torstai 24. tammikuuta 2019

Suomen parhaus ei valehtelijoilla parane

Onhan se hyvä juttu, että maailman valtioita pisteytetään ja annetaan niille koulunumeroita, koska muutoin joku suvaitsevainen voisi luulla olevansa hyvis, kun jakaisi kehitysmaille sanallisia arviointeja.
Uusi Suomi, 23.1. 2019: No nyt: Suomi on maailman ykkönen – ”Tuottaa eniten hyvää ihmiskunnalle”.
Itse asiassa, tähän mennessä suvaitsevaisuus on ollut sitä, että haukutaan kaikkia länsimaita ja julkijumalattomasti väitetään suomalaisuuden olevan jotain täysin saatanallista ja halataan maahanmuuttajien perinnäistapoja ja uskontoa. Tällaiset kansainväliset vertailut ovat aina tervetulleita juuri siksi, että ne saavat suvaitsevaiset näyttämään hölmöläisiltä, jota he ovatkin, mutta eivät he sitä itse tajua.
"Sotia käydään jatkuvasti siksi, että ihminen on ihminen, eläimestä kehittynyt, ja kaikki eläimet ovat sotaisia."
Suvaitsevaisuus on jo tehnyt etäpesäkkäitä valtion hallintoon ja näyttää siltä, että suvaitsevaisuussyöpä  on levinnyt Suomen hallintoon niin pahasti, että kohta suomalaiset joutuvat turvautumaan ainoaan lääkkeeseen, joka voisi parantaa kansallisen ideologian. Viimeksi suomalaiset ottivat sitä lääkettä reilut sata vuotta sitten, mutta ilmeisesti kohta on aika laittaa Suomi taasen syöpähoitoihin.
"Missä tahansa ja milloin tahansa sivilisaation kudelma joutuu yhteiskunnan etenemisestä aiheutuvien komplikaatioiden paineen alaiseksi, siellä ja silloin tapahtuu aina välitön ja tuhoisa taantuminen niihin alkukantaisiin menetelmiin, jotka merkitsevät näihin ihmistenvälisiin yhteenliittymiin sisältyvien ärsyttävien tekijöiden väkivaltaista ratkaisemista."

EI SAA ANTAA PELOLLE VALTAA!
Julkisen hallinnon työntekijät ovat jo niin tottuneita maahanmuuttajien valehteluun, että he pitävät sitä turvallisuusriskinä, jos maahanmuuttajia syytettäisiin asiakirjaväärennöksistä ja petoksista:
Uusi Suomi, 23.1. 2019: Päivi Räsänen paljasti eduskunnassa: Turvapaikanhakijoiden sanktiota ei käytetä, koska se on ”turvallisuusriski”.
IS, 18.10. 2016: Ikätestit paljastavat: lähes 70 prosenttia Suomessa testatuista ”alaikäisistä” turvapaikanhakijoista onkin aikuisia.
Suomen uutiset, 13.9. 2017: Vokin opettajalla tuli mitta täyteen: Turvapaikkajärjestelmä perustuu valheelle – ”Tulijat pitävät meitä hölmöinä”.
Korrektia ja epäkorrektia, 26.1. 2019: Omia uskalletaan sanktioida.

Suvaitsevaisuussyöpä on levinnyt jopa Poliisiin. Nykyään Poliisilla ei riitä aikaa selvittää tavallisiin suomalaisiin kohdistuneita omaisuusrikoksia, koska Poliisi on päättänyt, että maahanmuuttajien mielessä ei saa olla vähintäkään määrää mitään huonoja tunteita.
VerkkoUutiset, 29.12. 2018: HS: Poliisi ohjeistaa olemaan tutkimatta rikoksia.
IL, 12.1. 2019: Poliisit kertovat: Näin rikosilmoituksia ”tapetaan” ja tilastoja kaunistellaan - ”Vaiettu salaisuus”.

Jopa yritysmaailmassa katsotaan, ettei suomalaisista ole mihinkään.
YLE, 23.1. 2019: Työvoimapulaa valittelevat telakat haalivat tekijöitä ulkomailta – Työtön laivanrakentaja kysyy: "Miksi minä en kelpaa?"
Demokraatti, 23.1. 2019: Taavitsainen: ”Tämä järkyttävä sairaiden ihmisten saalistus on loputtava”– Ulosottotilastoista paljastui karmivia faktoja, 524 %:n nousu.
EI SAA ANTAA PELOLLE VALTAA!
Politiikka ja talous on alistunut maahanmuuttajien edessä ja kumartelee maahanmuuttajia sen verran usein, että ei mene varmaan montaa vuotta, kun Suomenkin vaaleissa nähdään täysin selvää vaalivilppiä, jolle ei voida mitään, koska muutoin joku ministeri puhkeaa puhumaan, ettei vaalivilpin tekijöitä saa sanktioida, koska se olisi turvallisuusriski.
Suomalaisten pitäminen halpoina ei voi olla näkymättä ensin yleisen moraalin laskuna ja sitten sen seurauksina.
"Sota on väkevää lääkettä, hyvin kallista ja äärimmäisen vaarallista. Vaikka se tiettyjä yhteiskunnallisia sairauksia usein parantaakin, toisinaan se kuitenkin tappaa potilaan, hävittää yhteiskunnan."
PS. Sisennetyt ja kursivoidut kappaleet lainausmerkkien sisällä ovat Urantia kirjan luvusta 70: Ihmisperäisen hallitusjärjestelmän kehitys.

PPS.
Pitkäaikaiskulttuurit.
Perhesiteiden hallitsemia kulttuureja on mahdotonta sekoittaa sosiaalisiin siteisiin yltäneisiin kulttuureihin. Sosiaaliset siteet ovat ylivertaisia perhesiteitä korostaviin nähden, koska sosiaalisuus on hyvän valtion perusta, kun taasen perhesiteitä arvossa pitävät ratkaisevat ongelmansa kunnian palauttamismetodein. Niiden kotouttaminen sosiaaliseen kulttuuriin ei voi onnistua, jotka tulevat kunniakulttuureista.

Suomen uutiset, 18.3. 2015: Kehitysapu on satojen miljardien business, joka tuottaa parhaimmillaankin ristiriitaisia tuloksia.
YLE, MOT, 13.10. 2016: Suomen kehitysapua katosi korruptioon Sambiassa.

Kehitysmaissa valehtelu on tavallista, koska valehtelulla voi säästää henkensä ja ansaita elantonsa. Kuten työttömästä saadaan pitkäaikaistyötön antamalla hänelle vastikkeetonta rahaa, niin samoin kehityspapu on tehnyt kehitysmaiden kulttuureista pitkäaikaiskulttuureja. Kehitysapuun uskotaan, vaikka sen tehosta ei ole mitään tieteellistä näyttöä. Jos kehitysmaissa onkin saatu parannuksia aikaan, niin se on tapahtunut kehitysavusta huolimatta, lähinnä kaivannaisteollisuuden ansiosta, joka on vienyt kehitysmaihin mukanaan kaivannaisteollisuuden sivuyrityksiä. Onneksi Kiina tekee loppuun nyt sen, joka länsimaalaisilta jäi pahasti kesken.


Suomen sijoituksia ulkomaisissa tutkimuksissa:
Iltalehti, 27.3. 2018: Suomi on monessa asiassa maailman paras - katso hengästyttävä 98 kohdan listaus.
B, 15.9. 2016: Suomi on paras maa.

Ei kommentteja: