torstai 6. toukokuuta 2010

Parasta halvalla

Kimmo Sasi puolustelee kaverinsa typerää palkkausta.
Kuulemma hyvää ei koskaan saa halvalla.
Varsinkin, kun kyseinen virka on valtion suojatyöpaikka


Jos kerta hyvää ei koskaan saa halvalla, niin miksi Sasi ja kaikki rikkaat sitten tinkivät kaikissa muissa asioissa, paitsi palkoissa? Sasikin varmaan tinkisi uuteen autoon alennusta ja monet rikkaat uhkailevat autokauppiasta kauppojen loppumisella, jos eivät saa uuteen autoonsa samalla hinnalla toista rengaskertaa, stereoita, tutkaa, ...

Ja mikä käyttöjärjestelmä Sasin valtiolta saamissa tietokoneissa on? Ei kai vaan Linux? Ja miksi Sasi ylipäätään vaatii valtiolta ilmaista tietokonetta, ja miksi Sasillakin on ilmainen kännykkä, ilmaiset matkat, ilmaiset etuoikeudet, ilmaiset etuisuudet ja miksi rikkaat kerjäävät ruokakaupiaalta plussakortilla alennuksia. Ja miksi he katselevat mainoksia ja keräävät alekuponkeja?

Juuri hiljattain kuultiin sekin uutinen, että julkinen valta harkitsee siirtymistä huippukalliista MS-Windows-järjestelmästä Linux-järjestelmään! Miksiköhän? Valtiolla on aina rahaa, millä mällätä! Katsokaa vaikka Kreikkaa, Espanjaa, Italiaa, Ranskaa, Irlantia ja Portugalia!

Muistetaan vaan kuinka Tarja Halonenkin kävi hakemassa Hakaniemen Elannosta ale-jääkaapin....

Mutta kansalaisilla ei siis ole oikeutta saada rikkaita halvalla!

Rikkaat kyllä kerjäävät joka hiton asiassa, mutta ovat raukat niin saamarin typeriä, että eivät ymmärrä, mitä on loogisuus ja johdonmukaisuus; Ihminen on täystyperys, jos hän vaatii itselleen palkkaa, mutta vaatii muilta halpoja hintoja ja palkkamalttia.
Aidossa kapitalismissa myös rikkaita voidaan kilpailluttaa; Kansalla on ehdoton oikeus saada hallinto mahdollisimman halvalla, jopa ilmaiseksi, koska on äärettömän typerää julistaa, että vapaaehtoistyötä ja talkootyötä tekevät vain huonot ihmiset!
Kun Kimmo Sasi julisti, ettei hyvää saa halvalla, niin siinä samassa hän tuli julistaneeksi, että kaikki ilmais- ja halpatyötä tekevät ovat huonoja ihmisiä!

On myöskin kiistaton typeryyden huippu julistaa, ettei pysty vapaa-ajallaan ajattelemaan ja tekemään hyvää -- koska kukaanhan ei saa vapaa-ajan palkkaa; Kimmo Sasi ei siis oman todistuksensa mukaan pysty ajattelemaan hyviä ajatuksia!
Katsotaan vaan seuraavaa yleläisten palkkakierrosta, niin eiköhän silloin Sasi taasen vollota, että työntekijöiden pitää ymmärtää, ettei rahat riitä.

Rikkaat ovat aina julistamassa, että heitä on niin vähän, ettei heidän mielettömät palkat ja etuoikeudet ja palkkiot ole keltään pois; Katsokaa nyt Kreikan tilanetta, missä juuri ne etuoikeudet ja mieletön palkitseminen sai tuon kaiken porun aikaan.

Myös Suomessa rikkailla on aivan samanlainen meininki kuin tuolla Välimeren maissa, että palkkaa pitää kerjätä ja koko ajan vollottaa, ettei saa arvoaan vastaavaa ansiota ja sukulaisia ja tuttuja pitää koko ajan palkita hyvillä viroilla.

Justiinsa Vanhasen hallitus sai tehtyä äärimmäisen tärkeän päätöksen: Hallitus teki erityisoikeutuksen, joka oikeuttaa Eva Biaudetin pääsemään huippuvirkaan ohitse muiden; Muilla ei siis ole enää mitään mahdollisuuksia pyrkiä samaan virkan, koska hallitus jakoi sen viran jo Biaudetille, vaikka häneltä puuttuu virkaan vaadittava pätevyys: Iltalehti: Hallitus tasoitti Biaudet'lle tien vähemmistövaltuutetuksi.

Ikään kuin Suomessa ei riittäisi ihmisiä ?

Eva Biuadet pitää tietysti valita, koska Vanhasen hallitus voi olla varma siitä, että Eva Biaudet tottelee kiltisti ja kyselemättä monikulttuurisuus-ohjelmaa, eli pitää rajat avoinna kaiken maailman roskasakin tulla tänne.

Hyväähän ei saa halvalla, vaan hyville pitää oikein tehdä poikkeuslait, koska hyviltä puuttuu tarvittava pätevyys.
Sopiviahan ne perkeleet ovatkin, koska ne ovat herrojen sukulaisia, tuttuja tai muuten vaan narusta vedettäviä pellejä.

Iltalehti: Sasi puolustaa Yle-johtajan palkkaa.
Taloussanomat: Pääseekö vain röyhkimys pomoksi?
Aamulehti: Hätäapu Kreikalle onkin oikeastaan hätäapua pankeille.
Suomen kuvalehti: Historioitsija Markku Kuisma finanssikriisistä: ”Tätä se ahneus teettää”.
Iltalehti: Kansanedustajat eivät kannattaneet oman palkkansa leikkaamista.
Homma-forum: Säätiöpomojen palkat.
Murobbs: Suomen oikeusjärjestelmän järjettömyys.
Blogi 18. helmikuuta: Ylen uusi toimitusjohtaja.

3 kommenttia:

Virkarikolliset käräjä- ja hovioikeudessa vastuuseen.EIT-valitus ja tuomionpurku 8.6.2010 mennessa kirjoitti...

Arvon Kati Sinenmaa

Viitsitkö ottaa vielä kantaa tähän

http://tuomionpurku.blogspot.com/

Kurkkaa siinä oikeustapaukseni taustoja siitä kuinka suomalaisesta tehdään olkinukke islamisteja ja piipätahoja miellyttääkseen

Seppo Lehto
Muhammed pilakuvataiteilija
Maahanmuutto- ja islamkriitikko

Brainleak kirjoitti...

Voin vain Larry Flyntiä mukaellen kertoa, että vapaudella on arvoa vain sellaisessa yhteiskunnassa, missä myös sellaiset ajatukset voivat olla vapaita, joista ei pidetä, tai joita jopa vihataan: But freedom of speech is not freedom for the thought you love, it’s freedom for the thought you hate the most. You have to get your head around that.

Jos yhteiskunta haluaa olla moniarvoinen ja arvostaa erilaisuutta, niin siihen ei sovi silloin yhdenmukaisen ajattelun vaatiminen ja erilaisten ajatuksien kieltäminen.

Ihminen on erilainen vain silloin, kun hän suvaitsee erilaisia ajatuksia, myös sellaisia ajatuksia, joista hän ei pidä.
Jos ihminen loukkaantuu jonkun ajatelusta ja haluaa sille kostoa ja rangaistusta, niin sellainen ihminen on erilaisuuden vihollinen ja vapauden kieltäjä.

Sellainen yhteiskunta on ajattelultaan ja arvoiltaan hyvin köyhä, joka vaatii jäseniltään yhdenmukaista ajattelua.

Suomi on kristillinen maa. Suomen valtiopäivät hakee edelleen siunauksen Jumalalta. Siihen lainsäätäjien siunaukseen pitää kuulua myöskin Jeesuksen sanat siitä, että ihmisten tulee rakastaa myös vihollisiaan:
(Luuk. 6:27-28.) "Mutta minä sanon teille: Älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku tahtoo sinun kanssasi käydä oikeutta ja ottaa ihokkaasi, anna hänen saada vaippasikin. jos joku pakottaa sinut yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi."

Jos valtiovallan haltijat eivät toimi niin kuin Jeesus seuraajiltaan vaatii, niin silloin minun on sanottava, että julkinen valta pilkkaa Jumalaa ja kaikkea jumalista.
Myös julkisen vallan haltijan on ehdoitta ja ennen kaikkia muita rakastettava vihollisiaan ja lopetettava tuomitseminen: "Älkää tuomitko ettei teitä tuomita"

Virkarikolliset käräjä- ja hovioikeudessa vastuuseen.EIT-valitus ja tuomionpurku 8.6.2010 mennessa kirjoitti...

Hyvin lohkottu Kati Sinenmaa

http://kansallismielinen-puutarhuri.blogspot.com/

Muutosta ryssäläiseen ja stalinistiseen mätäläämme

Seppo Lehto
Maahanmuutto- ja islamkriitikko