tiistai 15. tammikuuta 2019

Poliitikot harrastavat groomingia

Grooming on kuulemma sitä, että aikuiset ihmiset vokottelevat (houkuttelevat, suostuttelevat) internetin someosastoilla pieniä tyttöjä seksiin.

Poliittinen grooming on sitä, että poliitikot vokottelevat Suomeen sellaisia ihmisiä, joilla ei ole hajuakaan, miten Suomessa eletään ja käyttäydytään:
Alkon Kassalla, 14.1. 2019: Kulttuurisesta rikollisuudesta.
Vuodatus, 15.1. 2019: Polvillenne, Suomen imaamit.
IS, 17.1. 2019: Vastaanottokeskuksen entiseltä johtajalta suorat sanat Ylen kolumnissa: ”Hölmöä luottaa siihen, että pari tasa-arvokurssia muuttaa asian”.

Poliittinen Grooming on omasta virheettömästä monikulttuurisuususkonnostaan sokaistuneen poliitikon suorittama manipulatiivinen prosessi, jolla hän valmistelee vieraasta kulttuurista houkuteltuja rauhanuskovaisia suomalaisten hyväksikäyttöön.
Suomen Uutiset, 15.10. 2018: Kelan rahat uhkaavat loppua, tukea leikattu tuhansilta – tuputtaa silti iloisella videolla tukea turvapaikanhakijoille, vaikka pääkaupunkiseudun asiakkaista jo kolmasosa vieraskielisiä.

Kun turvapaikan hakijoiden vapaaehtoinen toiminta päiväkodeissa niin sanotusti kusi poliitikoiden kintuille, niin he päättivät, että kunniastaan kiinnipitävien kunniavieraiden pitää silti jollakin tavoin päästä pienten tyttöjen ja poikien pakeille:

YLE, 1.2. 2016: Turvapaikanhakijoiden vapaaehtoistyöstä päiväkodeissa nousi kohu – säännöllinen toiminta päätettiin lopettaa, mutta tilalle suunnitellaan vieraskäyntejä.

NS, 15.9. 2016: Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa.




SU, 27.2. 2018: PS-valtuutettu Oulussa: Turvapaikanhakijoiden vierailut päiväkodeissa ja kouluissa on lopetettava.

Tässä on pari linkkiä malliksi siitä, miten poliitikot manipuloivat rauhanuskovaisia Suomeen:
Helsingin Uutiset-Puheenaihe, 15.9. 2015: Näiden kaunotarten kuvilla Suomesta kerrotaan turvapaikanhakijoille.
Iltasanomat, 5.9. 2015: Pääministeri Sipilä Ylen Ykkösaamussa: Annan kotini pakolaisille vuoden alussa.
US, 2009: Suomi on muslimien taivas.
Islam, kristittyjen helvetti:
VU, 16.1. 2019: Peräti 245 miljoonaa kristittyä kärsii vakavasta vainosta.


Ei taida suvaitsevaisuuskiimaiset poliitikot olla selville, miten kiimainen ihminen toimii. Tuottakaa vaan lisää massoittain nuoria miehiä ja sitten esittäkää järkyttynyttä, että ette voineet kuvitellakaan nuorten miesten olevan seksuaalisia olentoja, joiden olisi pitänyt Suomessakin olla selibaatissa, tai ainakin munattomia, ellei peräti muusukupuolisia, vaikka koraani tuntee tasan tarkkaan kaksi sukupuolta ja muut heivataan sharialain mukaan jorpakkoon.

Iltalehti, 15.1. 2019: Pääkirjoitus: Turvapaikkajärjestelmä petti naiset sekä Suomessa että maailmalla.

Järkyttynyttä näyttelevien poliitikoiden on helppoa syyttää suomalaisia vihapuheesta ja rasismista, kun he itse ovat ensin houkutelleet massoittain miesoletettuja rauhanuskovaisia ja vierailuttaneet heitä oululaisissa ja muissa suomalaisissa lastentarhoissa.

B, 15.1. 2019: Islamin ja fysiikan eroavuudet Oulusta katsoen.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

USA:ssa on sama meininki. Sielläkin suvaitsevaisuuskiimaiset poliitikot yrittävät houkutella maansa täyteen autettavia ja opettavat täysin toisenlaista totuutta, jota he itse eivät siedä:

USA, 14.1. 2019: ACTIVISTS JUMP NANCY PELOSI’S MANSION WALL WITH ILLEGAL IMMIGRANTS, DEMAND ENTRY TO HER HOME.

Pitäisiköhän täälläkin lähteä hyppimään West Endiin muurien yli poliitikkojen pihamaille vaatimaan turvapaikkaa niiltä, jotka tykkäävät rajattomuudesta, ja jotka inhoavat Trumpin muuria.

Brainleak kirjoitti...

Tämä nykyinen turvapaikkapolitiikka on tuottanut saman tuloksen, mitä Kiinan yhden lapsen politiikka. Kolmenkymmenen tuhannen tyttölapsen vajaus. Voidaan pitää selviönä että suvaitsevaisuuspolitiikka on tappanut Suomesta kymmeniätuhansia tyttölapsia, jonka seurauksena ylijäämä miehet ovat viettensä tähden pakotettuja raiskaamaan

Brainleak kirjoitti...

Ei minulla muuta, mutta huomenna jatketaan:
Lue piste FI: Kupla puhkesi. Viimeinkin.