lauantai 17. syyskuuta 2016

Miten Suomalaisista Saataisiin Konservatiiveja

Hyväkuntoinen ihminen ei tarvitse sosiaalivaltiota
YLE, 17.9. 2016: Terveys jakaa kansaa – äänestyskopissakin

KONSERVATIIVINEN KIVI
Kivien siirtäminen luonnistuu vain konservatiivisella asenteella. Vasemmistolaiset eivät halua kivilinnoja, koska kivi on kestävyyden symboli.
Kestävä kehitys ei onnistu ilman kiven kovuutta.
Tulipa vaan mieleen, että haluaako Suomen valtio minun muuttuvan kommunistiksi, koska se kielsi minulta kivilinnan rakentamisen? Tuo kuvassa oleva kivi jäi minun viimeisimmäksi työksi Pasilan kivilinnassa: Ehdin saada nuo lankut kiven alle ja kiven siirto rautaputkia vaille valmiiksi, kun sitten valta tuli ja aitasi kaiken

Sossua tarvitsevat vain heikot ja rapakuntoiset. Mitä enemmän kansassa on läskiä sitä vasemmistolaisempaa on politiikkakin. Heikot äänestävät sellaisia, jotka lupaavat järjestää heille kaikenlaista holhoamista ja viihdykettä, koska heikossa hapessa olevat eivät pysty edes itse viihdyttämään itseään.

Puolueet muistuttavat sitä enemmän toisiaan mitä heikkokuntoisempia ihmiset ovat.

Kokoomuslaisuus on jo lähes ohittanut vasemmiston vasemmalta, koska kokoomuslaiset muutamaa harvaa poikkeusta lukunottamatta ovat rapakuntoisia.

Rapakuntoisilla on semmonen ajatuksen juoksu, että jonkun pitää nyt auttaa mua. Jopa optioiden haaliminen johtuu läskistä.
Terveet eivät tarvitse ulkoisia motivaattoreita ja kannustimia, kuten optioita ja ylettömiä palkkoja, palkkioita.

Terve presidentti ei tarvitse Postia lumenluontiin.
"Sauli Niinistön lumenluontia hämmästellään maailmalla"
Ei ole ikinä nähty vasemmistolaisen presidentin luovan lunta.

Aloita kuntoilu jo tänään, niin jo ensivaaleissa voisit siirtää Kokooomusta piirun verran oikealle, tai ainakin voisit muuttua Persuksi. Jos haluat oikein terveeksi, ja kaiken puolueellisen ajattelun yläpuolelle, niin mene metsään ja rakenna kivilinna.
Historiasta me tiedetään, että vasemmistolaiset eivät ole olleet innostuneita rakentamaan linnoja ja työläisinäkin he haluavat lähinnä luottamusmiehiksi ja päsmäreiksi.

Vasemmisto ei suvaitse työläisiä ja yrittäjiä,  koska he eivät pärjää Cooperintestissä.
Jopa Suomen huono menestys urheilussa johtuu siitä, että urheilijat ajattelevat vasemmistolaisittain ja he ovat ajatuksiltaan vasemmistolaisia, koska he ovat heikkokuntoisia, jotka vaativat valtiota apuun, koska he eivät halua juosta suolle harjoittelemaan, kuten Lasse Viren teki.

Jopa suomalaisten lisääntymättömyyden toinen suuri syy löytyy läskistä ja heikosta kunnosta. Tästä lisää toisessa bloggauksessa. Se ensimmäinen suuri syy löytyy hieman yllättävästä paikasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno analyysi kansakuntamme tilasta 😁

Vähän pidempi arvio länsimaiden tilasta Timo Vihavaisen kirjassa "Länsimaiden tuho", ja tuhon syistä.
Mutta kunnonkohotustamisella voitaisiin aloittaa tuhon estäminen. Muistan kun 60-luvulla kuntokäveltiin
maaotteluhengessä Ruotsia vastaan. Taisi olla 10km suoritus josta sai pisteen. Jopa lapset osallistuivat.

Itsellä ei ole ihan kivilinnaa, tosin kellarikerroksen säästöbetonirakennelmassa on käytetty suuria kiviä.
50-luvulla betonista oli pulaa joten kellareiden seinät ovat täynnä itse kerättyjä kiviä joita betonilaasti pitää yhdessä.
Monesti hiki on virrannut piikatessani reikiä "läpi harmaan kiviseinämien".

Vaikka varoja olisi, niin itse olen "puulinnani" korjannut. Kunto on kasvanut/pysynyt yllä.

61-vuotias persuja äänestävä akateeminen "valkokaulus työläinen"

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kommentista ja vinkistä: Totta tosiaan, Suomen ja Ruotsin liikunnalliset maaottelut taisivat olla yksi suuri syy Suomen nousemiselle maailman yhdeksi menestyksekkäimmäksi kansaksi. Samoin suomalaisten aivan uskomaton menestys 1900-luvun alusta aina 1970-luvulle asti motivoi miljoonia suomalaisia liikkumaan. Samoin ihmisten hyvää kuntoa auttoi se, ettei vielä silloin ollut lihastyövoiman korvaavia koneita. Sekä se tosiasia, ettei lapsia laitettu pieneen vankilamaiseen aitaukseen, vaan lapset saivat luonnossa leikkiä ja kisailla.

En ole varma, mutta voisin esittää, että 100 vuotta sitten sosisaliratit tekivät oikeistolaisempaa politiikkaa kuin nykyinen Kokoomus

Allaspalo kirjoitti...

:)

Ihan kiva, mutta teoriasi mukaan läskien luvatun maan USA:n pitäisi olla kommunismin Mekka. Näin ei kuitenkaan ole. Ehkä rapakon takana läskit haluavat optioita ja vanhan mantereen läskit taas sossua.