torstai 11. lokakuuta 2007

Suomi liikelaitokseksi

Hallitus käynnistää YTV-neuvottelut väen vähentämiseksi. Hallituksen edustajan mukaan YTV-neuvottelujen tarkoituksena on saattaa hallitus liikelaitoskuntoon.

Ministerit ovat tohkeissaan siitä, että vihdoinkin myös maan Hallitus saadaan markkinavoimien piiriin. Kosmoksen asiantuntijan mukaan kaikki ministerit tukevatkin varauksetta Hallituksen väen vähentämistä, jotta rikkaiden toive kaiken inhimillisen muuttamisesta rahaksi saisi lisää potkua.

Lukijoiden tiedossa jo onkin, miten rikkaiden asenne on tarkasti ottaen täsmälleen sama kuin puliukoillakin, jotka joutuvat alwariinsa käymään YTV-neuvotteluja, kuka käy seuraavaksi hakemassa lasolia. Niinpä se ei ollutkaan yllätys, että rikkaatkin joutuvat aikaa myöten kilpailutuksen piirin, joka käytännössä merkitsee sitä, että jokainen rikas joutuu tekemään tarjouslaskelmia siitä, millä hinnalla pitäisi olla rikas.

Tähän mennessä rikkaat ovat olleet täysin kaiken kilpailutuksen ulkopuolella, ja rikkaat ovatkin jatkuvasti ahdistuneita siitä, miksi heidät on asetettu toimivien markkinoiden ulkopuolelle. Tosin rikkaat eivät hevin myönnä olevansa kilpailuyhteiskunnan starttipistoolin käyttäjiä, mutta kaikki rikkaiden puheet ovatkin ainoastaan psykologista torjuntaa, millä rikkaat yrittävät selittää nykyistä alennustilaansa, kun eivät mokomat saa itse osallistua kilpailuun markkinoiden hiilimurskalla, vaan joutuvat aina vaan istumaan plyyssisohvalla radan sivussa.

Toisaalta katsottuna hallituksen ministerit ovat kuin koneja, joille on annettu 1000 metrin tasoitusajoissa kilometrin tasoitusmatka. Poliitikkojen ei ole koskaan itse tarvinnut kilpailla niillä markkinoilla, joille poliitikot rustaavat kilpailulakejaan.

Nyt tähän selvääkin selvempään epäkohtaan saadaan vihdoinkin parannusta, kun Hallitus muutetaan liikelaitokseksi, jolloin ministeriehdokkaiden tulee laskea tarjous, millä hinnalla rikas hoitaa taloudellisesti kilpailuyhteiskuntaa. Sillä taloudellisuus rikkaiden käsityksen mukaan on ollut vain sitä, miten halvalla muut tekevät työtään, eikä yksikään rikas ole koskaan pystynyt sen ajattelemiseen, että myös rikkaiden kuuluisi tehdä mahdollisia töitään mahdollisimman halvalla.

Se olisi todella kansaa yhdistävä, kun myös rikkaista voitaisiin puhua halpatyövoimana, koska pelkästään rikkaiden suusta kuultuna tuo käsite kuulostaa samalta kuin ihmisoikeusrikos. Jos rikkaat todella haluavat yhden kansan, niin heidän tulee pikimmiten aloittaa YTV-neuvottelut rikkaiden vähentämiseksi ja tiedostaa myös rikkaat kustannuseräksi. Mitä se muuan nuorukainen sanoikaan parituhatta sitten kustannuslaskelmista, kenelle sen teko kuuluu?

lue ihmeessä lisää:
Kansanedustajat kuokkavieraina
VTT aloittaa YTV-neuvottelut
Vaikuttava tietotoimisto

Ei kommentteja: