tiistai 22. tammikuuta 2019

Poliitikoiden vaalitentti on kohta.

Mistä tiedetään, että vaalit ovat kohta? Me tiedetään se siitä, että poliitikot alkavat hämmästelemään tavallisten ihmisten elinkustannuksia!
IS, 18.1. 2018: "Li Andersson hämmästyi epäsuhtaa sähkölaskussaan, kun luki ensimmäistä kertaa elämässään sähkölaskua: ”Sähkön osuus oli 8 euroa ja sähkönsiirto pitkälle yli 50 euroa"”.

Poliitikkojen on vähän pakko alkaa tutkia kauppojen hyllyiltä elinkarvikkeiden hintoja ja lukea sähkölaskunsa hintaerittelyä, koska joku YLE:n toimittelija voisi tahtomattaan olla niin ilkeä, että kysyy vaikka maitolitran hintaa tai sähkönsiirtomaksun suuruutta.

Älkää kansalaiset peljätkö, kun näette jonkun TV:stä tutun poliitikon kaupan hyllyjen välissä. Antakaa hänelle rauha, koska hän vain tutkii ja tiirailee vaalitenttiä varten kaupan hintoja.
Minäkin muistan yliopistoajoiltani, että jätin lukemisen koetta edeltävään iltaan, mutta usein ei tullut luettua edes silloinkaan.
En siis voi mitenkään moittia vaikkapa vasemmistolaisia ja muita finanssikapitalisteja, jotka ovat jättäneet poliitikkojen perustietouden täysin syrjään neljältä viime vuodelta. Mutta.
Toivottavasti Li Anderson pääsee tentistä läpi, koska hän on jo lehtien palstoilla kertonut, miten ahkera päähän pänttääjä hän on ollut, jopa pari kuukautta ennen vaaleja. Ei olisi onnistunut minulta. Rispektiä Li Andersonille siitä, että hän alkoi pänttäämään ulkoa jo kolme kuukautta ennen tenttejä arkisia asioita.

Olisi ihan onnetonta, jos Li Anderson olisi ihan turhaan lukenut ensimmäistä kertaa sähkölaskuaan. Se alittaisi jopa minun lukuintoni tentteihin, mutta siksi minä olenkin ikuinen opiskelija.

PS. Toivottavasti kukaan poliitikko ei lue tätä, koska tämä voisi pelästyttää poliitikon pahanpäiväisesti ja jumittaa hänen sanavarastonsa. Suosittelen lämpimästi, että yksikään lukija ei ymmärrä tätä, koska muutoin tämän jutun viesti voi sammuttaa koko vaalitentin.
IS, 1.3. 2012: Tutkimus: Demokratia ei toimi, koska ihmiset ovat liian tyhmiä.

Urantia, sivu 802: "8. Yleinen äänioikeus. Edustuksellisen hallitusjärjestelmän edellytyksenä on älykäs, tehokas ja koko aikuisväestön kattava valitsijakunta. Tällaisen hallitusjärjestelmän luonne määräytyy aina niiden henkilöiden luonteesta ja kyvyistä, jotka sen muodostavat. Sitä mukaa kun sivilisaatio etenee, äänioikeutta — vaikka se kummallekin sukupuolelle säilyykin yleisenä — muunnellaan tehokkaasti, ryhmitellään toisella tavalla ja muutoinkin erilaistetaan."
B, 12.8. 2017: Rajoittava demokratia-Ihmisyyden alennustila
B, 6.1. 2018: Vaalit ovat taitolaji.

B, 1.1. 2011: Rikkaat ja muut ennustajaeukot.
B, 20.2. 2011: Sairaat hallitsijat.
B, 17.11. 2011: Absurdia keskustelua rikkaista.
B, 30.11. 2016: Yksityistaminen tappaa valtion.
B, 13.6. 2017: Opi Hallituksen Arvopohja Minuutissa.
B, 5.1. 2018: Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.

Ei kommentteja: