torstai 11. elokuuta 2011

Mellakoinnin todelliset syyt

Jos syitä etsitään mellakoitsijoista, niin monet näyttävät päätyvän nuorten syrjäytyneisyyteen. Tuollainen syy onkin helppo ratkaisu kaikille niille, joiden oma palkkakehitys riippuu täysin verovaroista ja halpatyövoimasta.

Mellakoitsijoiden syrjäytyneisyys ei kuitenkaan voi olla syy mellakoinnille, sillä niissä joukoissa on kaikista luokista väkeä; joutilaita on yhä enemmän kaikissa yhteiskuntaluokissa.
Yksi yksiselitteinen syy mellakointiin on siis joutilaisuus ja laiskuus, joka usein on kroonistunutta; rettelöitsijät (niin rikkaat kuin köyhätkin) ovat kroonisesti laiskoja.
HS 11.8. 2011: Britannian mellakoijien joukossa lapsia ja hyväosaisia

Syy eri yhteiskuntaluokkien laiskuuteen johtuu tietysti syrjäytyneisyydestä, mutta ne aidosti syrjäytyneet eivät ole kaduilla; Poliitikot kaikkialla ovat pahasti syrjäytyneet elämän realiteeteista, kuten työnteosta.
Jokainen poliitikko haluaa ensisijaisesti kuulua rikkaisiin, ja koska poliitikoilla lobbareineen ja media- ja yläluokkaystävineen on kaikki lainsäädäntävalta, niin valtioiden laeista tulee väkisin sellaisia, että ne luovat yhä kasvavan joutilaiden joukon, jolle kaikki on täysin ilmaista. Poliitikot jopa katsovat, että he turvaavat uudelleen valintansa vain siten, että eivät tee mitään laiskojen määrän kasvun pysäyttämiseksi. Itse asiassa; poliitot tekevät kaikkensa, jotta laiskojen määrä vain kasvaisi, koska kaikenlainen ihmisten hyysääminen johtuu tyhmyydestä ja saa aikaan sekä älyllistä että fyysistä laiskuutta.

Poliitikot ja muut rikkaat ovat kaikkein hyysätyin kansanosa, niinpä siellä älyllinen laiskuus on kaikkein suurinta, ja siksi mitään muutosta ei voi tapahtua ennen romahdusta...

Yhteistä poliitikoille ja muille rikkaille sekä mellakoitsijoille on siinä, että he kaikki saavat verovaroista täysin ilmaisen elämän. Mail online: Petition on Government website calling for looters to be evicted from council houses receives 100,000 signatures in 48 hours

Kun rehellisesti asiaa katsotaan, niin huomataan, että joka ikinen Britannian mekkaloitsija nauttii ilmaisesta asunnosta, mihin kuuluu ainakin tuhannen euron kuukausitulot, ruoka, televisio, kännykkä ja auto --ilman niin minkäänlaista työllisyysvelvoitetta.

Sama koskee myös rikkaiden kakaroita sillä erotuksella, että rikkaiden kakarat saavat vanhemmiltaan täysin joutilaan elämän, jota ei voi lain puitteissa käyttää mihinkään hyödylliseen; Rikkaiden kakarat eivät kelpaa edes halpatyövoimaksi, ja koska poliitikoita saa olla vain rajallinen määrä, niin ainoa, mihin rikkaiden kakarat kelpaavat, ovat loisiminen väliportaissa ja rannoilla, lobbaaminen ja nepotismi, korruption lisääminen.

Hiemankin perusteellisempi ajattelu kuitenkin antaa ymmärryksen, että myös rikkaiden kakaroiden vanhemmiltaan saamat rahat tulevat suoraan halpatyövoimalta, koska rikkaiden ainoa keino ylläpitää ja kehittää omaa ansionkehitystään perustuu yhä kasvavaan halpatyövoimaan; rikkaat siirtelevät tehtaitaan aina sinne, missä työvoima on halvinta. Rikkaiden joka ikinen centti tulee työnteosta, mutta ei suinkaan rikkaiden, koska rikkaat eivät tee mitään sellaista, mikä olisi välttämätöntä.

Puheet mellakoiden syystä ovat siis pelkkää palturia, jos tarkoituksena on toitottaa syrjäytyneisyyttä mellakoisijoiden motiivina. Tietysti sosiaalihuollosta tulonsa saavilla mellakointi on hieman herkemmässä kuin rikkaiden kararoilla, mutta se on ainoastaan aste-ero; Molempia ryhmiä ajaa tuhovimmaan ainoastaan työn puute, mielekkään työn puute.

Kuitenkin, poliitikot eivät pysty tekemnään mitään todellisia päätöksiä, joten laiskojen armeijat tulevat jatkuvasti vain kasvamaan, sillä poliitikot eivät pysty edes ajattelemaan ihmiskunnan väkimäärän rajoittamista, ja koska poliitikot eivät pysty pysäyttämään automatisaatiota, joka yhä kiihtyvämmällä vauhdilla tulee pudottamaan miljoonat ihmiset pois työn teosta:
Tekniikka & Talous: Foxconn korvaa työntekijöitä roboteilla
Fin.afterdawn: Foxconn korvaa työntekijät miljoonalla robotilla


Poliittinen päättämättömyys yhdessä poliitikoiden mielettömän halun olla yhtä rikkaiden kanssa saa aikaan sen, että pian meillä on suunnattomia parvia laiskoja, jotka ovat joutilaita jo kymmenennessä sukupolvessa. Niiden kurissa pitäminen tulee olemaan vuosi vuodelta yhä vaikeampaa, koska poliitikoilla on automatisaatiosta ja halpatyövoimasta johtuen yhä vähemmän verovaroja käytettävissä poliisien palkkaukseen.
Armeijoitakin joudutaan koko ajan supistamaan samalla, kun poliitikoiden pitää jonkun kuvitellun säälin tähden syytää miljardeittain rahaa kehitysmaiden korruption ylläpitämiseen ja saman verran vähintään maahanmuuttajien hyysäämiseen, ja tuhat kertainen summa pankkiherrojen elättämiseen.


Ihmiskunnalla on edessään täydellinen muutos talousajattelussa. Yksikään nykyinen talouden asiantuntija ei pysty edes ajattelemaan mitään sellaista, miten ihmiskunta voisi selviytyä tilanteessa, missä kulutustavarat tuotetaan roboteilla ja automaatiolla. Talousasiantuntijoiden ainoana ajatuksena on tähän saaakka ollut äärimmäisen epätaloudellinen talous; miten ihmiset saadaan kuluttamaan yhä lisää ja elämään kuin siat pellossa.
Yksikään talousasiantuntija ei voi edes ajatella, että hänen pitäisi itse elää taloudellista elämää; jos talousasiantuntija ymmärtäisi taloudellisuudesta edes jotakin, niin silloin hän tulisi toimeen vähällä, -- mutta koska joka ikinen talousasiantuntija kuuluu rikkaisiin, niin se on varma todiste siitä, että talousasiantuntijat ovat jäävejä sanomaan yhtään mitään rahataloudesta. Ei se ole mitään asiantuntijuutta, kun vollottaa palkan, optioiden pienuutta...

Kysymys kuuluu, että mitä varten ihminen elää ylipäätään maan päällä. Siihen ei voi yksikään rahatalouteen nojaava poliitikko vastata, koska vastauksessa ei tarvita mitään rahaa.

Oikea elämä ei vaadi rahataloutta. Aito elämä vaatii vain sen, että ihmisellä on koko elämä mielekästä tekemistä. Teknistyvässä maailmassa ihmiset ovat vapautettu kulutustavarateollisuudesta, joten silloin elämisen mielekkyys voi löytyä vain vapaaehtoisesta työnteosta; Jokaiselle ihmiselle tulee antaa vapaus luomiseen.


Kuten ollaan huomattu, niin joutilaiden joukot eivät pysty rahatalouden puitteissa koskaan mihinkään rakentavaan toimintaan, vaan laiskat ihmiset kaikkialla keskittyvät ainoastaan tuhoamiseen.
Kyseinen ilmiö selittyy sillä, että rahataloudessa ihmiset kasvatetaan siihen uskoon, että kaikesta työstä pitää maksaa palkkaa. Koska laiskat saavat muutenkin ilmaisen elämän, niin silloin heille ei tule mieleenkään, että he rupeaisivat esimerkiksi sadantuhannen muun kanssa -mekkaloinnin sijaan- rakentamaan vaikka pyramidia. Ei todellakaan. Päin vastoin; jos satatuhatta laiskaa saisi päähänsä mennä Keopsin pyraminen juurelle, niin he tuhoasivat sen välittömästi.

Miten siis voitaisiin ohjata jopa miljoonien laiskojen tuhoamiseen käyttämä energia jonkin hyödyllisen asian tekemiseen? Rahalla ei mitenkään, koska rikkaat poliitikoineen eivät koskaan antaisi miljoonan ihmisen rakentaa vaikka kilometrin korkuista pyramidi, sillä rikkaat eivät tekisi sellaisella mitään, ja koska rikkaat eivät voi maksaa sellaisesta, joka ei hyödytä heitä mitenkään.

Silti katson, että ainoa keino, jolla nykyinen sivilisaatio voi välttää itsemurhan, on pakottaa joutilaat rakentamaan vaikka sitten pyramideja, ja viljelemään käsin peltoja. Vaihtoehdot tulevat vähentymään sitä mukaan, mitä pidemmälle mennään tekemättä mitään oikeita päätöksiä. Ennen loppua ainoa vaihtoehto on se, jota ei saa sanoa - vielä.


Catch a looter: Kuvia paikan päältä
Iltalehti 11.8. 2011: Lontoon mellakoissa varastavat myös rikkaat ja koulutetut
Mail online 11.8. 2011: Britain's (and all other countries') liberal intelligentsia has smashed virtually every social value

Ei kommentteja: