keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Muhammed, Jeesus ja diktaattori

Diktaattorit eivät voi mitään sille, että heidän pitää tappaa kaikkein älykkäimpiä. Ihmisestä ei voi tulla diktaattori, jos hän ei koe hyvien ihmisten olevan uhka hänen menestykselleen. Alemmuudentuntoinen ihminen haluaa parantaa itsetuntoaan kampittamalla ja tuhoamalla niitä, jotka ovat menestyneet elämässään. Älykkäät ihmiset ovat aina olleet suosittua riistaa vallanpitäjille ja sellaiseksi haluaville.

Älykkyys ei voi koskaan ilmentyä uskonnollisesti. Älykäs ihminen ei siten voi peittää älyään, koska äly ilmenee aina harhaoppisuutena. Jokainen poliitikko ja ehdottomasti jokainen uskonnollinen johtaja vihaa sydämensä pohjasta jokaista sellaista, joka ei toista poliitikkojen korulaiseita tai hoe uskollisia riimejä.

En usko, että nykyisen muotoisissa hallitusjärjestelmissä oli yhden yhtäkään viisasta, koska valtaan ja julkiseen virkaan pääsyyn vaaditaan aina uskonnollistyyppisten lauseiden hokemista. Edes demokratiassa sellainen ei voi tulla valituksi, joka ei puhu niin kuin aivopesty kansa odottaa; Mahdotonta on minun uskoa, että olisi olemassa yhtäkään puoluetta, joka ottaisi ehdokkaakseen ihmisen, joka puhuu ns. omiaan. Ehdokkaaksi voidaan valita vain niitä, jotka ovat luopuneet järjestään ja pitävät aivojaan poliittisten ja uskonnollisten riimujen kovalevynä.

Kuitenkin. Ihminen voi parantua tyhmyydestä, mutta sellainen ihme yleensä johtaa siihen, että ihminen luopuu uskonnostaan tai politiikasta. Tyhmyyden voi parantaa vain vanhuus, kuolemanvaara tai itse kuolema. Kuolleista mulla ei ole kummoistakaan esimerkkiä, mutta kuolemanvaaran parantamasta on: Sauli Niinistö, josta sähköpylväskokemuksen myötä karsisi paljon tyhmyyttä.
Yleensä kuoleman sylistä pelastuneet julistavat, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin politiikka/hallitseminen. Siten he tahattomasti paljastavat olleensa typeryksiä siihen astisessa elämässään. 
Eilen paljastui myös vanhuuden aiheuttama tyhmyydestä parantuminen:
TE, 20.1. 2015: Ulkoasiainneuvos Ylellä: Kehitysapuhankkeet valuneet kokonaan hukkaan

Ajatelkaas sitä, jos julkisen vallan hallitsijat presidentistä apusiivoojaan saakka olisivat vapaita tyhmyydestä, eli tahallisesta järjettömyydestä? Suomi on ollut menestystarina vain siksi, että täällä ollaan valehdeltu hieman vähemmän kuin muissa valtioissa. Mutta. Ilman tuollaista järjetöntä asennetta oman virkansa pönkittämiseen meidän maamme ja kansalaisimme olisivat loistavia esimerkkejä siitä, mitä järki voisi saada aikaan, kun mikään uskonnollinen aate tai poliittinen ideologia ei sitä pidättelisi.

Voidaan -tai minä voin- hyvin ajatella, miten monta älykästä ihmistä on tuonkin valtion virkamiehen vätystelyn takia kampitettu vain siksi, että herra sai pysyä virassaan siihen saakka kunnes vanhuus tuli ja pelasti hänet ja antoi hänelle voimia puhua edes hieman totuuksia vallitsevasta järjestelmästä:
Vahtera: 3.11. 2014: Kenialainen James Shikwati: “Kehitysavulla Afrikka pakotetaan pysymään kerjäläisenä eikä se ikinä opi mahtavista luonnonrikkauksistaan huolimatta seisomaan omilla jaloillaan”
YLE, 21.1. 2014: Kehitysapu on epäonnistunutta
Wikipedia: Dead Aid, Dambisa Moyo

Mitä tällä on tekemistä Muhammedin tai Jeesuksen kanssa. Sitä vaan, että Jeesus ei pyrkinyt hallitsijaksi, kun taasen Muhammed oli hallitsija. Sitä vaan, että Jeesus ei julistanut tuovansa rauhaa, mutta Muhammed julisti uskomuksensa rauhan uskonnoksi. Sitä vaan, että Jeesus ei kulkenut miekka kädessään, mutta Muhammed hakkaksi matalaksi jokaisen, jonka hän kuvitteli olevan hänelle jollakin tavoin uhka.
Muhammedin tyhmyyden paransi vasta kuolema, mutta Jeesus oli koko elämänsä harhaoppinen. Hallitsijana Muhammedin oli pakko tuhota jokainen, joka ajatteli omilla aivoillaan.
Muhammed suvaitsi Jeesusta vain siksi, että Jeeesus oli hänelle kuollut; Jos Jeesus olisi elänyt Muhammedin aikaan, niin juutalaissten johtajien ei olisi taervinnut tappaa Jeesusta, koska sen olisi tehnyt Muhammed.
Tuota järjetöntä valtaa on jatkunut siitä lähtien, kun ihmisellä kulli nousi päähän. Ja tulokset ovat karmeita; kymmeniä tuhansia vuosia jatkunut tyhmien ihmisten suojelu ja älykkäiden vainoaminen.
Wikipedia: Banu Qurayza
Ibm Matti: Miksi muslimien on vihattava juutalaisia

Muhammed ei suinkaan ollut kansanvillitsijä, vaan armoton hallitsija, joka pystyi ajattelemaan vain omaa itseään hieman napansa alapuolella, kuten kaikki hallitsijat kautta aikain ovat toimineet.

On käsittämätöntä, millaiseen helvettiin poliittinen korrektiuden johtama sääli on meitä johtamassa. Suvaitsevaisten uskonnolliset mittasuhteet saanut säälittävä tunteellisuus estää kehitysmaita kehittymästä juuri niiden ehdottomien lakien mukaan, joiden kautta länsimaat nousivat kivikaudesta tekniikan kauteen. Mutta ei vielä sekään riitä, vaan nyt suvaitsevaiset vaativat, että länsimaiden kansalaiset pitää korvata kehitysmaiden alemmilla yhteiskuntaluokilla, joilla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta tyhmyyteen.

Se tie johtaa lopulliseen tuhoon, missä vallitseva luokka suojelee niitä, jotka uskaltavat toistaa hallitsijoiden valheita, ns. yleisen mielipiteen mukaisesti. Tämän maailman uskonnolliset ja poliittiset johtajat tappavat joka päivä potentiaalisia Jeesuksia ja Einsteinejä.
Ei niitä tarvitse suojella, jotka uskaltavat puhua vain puolueen iskulauseita tai uskonnon totuuksia, koska sellaiset ihmiset eivät voi saada aikaan sitä kehitystä, jonka tuotteita tuollaiset tyhmät himoitsevat. Jokainen uusi tekninen vimpain johtuu harhaopista. Jokainen poliitikon suunavaus estää järjen äänen maasssamme.
IS, 21.1. 2015:
Britit ihmettelevät Sääntö-Suomea: ”Saako siellä enää edes puhua alkoholista?”
Poliitikoiden vapaus on siinä, missä he kiljuvat riumusta keksiessään jälleen uuden lain, jolla kyykyttää kansaa. Mikään määrä lakeja ei ole riittävä. Poliitikot ja uskonnolliset johtajat omaavat saman mielen; He eivät voi sallia ihmisille minkäänlaista vapautta, koska ihminen ei voi olla diktaattori, jos hänen ympärillään on vapaita ihmisiä, jotka hallitsevat itse omaa elämäänsä järjellään, joka on peräisin Luojalta.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

"Jokainen poliitikko ja ehdottomasti jokainen uskonnollinen johtaja vihaa sydämensä pohjasta jokaista sellaista, joka ei toista poliitikkojen korulaiseita tai hoe uskollisia riimejä."

Telkkari tekee hokemista totuuksia.

Poliitikko voi toki olla hokematta ja puhua sitä, mitä ajattelee. Tällöin hän ei kuitenkaan pysty luomaan politiikasta itselleen koko elämän mittaista uraa. Totuuksia puhuva poliitikko syrjäytetään päätöksenteosta ja heitetään porukan ulkopuolelle.

Esimerkiksi Kokoomuksesta ei löytynyt yhtäkään, joka olisi julkisesti haastanut höpöjä puhuvan puheenjohtajansa Jyrki Kataisen, joka aivan avoimesti käytti pääministerin paikkaa astinlautana EU-virkaan. Joko Kataisella ei ollut mitään illuusioita siitä, että hän toimisi koko kansan parhaaksi, tai sitten hän oli niin tyhmä, että uskoi omiin valheisiinsa.

Omiin puheisiin ei tarvitse uskoa. Riittää, että pystyy valehtelemaan uskottavasti. Ulkomailta löytyy esikuvia (esim. Tony Blair), joista voi aina ottaa mallia.

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on Kati paljon teräviä ajatuksia.
Islam on alunalkaen valtaapitävien kansanhallintajärjestelmä, kristillisyyteen se on liimattu jälkikäteen. Tämä ero näkyy vieläkin.