lauantai 7. helmikuuta 2015

Ihmiskunnan tuhoisin teko on avustaminen

YLE, 20.2. 2015: Ulkoministeriön virkamies: 20 vuoden kehitysyhteistyöhankkeet menneet täysin hukkaan

Sarastus: Väestönlaatu on julkishyödyke
AL, blogi, 6.2. 2015: "Ne valtiot, jotka ovat Lännen sivilisaation rajavaltioita, hävitetään. Siihen loppuu niiden kansallinen historia."  Kuuntelin YLE-puhetta aamulla. Siinä kerrottiin, miten Jukka Tarkka jo 25 vuotta sitten ennusti, että kylmän sodan päättyminen tuo uusia sotia Eurooppaan; Neuvostoliitto oli vain huitaisten tehty pato, joka piti kansojen johtajien erimielisyydet piilossa kasvattaen samalla niiden korruptiota...
Ukrainan kansaa ei olisi saatu sotimaan, jos sen johtajat eivät olisi harjoittaneet tunteellisina pelkureina korruptiota. On täysin oikein, että Venäjä opettaa Ukrainaa ja pitäisi olla täysin selvää, että myös Venäjälle pitää antaa opetusta.

USA:n ja Kanadan apu Neuvostoliitolle on ollut ihmiskunnan tuhoisin teko.
Mikään muu ei ole aiheuttanut niin valtavaa tuhoa ihmiskunnalle erityisesti ja luomakunnalle yleensä sekä planeetallemme kuin Neuvostoliitto. Neuvostoliittoa ei lainkaan kiinnostanut luonto eikä ihmisten hyvinvointi, eikä Venäjä ole siinä suhteessa mitenkään erilainen, vaan entistäkin pahempi. Pahaa ei voida parantaa  pahemmalla.

Jos vain Lännen johtajilla olisi ollut vähänkin kaukokatseisuutta (= munaa, isommat pallit, suom.huom.) Toisen maailmansodan aikoihin, niin he olisivat antaneet Hitlerin tuhota Neuvostoliiton. Ilman jättimäistä ase- ja tarvikeapua Murmanskin kautta Neuvostoliitto olisi loppunut jo 1943. Olisimme välttyneet kylmältä sodalta, Sikojenlahden kriisiltä, noottikriisiltä ja Suomen teknologiakeskus olisi nyt Äänislinnassa.
Che Quevarakin olisi saanut elää tavallisena perheenisänä edes haaveilematta mistään kommunistisesta ihannevaltiosta, koska mitään kommunistista Kuubaa ei olisi syntynyt, joten J.F. Kennedyäkään ei olisi tarvinnut ampua....
Voidaan todeta, että USA on tuhonnut ihmiskunnan sivilisaation kehtoonsa sallimalla äpärän jäädä henkiin. USA on muutenkin imettänyt kaikkea pahuutta, kuten islamia: Ilman USA:n sotaretkiä Irakiin ja Libyaan Saddam Hussein olisi pitänyt islamin kurissa yhdessä Gaddafin ja Epyptin Mubarakin kanssa. Ja noiden johtajien seuraajat olisivat myös olleet samoilla linjoilla islamismia kohtaan. Vietnamistakaan ei olisi koskaan tullut kommunismin kokeilumaata, jos vain USA olisi jättänyt sen omaan rauhaansa. 6.2. 2015: White House renamed to White Mosque.

Greenpeace: Musta jää, Venäjän loputon öljytuho
YLE, 7.9. 2013: Miljoonia öljytonneja valuu maastoon Venäjällä joka vuosi
IL, 18.8. 2014: Greenpeace etsii nyt Venäjän öljyvuotoja – mukana kolme suomalaista
IL, 13.9. 2012: Tarkka: Koivisto halusi estää Paasikiven päiväkirjojen julkaisun

Nyt Venäjä pyrkii käyttämään hyväkseen NL-padon pakkovallasta vapautuneiden kansojen hapuilua korjata kommunismin seurauksena korruptoituneet hallintonsa. Balkanin ja Ukrainan kriisit ovat Neuvostoliiton romahduksen jälkimaininkeja.
Venäjän johtajat ovat himoriippuvaisia historiansa vääristelystä kunnialliseksi, joten mikä tahansa agressio nähdään siellä sankarillisena isänmaallisuutena, koska sitä samaa oksennusta ovat harrastaneet kaikki  sen kolkan johtajat Iivana Julmasta lähtien.
Slaavilaisia on degeroitu jo lähemmäs tuhat vuotta, kun sen tunteelliset johtajat ovat valtansa tähden tuhonneet joka sukupolvi kansansa parhaimmistoa. Suomeakin vastaan sotiessaankin NL menetti satoja tuhansia terveitä miehiä, mutta jätti heikot koteihin parantamaan neukkujen tunteellisuutta.

Ahneutensa aiheuttamassa typeryydessään johtajien on mahdotonta käsittää, että he ovat pahan asialla joka kerta, kun he luulevat auttavansa kehitysmaita kehityksessä, tai auttavat diktatuureja tai korruption alaisia maita. Kehitysapu kaikkinensa on ollut äärimmäisen tuhoisaa planeetan jokaiselle osa-alueelle: Ihmiskuntaa ei vaivaisi hillitön lisääntyminen, jos vain kehitysmaiden olisi sallittu kehittyä niitä samoja  portaita pitkin, joita Euroopan pienet heimot nousivat kansallisvaltioiksi tuhoten samalla heikkouttaan itsestään, kuten edistyvään kehitykseen pitää sellainen tekijä kuuluakin.

Ihmiskunnan äly alkoi laskea, kun Euroopan siniveriset Napoleonin johdolla alkoivat pönkittämään valtaansa surmaten jokaisen, jonka älyn he luulivat olevan uhkana omalle vallalleen. Kun eurooppalaisten tunteellisuutta oli kasvatettu jatkuvilla sodilla, joissa kuoli kaikkein vahvimmat ihmiset jo nuorina, niin sen jälkeen johtajat ovat helposti voineet alistaa kansoja typerien ideologioidensa valtaan palopuheillaan. Hitlerkään ei olisi voinut saada saksalaisia valtaansa, jos 1800-luvulla ei olisi tapettu niin paljoa nuoria miehiä ja jätetty heikot kotiin jatkamaan lajin degeneroitumista.

Edes Karl Marx ei olisi voinut luoda kommunistista teoriaansa, jos vain johtajat eivät olisi olleet tunteellisia hölmöjä jo hänen aikanaan. Aito kapitalisti ei voi vaatia itselleen enempää kuin on valmis antamaan muille (koska kapitalisti ei voi sosialisoida edes lähimmäisensä omaisuutta).
Kommunismi on tunteellisuuden huippu, jonka voivat ylittää vain pörssihait, pankinjohtajat ja lännen poliitikot isäntineen, tuomareineen ja virallisine asiantuntijoineen, joita typerät luulevat kapitalisteiksi, koska tunteellisina ihmiset eivät pysty analyyttiseen ajatteluun, kuten sellaiseen, että palkan vaatiminen on lähimmäisen arvon sosialisointia...

Ja millainen maailma olisi, jos kukaan ei toimisi ahneesti: 
Jos ei olisi rikkaita, kukaan ei voisi olla köyhäkään, jolloin yritykset eivät voisi edes harkita tuotannon ulkoistusta, joten silloin kukaan ei voisi tuottaa krääsää, jolloin ei tarvittaisi jatkuvasti miljoonittain työntekijöitäkään tuottamaan krääsää, jolloin ihmiskunta ei kärsisi liiasta väestöstä...

Massaturismi ei tuhoaisi planeettamme kauneimpia paikkojaEi olisi mitään pakolaisongelmaa, elintasopakolaisia, ... Valtameriä ei pidettäisi kaatopaikkoina.  Kaikilla olisi laadukkaat laitteet, eikä laitteita suunniteltaisi lyhytikäisiksi Jne. Jne.
Rikkaiden maailma perustuu huonouteen ja puutteen kasvattamiseen, joka vaatii ihmiskuntaa lisääntymään määrättömästi, eivätkä poliitikot tunteellisina hölmöinä -itselliseen ajatteluun kykenemättöminä oman edun tavoittelijoina- pysty sitä käsittämään.


MITEN TÄHÄN TYPERYYDEN AIKAAN OLLAAN TULTU
TetT, 13.2. 2012: Tutkija väittää: Ihmisen älykkyys on laskenut jo tuhansien vuosien ajan.Väitän, että tunteen (esimerkiksi säälin) takia ihmiskunta on saanut johtajikseen pelkästään heikkomielisiä, joiden tärkein agenda on ollut tuhota kansansa älymystöä, Jos lukijani väittää, että esimerkiksi Stalinin vainoissa tuhotut nuoret hyvät geenit eivät ole aiheuttaneet ihmiskuntaan degeneraatiota, niin silloin hän on typerä uskovainen, joka kieltää evoluution ylipäätään.

Ihmisten älykkyys on kääntäen verrannollinen tunteellisuuteen: Mitä tunteellisempi sitä älyttömämpi. Selvääkin selvempää pitäisi olla, että tunteellinen suhtautuu tunteellisesti lähinnä omaan itseensä ja siten pitää kiinni saamistaan etuoikeuksista himoiten niitä koko ajan lisää.

Vääryys on tunteellisuutta
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten 1800-luvun.
Ihminen ei voi käyttää älyä väärin, kun taasen tunteellisuus on jo itsessään vääryys: Tunteellisuus ei saa aikaan vääryyttä, koska vääryys ja tunteellisuus ovat sama asia. Esimerkiksi: Tunteelliset ihmiset eivät näe kehitysavussa mitään väärää, koska kehitysapu johtuu tunteellisuudesta, eikä sillä ole mitään tekemistä älyn kanssa.
Tarvitaan älyä, että ihminen näkee rahan- ja vallanhimossa jotakin väärää; Venäläiset pitävät Putinista, sillä Venäjän kansan tunteellisuutta on paranneltu jo satojen vuosien ajan... Ja rikkaat tunteellisina hölmöinä ylistävät muita rikkaita...

Eurooppalaisuus kuoli joKeskitysleirit olivat niskalaukaus Euroopalle.
Länsi tulee kokonaisuudessaan tuhoutumaan. Lännen johtajien älykkyys on peittynyt typerään sääliin, jonka seurauksena Länsi varmasti tulee hukkumaan islamilaisuuteen, jos Venäjä ei ehdi ensin. Mitä tulisi pikimmiten tehdä on se, että pudotetaan Venäjä pois taloussopimuksista, ja jos Venäjä sen seurauksena aloittaa aseelliset toimet, niin Lännen on täysin kylmästi tuhottava Venäjä ydinaseilla vaikka se samalla merkitsisi suurta tuhoa myös lännessä.

Ihmiskunta saisi kuitenkin uuden alun niin moraalilleen kuin älylleenkin, ja samalla tulisi hoidettua myös liikakansoitus ja poliitikkojen älytön asenne esimerkiksi vanhenemista kohtaan. Työnteko kuuluu kaikille, myös ikääntyneille ihmisille ja jos joku haluaa eläkkeelle, niin yhteiskunnan ei pidä sitä kustantaa, vaan jokainen säästäköönsä ihan itse työteollaan laiskat päivänsä.
HS, 4.2. 2014: Afrikkalaisia on vuonna 2100 yli neljä miljardia – siis liikaa

Mutta, kuten tuli todettua, niin poliitikkojen ideologiat häviävät kuin tuhka tuuleen viimeistään silloin, kun islam alkeellista demokratiaa hyväkseen käyttäen napsii The Lännen valtiot yksitellen, -- jollei Venäjä ehdi ensin. Toivotaan, että tästä tulee se suursota, joka parantaa maailman ja poistaa maailman johtajilta tarpeen haihatteluun; sääliin.

Nykyaika ei koskaan kuole - modernity never dies
Muistakaa, että kaikkina aikoina ihmiset ovat kauhistelleet, miten nykyaikana voi vielä tapahtua tälläistä. Kuitenkin, nykyaikaan ei voida järjellä vedota, vaan nykyajan pitäminen edistyksellisenä, --jonka pitäisi ehkäistä kauheuksia--, johtuu puhtaasti tunteellisuudesta.

Kapitalismi on vaatimattomuutta.
Vaatimattomuus on viisautta.
Viisaus on inhimillisyyttä.
Tunteellisuus on eläimellisyyttä.

Putkinen: Roosevelt
Blogi, 27.12. 2014: Lend-Lease--Ryssa isottelee pienuuttaan
Blogi, 28.11. 2010: Kolmas maailmansota
Plussa: Ruuti on päässyt pahasti kastumaan

Ei kommentteja: