sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Yhdistyspomot suosivat ilmaistoimintaa

WELT, 21.7. 2018: Heinz Buschkowsky syyttää puoluettaan realismin puuttumisesta .
- Rakentajalla on rakentajan asenne ja ajatukset.
OTTAKAA ROSVOT KIINNI.
B, 2.8. 2018: Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä.

Aatteelliset yhdistykset ja puolueet ovat kaiken pahan alku ja juuri. Juuri ne kuppaavat valtiota ja ne vaihtelevat yhtenään omia pomojaan valtion pomoiksi ja valtion pomoja aatteellisten yhdistysten pomoiksi -- aatteelliset yhdistykset ovat erottamaton osa valtion hallintoa. Puolueidealla toimivat valtiot eivät voisi toimia ilman aatteellisia yhdistyksiä, ideologisia uskontoja -- vapaaehtoistyön juhlava arvostaminen on ooppiumia tyhmille.

Valtiota ajetaan kaiken aikaan alas, kun vapaaehtoisilla pelaavat ja työharjoittelijoilla keinottelevat aatteelliset yhdistykset tuottavat byrokratiaan suvakkeja, joiden ainoa tarkoitus on ainoastaan marginaaliryhmien etuoikeuksien ajaminen. Aatteellisten yhdistysten pomot ovat tottuneita ajattelemaan kansalaisia vain hyödyllisinä idiootteina, joita on kiva työllistää kaikenmaailman keräyslippailla, jotta kovapalkkaiset johtajat voisivat hyysätä kaikenmaailman vähemmistöjä ja samalla pitää oman maan työlaisiä pelkästään rasisteina.
Kun sitten järjestöjyrät lähtevät poliitikoiksi, niin heille ei tuota minkäänlaista omantunnontuskaa laatia lait sellaisiksi, että puolet kansakunnasta tekee ilmaiseksi työtä, jotta poliitikot voisivat kokea oman ylivertaisen hyvyyden ja syyllistää jokaista, joka vähänkin esittää kritiikkiä tätä vallitsevaa hyysäyspolitiikkaa kohtaan, missä yksi uskonto on nostettu täysin koskemattomaan asemaan, jotta poliitikot voisivat mahdollisimman nopeasti vaihtaa valkoisen miehen tilalle jonkun muun värisen ryhmän, jonka pyhään ideologiaan on kirjoitettu, että muut maksavat hänen elämisensä.
Citizen, 22.7. 2018: Li Andersson pihalla maahanmuutosta.

Etuoikeuksia hamuavat ja saavutetuista eduistaan kiinnipitävät ökypalkkaiset poliitikot ja järjestöpomot kyllä juhlapuheissaan julistavat, miten hienoa ja arvokasta ilmaistyö/vapaaehtoistyö on, mutta ei olla koskaan kuultu, että poliitikot ja järjestöjohtajat laittaisivat edes tikkua ristiin ilmaiseksi.
SU, 8.2. 2018: Järjestöjohtajilla muhkeat tulot: SPR:n pääsihteeri tienaa liki 9 000 euroa kuukaudessa.
Se olisi todellista johtajuutta, jos vapaaehtoistyötä juhlapuheissaan arvostavat kovapalkkaiset johtajat tekisivät kuukaudessa edes 21 päivän ajan omaa työtään vapaaehtoispohjalta, koska on ilman muuta selvää, ettei johtaja oikeasti voi arvostaa muiden ilmaista työtä, jos hän itse on niin köyhä, ettei pysty luopumaan edes saavutetuista eduistaan, vapaaehtoistyönteosta puhumattakaan.
Kansalaisareena: Tasavallan presidentin tervehdys.

Saksassa Die Welt uutisoi, miten käy, kun puolue unohtaa kannattajiensa enemmistön.
Pertti Rönkkö Saksanmaalta kirjoitti jakamassaan WELT-lehden jutun suomennoksessaan:
"Saksan demaripuolue ei ole enää kansanpuolue eikä työläisten puolue koska se keskittyy politiikassaan liikaa yhteiskunnallisten reunaryhmien asioiden ajamiseen työläisten asioiden sijasta, selittää Neuköllnin entinen pormestari Heinz Buschkowsky (sd) SDP rajua kannatuksen laskua Die Welt-lehdessä."
Suomessa demareiden alamäki ei vielä ole alkanut, koska täällä demarit ja muu vasemmisto valtiota kuppaamalla hyysää valtavaa erilaista vähemmistöjen joukkiota, jotka eivät haluakaan työllistyä, koska he ovat saaneet vapaan kasvatuksen, jonka ideaan kuuluu, että muut saavat kustantaa kaiken. Vasemmisto haluaa kiivaasti Suomen täyteen lisää hyysättäviä, joille vasemmistolaisuuteen opetetut järjestöjyrät vaativat ylistettyjen vapaahtoistoimijoiden kanssamääkymisellä täysiä kansalaisoikeuksia, jotta mamut olisivat vasemmiston kuuliaista äänestyskarjaa.

Sosialistit ympäri planeettaa eivät enää aja työläisten ja yrittäjyyden asioita vaan ainoastaan erilaisten vähemmistöjen oikeuksia, joka on ihan samaa, mitä Suomessakin tapahtuu. Aatteellisten yhdistysten kovapalkkaiset pomot ovat vain nimellisesti demareita ja vasemmistolaisia, mutta tosiasiassa he eivät välitä Suomesta yhtään mitään -- juuri siitä syystä, että he pelkäävät hysteerisesti menettävänsä liksansa ja muuttuvansa natseiksi, jos he oikeasti olisivat suomalaisten puolella.

Verkkouutiset, 17.7. 2018: Professorin noin 50 rankkaa teesiä: Siivoa ensin huoneesi.

Seura, 19.7. 2018: Hätkähdyttävä tulos: Yli 500 000 suomalaista tekee ilmaista työtä.
Seura, 20.7. 2018: Aktiivimalli on vain jäävuoren huippu – Pysäyttävä kirje asiantuntijalta: ”Palkattoman työn määrä on räjähtänyt”.
Seura, 20.7. 2018: Ministeriö kommentoi hurjia väitteitä ilmaistyöstä: ”Täysi yllätys meille” – Suomensimme sekavan vastauksen.

Kaikkein suurimmat tuloerot ovat yhdistyksissä, joiden ökypalkkaiset johtajat arvostavat ainoastaan ilmaista työtä. Valtio on järjestöpäälliköiden yksityinen rahantekokone, jonka virittimenä toimii lainsäädäntä, jolla valtiota optimoidaan rikkaille.
IL, 1.11. 2016: Näin tienaavat järjestöjen johtajat.


MTV, 28.4. 2013: Vapaaehtoiset tärkeässä roolissa kovapalkkaisten liigapomojen ja pelaajien jääkiekon MM-kisoissa.

Aatteellisuudellaan ratsastavat poliitikot mielellään puolustelevat kavereidensa ökypalkkoja ja -palkkioita - samaan aikaan, kun he työkseen laativat lait niin, että tuloerot olisivat mahdollisimman suuret.

IL, 6.5. 2010: Sasi puolustaa Yle-johtajan palkkaa.
B, 6.5. 2010: Parasta halvalla.
B, 28.3. 2011: Palkkiotoimikunta sai palkkionsa.

Ei kommentteja: