perjantai 13. heinäkuuta 2018

Juoppo saa ajaa Eurooppaa-mutta ei autoa

Onneksi rattipoliitikko Jean-Claude Juncker  ei saa ajaa autoa tuossa kunnossa, sillä muutoin kansalaiset saattaisivat olla vaarassa. Nyt se on todistettu, että juoppo ei voi aiheuttaa muille mitään vahinkoa, jos hän ei aja muuta kuin Euroopan Unionia, eikä koske rattiin.

Tämä koskee yhtä hyvin lääketokkuraisia; myös täysin sekaisin kipulääkkeistä oleva ei menetä arvostelykyään, jos vain hän ei koske rattiin, vaan tyytyy ajamaan ainoastaan Eurooppaa. Nimittäin, jotkut ovat puolustelleet Junckeria sillä, ettei hän ole ottanut viinaa, vaan vain vahvoja kipulääkkeitä, ja siksi Poliisi ei saa tehdä Junckerille huumetestiä, sillä poliitikoiden arvostelukyky on täysin immuuni sekä viinalle että huumeille.
Eilisessä NATO:n huippukokouksessa todistettiin aukottomasti, että kaikki poliitikot uskovat poliitikolla silti olevan täydellinen arvostelykyky, on hän sitten umpihumalassa taikka lääketokkurassa. Täten on todistettu, että poliitikon ei tarvitse olla edes humalassa, kun hänen arvosteluykykynsä on täysi nolla.
Arto Luukkanen kertoo tarkemmin, miten poliitikoiden arviointikyky on nollassa olkoot he selvinpäin tai umpikännissä: Armoa ja totuutta suomalaisille lamauhreille!

Näyttää siltä, että poliitikoille Euroopan ja Suomen johtaminen on jotain samaa kuin polkuautolla ajaminen, sillä polkuautoa saa ajaa humalassa.
Poliitikot ovat säätäneet lakeja, ettei moottoriajoneuvoja saa ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta poliitikot ovat täysin kyvyttömiä säätämään lakia siitä, ettei lakeja, asetuksia ja direktiivejä saa säätää umpihumalassa. Katsokaa tarkkaan, miten poliitikot naureskelevat, kun heistä korkein poliitikko on talutettavassa kunnossa.
Minä en pelkäisi kutsua paikalle poliisia, jos kohtaisin noinkin avuttomassa tilassa olevan poliitikon, mutta toista se on poliitikoilla, joilta puuttuu arvostelukyky arvioida, millä eväillä se juoppo oikein voi johtaa muita ihmisiä oikeaan suuntaan.

Olkaa siis täysin huolettomia, koska juoppo ei voi saada teille mitään vahinkoa aikaan, kun hän toimii vain poliitikkona, eikä rattijuoppona.

Ville Tavio, 13.7. 2018: Taas kännissä.
Kansalainen, 12.7. 2018: Sauli Niinistö Junckerin “tukijoukoissa”.
Iltalehti, 12.7. 2018: Jean-Claude Juncker horjui pahasti matkalla Nato-illalliselle - otti tukea Sauli Niinistöstä.
Kansalainen, 13.7. 2018: Juoppo läpsijä Juncker hyväksytään, Hakkaraista ei.
Voi miten lutuista: IL, 9.5. 2016: Katainen: Esimieheni ottaa minua korvasta kiinni.
US-Puheenvuoro, 7.7. 2016: Euroopan unioni etsii syntipukkia - Junckerin kaverit hylkäsivät hänet.


B, 10.1. 2009: Kansan vaatimattomuusliike.
B, 21.10. 2017: Sietokykyinen lapsi oppii paremmin.
B, 1.11. 2016: Platonisesta korvaushoidosta apua eliitille.
B, 15.9. 2015: Sorosmainen kommentti: Antakaa viinanne minulle.
B, 30.12. 2010: Pelon lietsojat ja ahneet johtajat.

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Joko Junckerin sietokyky on erittäin alhainen tai sitten hän otti ainakin kolme pulloa viiniä. Itse olen hieman pahoillani siitä, että minulle on kehittynyt aivan liian hyvä toleranssi; kaksi pulloa viiniä päivässä ei tunnu missään muualla paitsi lompakossa. Kahdehdin niitä, jotka pääsevät samaan tilaan jo lasilliselle, mihin minä tarvitse kaksi litraa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ero on ehkä siinä, että Suuren Iltaman jälkeen löydät taskusta/lompakosta kuitin, jossa kerrotaan lystin kulut. Lieneekö Junkkis edes tietoinen, että hänen ryyppyjänsä edes laskutetaan. Tuskin, koska mekään emme tiedä. Tai siis tiedämme, no meiltä, jotka Hei tienataan tällä!
Ps. Jos joskus tapaamme, en osallistu kilpaan!