keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys

Miksi niitä pidetään asiantuntijoina, jotka puhuvat, ettei valtiota saa johtaa kuin yritystä?
Valaistaan vähän valtioiden ja yritysten eroja, josta nähdään, että kaikki ne puhuvat palturia, jotka julistavat, että valtiota ei saa johtaa niin kuin yritystä. Joko poliitikot virallisine asiantuntijoineen haluavat tahallaan tuhota valtiot, tai sitten asiantuntijat haluavat pitää kansalaisia ainoastaan velkaorjina, joiden tärkein tehtävä on tuottaa rikkaille voittoja.

Ne sanovat, että yrityksen tehtävänä on tuottaa voittoa omistajilleen!
Miksi sitten valtio ei saisi  tuottaa voittoa omistajilleen, kansalaisille? Aivan kertakaikkisen pähkähullua julistaa, että Suomea ei saa johtaa kuin voittoa tuottavaa yritystä. Asiantuntijat pitävät yritystä terveenä, kun se tuottaa voittoa, mutta valtio ei olisi terve, jos se tuottaisi voittoa? Jotenkin tuntuu, että hullu on tämä maailma ja sen asiantuntijat.

Ne sanovat, että yrityksen pitää pitää kiinni tuotannontekijöistä, joista riippuu yrityksen menestys.
Miksi sitten asiantutijat vaativat, että valtion pitää luopua sekä maaperän mineraaleista että veronmaksajien kustantamista infroista? Helsingin Sanomat, 3.8. 2018: Suomessakin vahvistuu suuntaus, jossa yhteiskuntaan sovelletaan markkinatalouden logiikkaa – valtiota ei kuitenkaan voi johtaa kuin yritystä.
Poliitikot ovat parittajia ja Suomi on huoravaltio.
Suomessa on jatkuvasti heikennetty sitä logiikkaa, että Suomea johdettaisiin kuin yritystä. Markkinataloudessa yritykset myyvät tuotteitaan eivätkä itseään. Valtio on huora, jos se myy omaa itseään tai jopa antaa sitä ilmaiseksi. Poliitikot ovat parittajia, kun myyvät Suomea ja suomalaisia ulkomaille. Vanhuksiakin on nyt paritettu kiitettävästi ulkomaisille sijoitusyhtöille ja paska iski poliitikoiden tuulettimeen oikein kunnolla. H. Harkimo, 30.1. 2019: Sote-yrityksistä maksetut miljoonat kerätään nyt vanhuksilta.

Miten se voisi olla kannattavaa ja kestävää yritystoimintaa, jos yritys myisi tuottavat osansa halvalla muille? Esimerkiksi sähköverkon myynti ulkomaille olisi yritysmailmassa samaa, jos tietotekniikkayritys myisi tietokoneensa muille. On aivan hullua asiantuntijuutta vaatia valtiota myymään kansalaisten verovaroin kustantamat rakenteet ulkomaille vain siksi, että joku asiantuntija luulee, että muutoin Suomea johdettaisiin kuin yritystä, jos Suomi ei luovu ilmaiseksi rautateistään, sähköverkoistaan datakaapeleistaan, vesistöistään, metsistään sekä maaperänsä mineraaleista, jotka ovat täysin kertaluonteisia; Niitä ei milloinkaan enää saada takaisin, kun ne kerran on on annettu ryöstökapitalisteille. Ikään kuin Suomessa ei olisi enää sadan kuluttua suomalaisia, joten hävitetään nyt kaikki: B, 11.8. 2017: Kaikki ilmaiseksi ulkomaalaisille-Poltetun maan taktikkaa.

Asiantuntijoiden mielestä se on erittäin hyvä asia, että valtion budjetoima YLE joutuu maksamaan 30 miljoonaa veronmaksajien euroa vuosittain Digital Colonylle, mutta sehän olisikin valtion johtamista harhaisesti, jos nuokin miljoonat jäisivät kiertämään suomalaisten taskuissa.
Samoin suomalaiset joutuvat maksamaan sähkönsiirrosta ulkomaisille sijoittajille satoja miljoonia vuosittain, koska muutoin valtio, eli me, saisimme kassan pohjalle sen verran, ettei tarvitsisi velkaa ottaa. KU, Laaksonen, 24.1. 2019: CARUNAN VEROSUUNNITTELU – 2016 150 000 000€ TUOTOSTA VERO 0,28%.

Ei tarvita kovinkaan isoja aivoja sen tajuamiseen, että asiantuntijat eivät halua kansalaisten tulevan toimeen omillaan, vaan he vaativat kansalaisia holhouksen alaisuuteen. Vallitseva poliitiikka johtuu juuri niistä persläpitalouden asiantuntijoista, joiden mielestä kansalaisten on elettävä tulonsiirroilla.
Kansalaiset on helppoa pakottaa tulonsiirtopolitiikan uhreiksi, kun sata poliitikkojen papukaijaa (niin sanottua "asiantuntijaa") hokee, ettei valtiota saa johtaa kuin yritystä!
YLE, 28.1. 2018: Jari Ehrnroothin kolumni: Tulontasaus on harhakuvaa, joten on palattava sivistyksen, työn ja vaurastumisen arvoihin:
"Kansakunnan arvoina eivät enää ole vapaa sivistys, työ ja vaurastuminen, vaan valtiojohtoinen tasalaatuisen hyvinvoinnin jakaminen kaikille."


Ne sanovat, että valtiolle velka on hyväksi!
(Paul Krugman kertoo useiden ekonomistien väittävän, että talous tarvitsee riittävän määrän julkista velkaa toimakseen kunnolla.) Miksi sitten yrityksiä ei vaadita toimimaan velkarahalla, koska talousasiantuntijoiden mukaan jopa velkainen työntekijä olisi valtavan paljon tehokkaampi kuin yritykseen sitoutunut, joka saa hyvää palkkaa? HS, 31.5. 2015: Velka on hyvä asia, se panee ihmisen tekemään töitäAikuisten Oikeasti! Missä on se talousasiantuntija, joka oikeasti on sitä mieltä, ettei valtio saa tuottaa voittoa, vaan että valtion pitää toimia velkarahalla? Jos velka on hyväksi yhdelle, niin mihin sitten asiantuntijat ja poliitikot tarvitsevat palkkaa, koska hehän saisivat helposti pikavippejä. On mahdotonta, että yrityksille olisi olemassa erilainen talouspolitiikka kuin valtiolle ja kansalaisille. Vain hullut vaativat valtioita elämään velkarahalla ja ihmisiä tulemaan toimeen tulonsiirroilla.

Ne sanovat, että kansalaisten palkkoja pitää laskea, että yritykset pärjäisivät.
Miksi sitten menestyvät yritykset maksavat työntekijöilleen ruhtinaallista palkkaa? Vain sellaisessa valtiossa "talouasiantuntijat" vaativat maltillista palkkapolitiikka, joka ei saa toimia kuin yritys.

Ne sanovat, että yritykseen sitoutunut työntekijä on yrityksen tärkein voimavara.
Ne sanovat, että valtioon sitoutunut kansalainen on fasisti ja natsi, jos hän ilmaisee sitoutuneensa valtioon. Kuinka moni asiantuntija on ymmärtänyt, että yritykseen sitoutunut työntekijä on verrattavissa yksi yhteen kansallismieliseen kansalaiseen, joka haluaa samalla tavoin kansansa parasta, mitä sitoutunut työntekijä haluaa yrityksen parasta. Asiantuntijat vaativat, että suomalaiset eivät saa olla kansallismielisiä, koska silloin suomalainen olisi sitoutunut Suomeen kuin hyvä työntekijä hyvään yritykseen. Jopa natsistiksi nimittely osoittautuu samaksi paskaksi, jolla muka-asiantuntijat haluavat estää valtion hyvinvoinnin, jotta rikkaat rikastuisivat, kun työtekijöitä motivoidaan velaksi elämisellä, eikä viisaudella.

Miten on mahdollista nähdä sellainen yritystoiminnaksi, joka pelaa vain velkarahalla? Tai miten kummassa valtio ei saisi tuottaa voittoja kansalaisilleen, sille ainoalle taholle, joka omistaa valtion.
B, 30.8. 2016: Ottakaa velkaa sano rikas kun veroparatiisiin soitti.

Yrityksien tärkein tehtävä on tuotaa voittoa sekä yrittäjälle että työntekijöille. Jostain syystä asiantuntijoiden mukaan valtio ei saa tuottaa voittoa kellekään muulle kuin poliitikoille ja muille rikkaille. Miksi asiantuntijat katsovat, että valtion pitää tuottaa hyvinvointia vain poliitikoille ja muille rikkaille? Keltä se olisi pois, jos Suomella ei olisi velkaa? Ainiin. Perhanan perhana! Se olisi pois ryöstökapitalisteilta, jotka elävät koroilla. Olimpa minä taas tyhmä, kun en heti tuota tajunnut.


YLE, 28.1. 2019: Hoivaskandaalin keskellä oleva Esperi kasvaa kovaa ja tekee tappiota – Suomeen ei ole maksettu veroja viime vuosina.
YLE, 29.1. 2019: Ylen selvitys: Hoivajätti Attendolla ongelmia ympäri Suomea – hoivakodeissa aliravittuja, ulkoilua harvoin ja likaisissa vaipoissa nukkumaan.

VU, 28.1. 2019: Sdp:n ja vasemmistoliiton päättäjät ovat lukuisina mukana Tradekan hallinnossa.
SK/Salla Vuorikoski, 18.4. 2017: Älä puhu Esperistä medialle tai usutamme poliisin perääsi.

Kaleva, 15.10. 2008: Hy­vä­palk­kai­set tyy­ty­mät­tö­mim­piä palkkaansa.
Taloussanomat, 2.9. 2008: Wahlroos: Yrityksellä ei ole moraalia:
Wahlroos: "Yritysten tehtävä on tuottaa mahdollisimman paljon varallisuutta omistajilleen, ne eivät ole hyväntekeväisyysorganisaatioita."
Mitäpä, jos valtiokin toimisi samoin kuin moraalittomat yritykset, eli valtio tuottaisi moraalittomasti voittoa omistajilleen, veronmaksajille. Kuten yrityksen voitot luovat hyvinvointia omistajilleen, niin samalla moraalilla valtio voisi tuottaa hyvinvointia kansalaisille, eli valtion omistajille.
Luultavasti kansalainen voisi olla samalla tavoin hyvillään valtion osakeannista, mitä on rikas saatuaan yritykseltä voittoa. Yhtä luultavaa on, että rikkaat eivät halua kansalaisten olevan onnellisia, joten siksi rikkaat puhuvat, ettei valtiota saa johtaa kuin yritystä, koska sehän voisi johtaa samanlaiseen tilanteeseen, missä Norja on. Mitä siitäkin tulisi, jos suomalaiset saisivat itse omistaa Suomen maaperän mineraalivarannot samalla tavalla, miten Norjan valtio norjalaisineen omistaa fossiiliset mineraalit.
Jonkun pitäisi kertoa rikkaille, että kyllä valtiollakin on omistajansa, mutta ne eivät ole rikkaita, vaan valtion omistajataho on koko kansa, jolle ei kuulu olla vain sen velan maksaja, jolla rikkaat rikastuvat.
On aika omituista ajattelua, että valtiolla ei muka ole omistajaa tai jos on, niin ne ovat ulkomaisia sijoittajia ja monikansallisia yrityksiä ja Suomen valtion osaksi jää ainoastaan velaksi eläminen, jotta ulkomaiset yritykset voisivat saada sen voiton, joka kuuluisi suomalaisille.

Miksi Suomea ei voisi johtaa moraalisella yritysperiaatteella? Oliko Juuso Walden moraaliton, kun hän piti hyvä huolta työntekijöistään?
Tekniikka et Talous, 9.12. 2012: Waldenin suvun patruunat olivat reiluja mutta tiukkoja: Palkat olivat hyviä, ay-aktiiveille jaeltiin potkuja:
Valkeakosken paperitehdasyhteisön työntekijöistä haluttiin kasvattaa sivistyneitä, isänmaallisia sekä maanpuolustustahtoisia, terveet elämäntavat omaavia omasta kunnostaan ja terveydestään huolehtivia, jopa porvarillista maailmankuvaa kannattavia yhteisön jäseniä, todetaan FM Kaj Raiskion väitöskirjassa.
Nämä nykyiset  poliitikot esittävät vihapuhetta sellaisia kohtaan, jotka haluaisivat suomalaisten olevan sitoutuneita Suomeen. Mikä tahansa yritys olisi ylpeä sellaista työntekijöistä, jotka olisivat sitoutuneita yritykseen!

Kansalaisen nationalismi on Suomelle samaa mitä työntekijän sitoutuminen yritykseen.


B, 31.8. 2007: Miljonäärit ovat pelkureita.
B, 1.11. 2008: Rahajuoppouden keskiaika.
B, 8.2. 2009: Ammattipoliitikot.
B, 09.2. 2009: Ideaalinen johtaja.
B, 7.2. 2010: Suomalaisuuden alasajo.
B, 12.2. 2010: Rikkaat ovat rasisteja.
B, 14.3. 2010: Ylihinnoitellut rikkaat ja muut kuplat.
B, 06.5. 2010: Parasta saa vain halvalla.
B, 24.7. 2010: Rikkaan arvo yhteiskunnalle.
B, 12.8. 2010: Tutkimus rikkaiden olemuksesta.
B, 16.2. 2011: Rikkaiden positiivinen syrjintä.
B, 20.2. 2011: Varokaa heikkoja paikkoja.
U, 15.5. 2011: Lopullinen totuus poliitikoista.
B, 15.8. 2011: Tutkijat: Raha aiheuttaa riippuvuutta.
B, 3.1. 2013: Tuloerojen kasvu johtaa hulluuteen.
B, 6.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa.
B, 7.1. 2013: Muurahaisen talousoppia.
B, 22.1. 2013: VR-monopoli versus rahantekomonopoli.
B, 24.1. 2013: Huonot maat kannattavat yksityisia ratoja.
B, 19.2. 2013: Vapaaehtoistyö edellytys poliitikoiden ahneudelle.
B, 4.5. 2013: OTTAKAA ROSVOT KIINNI.
B, 29.10. 2014: Valtio perheyrityksenä.
B, 13.3. 2015: Taloustalkoot-Poliitikoille perustoimeentulo.
B, 18.1. 2016: 62 rikkainta--Talouden huuhaaoppia yliopistoissa.
B, 3.2. 2016: Haluan veroparatiisiin.
B, 4.2. 2016: Saako kapitalisteja kilpailuttaa.
B, 6.2. 2016: Poliitikot rikkaiden asialla.
B, 21.8. 2016: Taloushuuhaata yliopistoissa 2.
B, 23.11. 2016: Puolueeton Suomi OY.
B, 30.11. 2016: Yksityistäminen tappaa valtion.
B, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä.
B, 29.3. 2017: Oikea valtio toimii kuin ydinperhe.
B, 25.10. 2017: Juopon yhteiskuntamalli saa kannatusta.
B, 7.11. 2017: Haluan Suomesta veroparatiisin heti.
B, 29.11. 2017: Puoluepoliitikot diktatorisena markkinavoimana.
B, 5.1. 2018: Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.
B, 29.5. 2018: Kun suomalaisten omaisuutta kaupataan, niin.
B, 2.8. 2018: Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä.
B, 3.8. 2018: Valtio on suomalaisten yhteisyritys.
B, 6.8. 2018: Euro-imperialistinen liberaali vihervasemmisto.

Ei kommentteja: