lauantai 10. tammikuuta 2015

Islam on rauhan uskonto

Tässä pilkataan islamia:
IS, 10.1. 2015: Suomalaistyttö pyrki terroristijärjestön riveihin - kääntyi ensin muslimiksi

Onhan täysin mahdotonta, että ihmisen pitää ensin kääntyä islamiin ennenkuin voi ryhtyä terroritekoihin. Poliitikot ovat niin julistaneet absoluuttisena totuutena, ettei islam voi aiheuttaa mitään pahaa maailmaan, joten Iltasanomat ja muut lehdet kiihottavat kansanryhmää vastaan kirjoittaessaan tervällä kynällään, että typykän pitää ensin kääntyä muslimiksi ennen kuin hänet hyväksytään terroristijoukkoihin.

HS, 5.2. 2015: Mustien lippujen synkeä marssi:
Isisin maailmankuva nojaa islamin sotaisaan historiaan

Blogi, 10.1. 2015: Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi

Kysytään vielä varmuuden vuoksi poliitikoilta: Mihin uskontoon typykkä kääntyi, jotta hän olisi voinut päästä terroristiksi? En voi uskoa, että poliitikot valehtelevat minulle ja muille kansalaisille, joten poliitikoilla on varmasti totuudellinen vastaus, mikä on se uskonto, johon typykkä palasi?

Eihän kenenkään tarvitse kääntyä kristityksikään halutessaan tehdä pahaa muille, joten olen nyt havainnut virheen tässä maailmassa, joka olisi varmasti täydellinen maailma, kunhan vaan poliitikotkin olisivat muslimeja, koska islam ei voi aiheuttaa mitään pahaa kellekään, sillä niin ovat tämän maailman hallitsijat kaikille julistaneet.

Ainiin? Kenenkäs vika se eurokriisikin sitten on, jos kerta poliitikot tuntevat totuuden jopa uskonnoista täydellisesti? Miten kummassa totuudellinen poliitikko voi olla osallinen Suomen lamaan ja moneen muuhun hieman epätäydelliseen asiaan?

Johtuuko maailman epätäydellisyys ja terrorismi siitä, että poliitikot pitävät ainoastaan islamia rauhanuskontona, jolloin poliitikot itse asiassa julistavat uskontojen olevan epätasa-arvoisia? Miksi poliitikot eivät noudata säätämiään lakeja ja pidä kaikkia uskontoina rauhanuskontoina, jolloin kukaan ei julkisesti voisi pitää uskontoja sotien syynä?

Toisaalta. Jos poliitikot julistaisivat vaikkapa kristinuskonnon olevan rauhan uskonto, niin silloin poliitikot joutuisivat tuomitsemaan uskontojen uhrit uskonrauhan rikkomisesta, koska poliitikoiden mukaan rauhan uskonto ei voi syyllistyä mihinkään pahaan tekoon.

Ei kommentteja: