keskiviikko 5. marraskuuta 2008

White president

USA sai valkoisen presidentin! Congratulations to United State of America.

Saanko huomauttaa kaikille, jotka hehkuttavat Barack Obamaa mustana presidenttinä, että hän sattuu olemaan yhtä paljossa myös valkoinen. Mielestäni on siis väärin puhua mustasta presidentistä, tai yhtä oikeaa on puhua valkoisesta presidentistä.

Puhe mustasta presidentistä voi saattaa muutamat valkoiset kiihkoilijat olemaan sokeita Barak Obaman valkoisuudelle. Ja se taasen voi olla hyvin kohtalokasta USA:lle ja koko maailmalle.

Voin vain suositella, että ei puhuttaisi mustasta presidentistä — tai jos USA:n vasta valitun presidentin väri on pakko mainita, niin puhuttaisiin sitten mustavalkoisesta presidentistä, jossa USA:n kahtiajakautuneisuus on täydellisesti yhdistynyttä.

Jopa Ku Klux Klan voi olla ylpeä siitä, että heidän maansa presidentti on valkoinen.
Jos valkoiset sekopäät eivät pysty tajuamaan ihmisen rakenteesta mitään, niin siten suosittelen Barack Obamalle, että hän voisi esiintyä hologrammina...

Yhdysvaltain presidentin vaalit 2008 olivat toki ns. historialliset, mutta siinä tehtiin myöskin toisenlaista historiaa; Science fictionin hologrammihahmoista tuli totta!
Digitoday: CNN kokeili hologrammiefektiä suorassa lähetyksessä

Että sillai. Pian kai koittaa aika, jolloin Ku Klux Klaanin sekopäät ja muut kiihkoilijat eivät erota hologrammia tosiolevaisesta, joka on olemukseltaan samaa, mitä muutkin ihmiset.

Ei kommentteja: