimi, aiheuttaa maailmaan epätäydellisyyttä ja sotia, sillä vain muslimi voi olla aidosti ja täydellisesti rauhanomainen kaikessa tekemisessään.

Ovatko poliitikoiden asiat todellakin näin hullusti?
Islamko siis on vaikuttanut poliitikon aivoihin ajatuksen, että islam on rauhanuskonto? Mutta! Miksi kummassa se sama islam ei sitten ole tehnyt poliitikoista muslimeja, koska itse en voi uskoa Allahin olevan iloinen siitä, että ei-muslimit omasta harhaoppisesta luonnostaan voisivat puhkua totuuksia islamin rauhanomaisuudesta. Mihin me tarvitsisimme koraania, jos poliitikot koraania lukematta voivat lausua totuuksia?

Voi Jeesus sentään. Poliitikot pilkkaavat islamia, koska he tavallaan väittävät voivansa lausua totuuksia olematta muslimeja?

Jeesus sentään sanoi, että hän toi maailmaan miekan, mutta onko niin, että Muhammed sai Jeesuksen tuoman miekan? Miksi Jeesus olisi tuonut maailmaan vain yhden miekan, ellei malliksi kaikille muille? Mihin kristityt ovat hukanneet Jeesuksen tuoman miekan?

Oliko Jeesus rehellinen, kun hän sanoi, ettei hän tullut maailmaan tuomaan rauhaa? Ovatko muslimit poliitikoiden kanssa taasen valehtelijoita, koska he väittävät islamia rauhan uskonnoksi, vaikka minä en halua olla kenenkään muslimin orja?

Pyydän hartaasti poliitikoita vastaamaan näihin kysymyksiini, koska nämä Allahin totuudet ovat minulle vielä hiukkasen epäselviä? Pliiiizzz. Saanko edes hiukan puristella islamin pintaa finneistä?
Ei kommentteja: