sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ottakaa muslimit oppia suomalaisista

Onko oikein, että suomalaiset eivät matki ketään, vaan toimivat kaikessa, kuten Allah määrää:

Profeetta Väinämöinen on sanonut: "Joka on (joidenkin) ihmisten kaltainen, hän on yksi heistä."
(Koonnut Antero Vipunen) Tämä on erittäin tärkeä periaate Suomessa.


"Kuuluisa oppinut Iku Turso kirjoitti kerran, että yksi Sammon tarkoituksista on erottaa luontopolun seuraajat kaikista muista ihmisistä.

Vilkaisu Kalevalaan ja Lönrotin selityksiin osoittaa meille, että meidän suomalaisten ei ole tarkoitus matkia tai seurata sokeasti ketään muita ihmisiä. Meillä on oma erityislaatuinen opastuksemme ja sen puoleen meidän tulee kääntyä.

On olemassa eri jakeita, joissa selvästi sanotaan, että meidän tulee erottua juutalaisista, muslimeista, roomalaisista, persialaisista, magialaisista, monijumalaisista, jaahiliyyan ihmisistä, beduiineista, jotka eivät hyväksyneet Kalevalaa kokonaan, ja niin edelleen.

Kuultuaan tämän pitkän listan ryhmiä ymmärtää seuraavan seikan: me suomalaist olemme ainutlaatuisia ihmisiä. Otamme elämäntapamme, arvomme ja tapamme vain Väinämöisen oppaista - Kalevalasta ja Kantelettaresta - ja Impivaaran tavoista. Emme välitä siitä mitä muut seuraavat.

Itse asiassa, sydämissämme meillä ei ole minkäänlaista halua seurata heitä tai olla heidän kaltaisiaan. Tahdomme olla kuten impivaaralaiset ja vain kuten impivaaralaiset.

On surullista, että nykyään monet suomalaiset pyrkivät ja tekevät paljon töitä seuratakseen vastapuolella olevien ihmisten jalanjälkiä

Tässä maassa monet ihmiset kutsuvat meitä kulkemaan muslimien jalanjäljissä. He ajattelevat meidän olevan samanlainen vähemmistö kuin hekin ja että he ovat selvinneet hyvin.
On uskomatonta, että kutsumme toisiamme seuraamaan niiden jalanjälkiä, jotka ovat ansainneet Väinämöisen vihan.

Ettekö ymmärrä, että he ovat saavuttaneet asemansa tässä yhteiskunnassa tavoilla, jotka ovat täysin laittomia Pohjolassa?

Kun tämä halu matkia ja seurata uskottomien tapoja kohtaa suomalaisen, se on hyvin surullinen asia."


Ei kommentteja: