torstai 2. elokuuta 2018

Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä

Niin kauas kuin muistini siintää, näen poliitikoita valheineen.
Kuten olen sen sanonut, ökypalkkaiset poliitikot ja järjestöpomot kehuvat juhlapuheissaan vapaaehtoistyötä tekeviä ja he vaativat niitä lisää. Suomen kaikki valtion kanssa naimisissa olevat yhdistykset kertovat omilla nettisivuillaan, miten ylevää ilmaistyö on; että tulkaa meille vapaaehtoiseksi, jotta me järjestöjyrät saisimme lisää palkkaa:
B, 22.7. 2018: Poliitikot ja yhdistyspomot suosivat ilmaistoimintaa.

Sirpa Pietikäinen oli tänään jutun juurena Iltalehden korruptioartikkelissa.
IL, 2.8. 2018: Korruptiotutkijat varoittavat seurauksista: Tässä ovat europarlamentin sivutulokuninkaat - Sirpa Pietikäisellä yli 137 000 euroa ylimääräisiä tienestejä.

Niinpä laitoin Googleen hakusanoiksi "sirpa pietikäinen vapaaehtoistyö", ja ystävällinen Google antoi heti ekalla hakutulossivullaan linkkejä juttuihin, miten juhlavasti Sirpa Pietikäinenkin on puhunut vapaaehtoistyöstä:

IL-blogi, 25.4. 2016: Perustulossa on potentiaalia sosiaalijärjestelmän uudistajaksi.
Kaleva, 25.4. 2016: Perustulossa on potentiaalia sosiaalijärjestelmän uudistajaksi.
"Nykyisellään moni tekee arvokasta hoivatyötä kotona tai vapaaehtoistyötä erilaisten yhdistysten ja järjestöjen parissa. Tämä on tosiasiassa vahvasti yhteiskuntaa hyödyttävää ja kustannuksia säästävää työtä, josta vain ei makseta minkäänlaista korvausta."
Facebook/MEPsirpapietikainen, 15.10. 2017: Hienoa vapaaehtoistyötä kodittomien kissojen puolesta!
YLE, 4.6. 2013: Pietikäinen: Suomi tuhoaa omilla tulkinnoillaan kansalaisjärjestöjen toiminnan:
"Pietikäinen ihmettelee tulkintaa. Hänen mukaansa EU:n kilpailusäännöt ja niiden tulossa olevat uudistukset eivät estä järjestöjä tarjoamasta edullisia palveluja vapaaehtoistyön ja julkisten avustusten turvin."
Että semmottia. Poliitikot ja järjestöpomot tuhoavat tuottavan työn ja yksityissektorin Suomesta, jotta poliitikot voisivat antaa Suomen ilmaiseksi kansainvälisisille yrityksille, missä suomalaiset ovat tempputyöllistettyjä ja kaupunkien kadut muistuttavat lähinnä sirkusareenaa ilman telttakattoa.

B, 15.5. 2018: Kuka antoi poliitikoille luvan olla ahneita?
B, 17.1. 2018: Korruption vastainen vaalilippu.
B, 11.8. 2017: Kaikki ilmaiseksi ulkomaalaisille-Poltetun maan taktikkaa.
B, 30.11. 2016: Yksityistäminen tappaa valtion.
B, 23.1. 2016: PUOLUEETON SUOMI OY.

PS. Jos vapaaehtoistyö olisi oikeasti poliitikkojen mielestä arvokasta, niin he eivät epäröisi ajatella asioita ilmaiseksi. Ajattelusta ei koskaan pitäisi maksaa mitään. Ainoastaan lihastyö on sellaista, josta saisi maksaa, mutta ajattelu ei koskaan voi olla työtä, sillä kuka tahansa pystyy ajattelemaan kaikkein järkevimmät ajatuksensa täysin ilmaiseksi, koska tahansa ja missä tahansa.

Jos ihminen väittää, ettei hän  pysty ajattelemaan päteviä, jos ei saa siitä 36 000 euroa kuussa, niin mielestäni tuollainen ihminen pitäisi teljetä vajaamielislaitokseen, koska hän olisi erittäin vaarallinen vapaa-aikoinaan, jolloin hän ei saisi ajattelustaan mitään palkkaa.

Halpatyövoima on out! Nyt poliitikot julistavat ilmaistyön ihanuutta. Poliitikon unelmana on, että kaikki kansalaiset tekisivät vapaahtoistyötä, jotta poliitikko pääsisi miljardöörien kerhotiloihin.

Ei kommentteja: