torstai 8. tammikuuta 2015

Vain muslimit ovat velattomia

Muslimien ei tarvitse maksaa velkaa esi-isiensä hirmutöistä toisin kuin suomalaisten pitää, koska kukkahattuämmien taholta suomalaisille on tervahautojen vuoksi sälytetty hirmuinen velanmaksutaakka joka puolelle pallukkaa.

Olisihan se aivan rasistista sanoa, että me emme voi ottaa tänne muslimeja, koska he ovat velkaa maailmalle, -- mutta kaikkien mokuttajien onneksi muslimit täysin velattomina kaikessa viattomuudessaan voivat tehdä mitä tahansa, sillä muslimien pitää maksaa nykyisistä hirmutöistään velkaa vasta tuhannen vuoden kuluttua.
Ainiin, mutta muslimit eivät voi milloinkaan tehdä mitään väärää, koska vain muslimit ovat viattomia ja kaikki vääräuskoiset ovat jo ansainneet kaikkien viattomien tuomion...

Muslimit eivät vielä koskaan ole esittäneet mielenosoituksia muslimien terroristi-iskuja tai ääri-islamia vastaan samoissa mitoissa, mitä länsimaalaiset tekevät. Tosin eräässä USA:n miljoonakaupungissa peräti 24 muslimia osoitti mieltään isisiä vastaan, mutta luultavasti he menivät sen jälkeen kiiruusti lähimpään moskeijaan pyllistelemään syntiään anteeksi.

Sen sijaan selväjärkiset ihmiset ovat vuosikymmeniä  nähneet miljoonia muslimeja kiivailemassa sananvapautta ja demokratiaa vastaan ja polttelemassa lippuja.

Niinpä muslimien ei tarvitse tuhanteen vuoteen hoilottaa Juicen Maksamme velkaa-biisiä, koska musut vasta tekevät velkaa. Mutta. Vaikeeta on musujen tehdä paljoakaan velkaa taikaseinien lähistöillä.

Blogi, 27.2. 2015: Vaihda tietokoneesi koraaniin

Ei kommentteja: