perjantai 12. elokuuta 2011

Rikkaat koppavia vauvoja

Professoritason amerikkalaistutkimus osoittaa
rikkaiden olevan koppavia ja töykeitä:


Markkinauutiset 12.8. 2011: Tutkimus todistaa: Raha tekee tylyksi: "Tutkimuksesta kertovat laajalti muun muassa Msnbc Digital Network ja Business Insider.
Tutkimuksen mukaan rikkaat tuntevat köyhiä vähemmän empatiaa, haluavat auttaa vähemmän ja ovat itsekkäämpiä.
- Näin on, katsoo asiaa mistä näkökulmasta tahansa. Muuhun johtopäätökseen ei voi tulla, Keltner sanoo.
"

Tämä on mielenkiintoinen tutkimus siksi, että miten se selittää Britannian mellakat, jonka tekijöitä ei todellakaan tunnusteta rikkaiksi, vaan pikemminkin köyhiksi. Tutkimuksen mukaan: "Köyhän kansanosan auttamishalua professori selittää sillä, että he ovat riippuvaisia toisten ihmisten avusta. He ”lukevat” muita ihmisiä rikkaita paremmin."

On ilman muuta selvää, että Britannian mellakoitsijat olivat äärimmäisen tylyjä, eikä heillä ollut minkäänlaista myötätuntoa. Ainoa oikea johtopäätös siis on, että mellakoitsijat tuntevat olevansa kaikkia muita ihmisiä parempia.

Kysymys vielä kuuluu, että miksi kaikenmaailman roskajoukot
kuvittelevat olevansa lain yläpuolella ja muita parempia?


Vastaus: Siksi, koska he saavat kaiken täysin ilmaiseksi. Rikkaiden kansanosa joutuu sentään elämään edes jonkinlaista aikataulutettua elämää, mutta yhteiskunnan pohjasakalle syydetään vuosittain biljoonittain taaloja ilman minkäänlaista velvoitetta elää ihmisiksi. (Sellainen on rahan väärinkäyttöä (lue lisää..))

Ilmaisen rahan lisäksi roskajoukkiot ovat usein vielä ns. alaikäisiä, jolloin he jopa julistavat, että yhteiskunta ei voi heille mitään, koska laki on heidän puolellaan: Mail online 11.8. 2011: Tough sentences? Forget it. These teen yobs will be treated as if THEY'RE the victims: "One 15-year-old looter quoted in yesterday's Mail summed up the defiance:
'They can't touch me, I'm still a kid . . ."


Myös Suomessa nuorison kuulee usein julistavan,
että he voivat tehdä mitä tahansa, koska ovat alaikäisiä.

Olen jo vuosikausia puhunut, että lapsille ei saa antaa mitään erikoisoikeuksia. Lapset ovat täyspäisiä ihmisiä siinä kuin muutkin, joten heitä ei tule kohdella yhtään sen helläkätisemmin kuin muitakaan. Jos lapsia suojellaan lailla, niin jo se laki julistaa, että vanhemmat ovat silloin lainsuojattomia. Minusta jokainen ihminen ymmärtää sisimmässään, että ihmiseen ei saa koskea, on hänen ikänsä mikä tahansa PISTE
Kaikki erityislait ikäryhmittäin ovat ainoastaan pahasta, koska esimerkiksi jos lapsia nostetaan, niin silloin aikuisia on vastaavasti laskettu. Ei pitäisi olla vaikeeta tajuta, että laki koskemattomuudesta koskee yhtälailla kaikkia ihmisryhmiä, joten lainsäätäjillä ei nähtävästi ole kaikki lampaat aitauksessa.

Jo se todistaa kiistatta lapsien olevan täysin tietoisia tekojensa seurauksista, kun he nimenomaan perustelevat pahan tekemisen alaikäisyydellään. Eli koska yhteiskunta ei aseta alaikäisille mitään seuraamuksia, niin se saa nuorissa aikaan kaikkivoipaisuuskuvitelmia;

LAKI SAA NUORET TEKEMÄÄN PAHAA.
Laitetaan alaikäisyysraja vaikkapa kolmeen kymmeneen, jolloin jokainen alle kolmikymppinen voisi tehdä vapaasti pahaa muille, koska laki olisi heidän puolellaan -- jos ihmisillä on vähänkään omaa järkeä tallella, niin he ymmärtävät, miten järjetöntä lasten hyysääminen on. Ikään kuin jossakin lukisi, että jos lapsille tehdään pahaa, niin ilman erityistä lakia lasten suojelusta tekijää ei voitaisi rangaista.

No. Nyt todellakin lakikirjan rivien välissä lukee, että aikuinen saisi tehdä lapsille pahaa, jos laissa ei olisi määritelty erikseen rikoksia lapsia kohtaan. Väitän, että jopa pedofilia selittyy pääosin lastensuojelulain voimassaolosta; jos laki ei asettaisi lapsia erityisasemaan, niin silloin heikkomielisiin aikuisiin ei voisi syntyä himoa lapsien rikkomista kohtaan.


Mutta, milloinkaan yhden yksikään kakara ei ole julistanut:
OLEN ALAIKÄINEN, JOTEN VOIN TEHDÄ HYVÄÄ MUILLE !


Alaikäisyyttä ei siis voi pitää perusteluna muulle kuin vain pahantekemiselle. Sama pätee myös rahaan; mitä enemmän ihmisellä on rahaa sitä varmemmin hänellä on kaikkivoipaisuuskuvitelmia; Raha on alaikäisyyteen verrattava; (Alaikäisyydellä) Rahalla ei voi koskaan tehdä mitään hyvää, joka huomataan siitä, miten länsimaat ovat syytäneet triljoonittain taaloja kehitysmaihin, ja ainoa tulos on, että kehitysmaiden ihmiset eivät voi kehittää omia elinkeinojaan...

Ajatelkaa itse, jos Suomeen tuotaisiin kaikki vaatteet, jolloin täällä kukaan ei voisi perustaa vaatekauppaa, puhumattakaan vaatetehtaista! Eikä kenenkään tarvitsisi opetella edes ompelemaan vaatteitaan, korjaamaan niitä, kun kaikki paikat pullistelisivat HUUHOOÄFFÄN tuomia ilmaisia vaatteita. Hyväntahtoiset hölmöt tuhoavat ihmisten kaikenlaisen luovuuden ja oma-aloitteisuuden...

Tämä uusin progfessoritason tutkimus kertonee kaikille, että rikkaat ovat kuin laillisen alaikäisyytensä tunnistavia lapsia: Lapsi, joka perustelee pahan tekemisen laillisella alaikäisyydellään, on samalla tavalla koppava ja tyly muita kohtaan, mitä ovat rikkaatkin. Rikkaat ovat vain keskenkasvuisia nulikoita, joille vauvaiän omnipotenssius on kroonistunut.

Leikillinen työnteko jo lapsena on tehokasta lääkettä vauvaiän kaikkivoipaisuuskuvitelmien loppumiselle. Jos kuitenkin ihminen huomaa, että hän voi elää muiden loisena, niin hän saa uudestaan vauvaiän omnipotenssin, mutta silloin se on hänellä sairaus. Vain vauvat tarvitsevat kaikkivoipaisuuskuvitelmia, joka ilmenee koppavuutena ja tylyytenä aikuisia kohtaan, jos aikuiset eivät huomaa vauvan tarpeita.

PS. Britanniassa jokainen työtön saa asunnon ja about 1500 euroa viikossa ilman minkäänlaista velvoitetta. Siinä on kaikille niille ajattelemista, jotka vollottavat nuorison olevan syrjäytynyttä ja siksi mellakoivan!
Ikäänkuin nuorisomellakat loppuisivat, jos nuorisolle annettaisiin lisää ilmaista rahaa; ikään kuin rikkaasta tulisi vähemmän koppava ja tyly, jos hänen optiovaatimuksiin suostuttaisiin!

Jokainen palkkavaatimus johtuu empatiakyvyttömyydestä

Rahan ainoa funktio pitää olla sen vaihtoarvo. Jos rahaa annetaan ilman, että saajalla ei ole mitään, mitä antaa takaisin, niin silloin rahalla on tehty pahaa.
Rahalla pitää aina olla vastine. Älykäs ihminen ei milloinkaan anna rahaa ilman, että saa sille täyden vastineen!


RAHAN ANTAMINEN VASTIKKEETTA ON RAHAN VÄÄRINKÄYTTÖÄ

Esitän, että nykyinen hallitus luo kiireesti lain,
jolla rahan väärinkäyttö säädetään ankarasti rangaistavaksi.

Rahan jakaminen rikkaille ja kehitysmaihin ja rahan jakaminen maahanmuuttajille ja työttömille on mitä suurinta rikollisuutta, joka saa aikaan yhteisten arvojen häviämisen ja moraalin katoamisen.

Yhteiskunta ei saa mitään vastinetta rahoilleen rikkailta
eikä nuorilta, vaan vain koppavuutta ja mellakointia ja tuhoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pastori tiedusteli ystävältään, joka oli maanviljelijä, mitä tämä haluasi antaa Jumalalle.
- Jos sinulla olisi kaksi taloa, antaisitko toisen Jumalalle?
- Kyllä antaisin, viljelijä vastasi empimättä.
- Jos sinulla olisi kaksi lehmää, antaisitko toisen Jumalalle, pastori jatkoi.
- Varmasti antaisin, mies lupasi.
- Entä jos sinulla olisi kaksi sikaa, antaisitko niistäkin toisen Jumalalle?
- Hei pastori, tuo ei ole enää reilua! Sinähän tiedät, että minulla on kaksi sikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tanskassa laskettiin alaikäraja vankilaan tuomittaville 14 vuoteen ja 15-14-vuotiaiden rikokset vähenivät.

Nyt rikolliset vanhemmat yllyttävät 12-13-vuotiaita lapsiaan tekemään rikoksia, sillä heitä ei voida tuomita.

Tanskan kansanpuolue on vaatinut rangaistusikärajan pudottamista niin, että 12-vuotiaitakin voitaisiin rangaista. Muut puolueet eivät tue tätä ehdotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Rikkaat ovat koppavia vauvoja, mutta ongelma on siinä, että myös köyhät tahtovat tulla rikkaiksi ollakseen koppavia vauvoja ja lisäksi monet heistä ovat koppavia vauvoja jo ennen rikastumistaan.

kati sinenmaa kirjoitti...

Ongelma on siinä, että koko yhteiskunta toitottaa rahaa.

Raha on samassa asemassa, mitä viina oli vielä seitkytluvulla; se oli täysin hyväksyttyä tehdä päätöksiä viinapäissään; Viina, eli viinapää oli yhteiskunnallisesti hyväksytty.
Nyt on täysin hyväksyttyä tehdä päätöksiä rahapäissään että jokaisella päättäjällä on koko ajan rahan kuva silmissään.... Joka huomataan siitä, että he eivät pysty tekemään mitään, jos rahaa ei ole.
Rikkaat eivät koskaan pysty ajattelemaan sellaista, että ihminen pystyy koska ja milloin tahansa ajattelemaan korkeimpia ajatuksia, täysin ilman rahaa! Yksikään tämän päivän rikas ei pysty ajattelemaan edes niin korkeita ajatuksia mitä Sokrates tai Aristoteles ajatteleviat.
RAHALLA EI VOI SAADA HYVIÄ AJATUKSIA!

Rahassa on kyse paljon enemmästä mitä viinassa; kaikki palkanvaatijat uskovat siihen, että vain rikkaat voivat tehdä oikeita päätöksiä, että vain rikkaat voivat olla poliitikoita ja johtajia. Koko yhteiskunta kärsii rahariippuvuudesta.

Se, että köyhät haluavat myös rahaa, on sama asia, kun alaikäiset haluavat viinaa ja juopua.

Rikkaat ovat kieltäneet köyhiltä rikastumisen. Tämä on totuus huolimatta siitä, miten rikkaat vollottavat, että kaikki voisivat olla rikkaita.
Kaikki lait ovat rikkaiden säätämiä; on täysin mahdoton ajatus, että rikkaat olisivat säätäneet lait kaikille tasapuolisiksi; kaikki lait tähtäävät siihen, että kaikki raha virtaa köyhiltä rikkaille.

Rikkaat eivät koskaan ole tehneet mitään tuottavaa työtä; joka ikinen konkreettinen rakennus, tie, kännykkä, sähköjohto,.. on köyhien tekemä.

Demokratia edellyttää, että ihmiset johtavat itse itseään. Suorassa demokratiassa ei tarvita johtajia eikä poliitikoita.

Rikkaat eivät ole kapitalisteja; rikkaita ei voi kilpailluttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heissan, Kati! Itse näin "rikkaana" voin todeta, että kirjoituksissasi on asiaa. Tuon kuitenkin €:jani kekoon, köyhien elämän helpottamiseksi, samalla tehden hyväntekeväisyys-ja vapaaehtoistyötehtäviä, joten en ehkä ihan k-pää ole,ainakaan pahimmasta päästä,..hmm.. ainakin itse uskon niin. Okei, ehkä sillä ei tehdä niin kauheasti hyvää, vaan paikataan minun huonoa omaatuntoa siitä että olen "rikas". Minun mielestäni raha ei tuo onnea, pikemminkin lisää kärsimystä (siis henkistä), ja stressiä, oikeastaan mitä raharikkaampi ihminen on, sitä huonommin on asiat. Ehkäpä elämä olisi meillä kaikilla helpompaa ja parempaa KOKONAAN ILMAN VALUUTTAA! Ehkä talous kaatuu, ja kohta ei rahalla tee mitään. Siinä on ajateltavaa; ihmisen rikkaus on korvien välissä. yst.t. T

kati sinenmaa kirjoitti...

En ole vastustamassa palkan maksua, vaan palkan vaatimista. Kaikkein pahinta laatua on vaatia palkkaa kaikenlaisista välikäsijutkista, kuten kiinteistövälittäminen:
Kiinteistövälittäjien palkkiot poskettomia

Tutkijat: Levottomuuksien aalto pyyhkii maailman yli 2013

Johtajat päässeet liikaa vaikuttamaan omiin palkkioihinsa

Yllä on vain pari esimerkkiä siitä, miten äärimmäisen vahingollisia koko ihmiskunnalle ovat ihmiset, jotka koko ajan vain vaativat.
Milloin palkanvatijoita aletaan kutsua oikealla nimellä; Palkanvaatiminen on kerjäämistä.

Rikkaat ovat kaikkein suurimpia kerjäläisiä, mutta koska rikkaat ovat rahajuoppoja, niin he eivät koe, että he olisivat sairaita, koska koko yhteiskunta hurraa aina, kun rikkaat potevat rahapulaa.

Elinkustannukset nousevat jatkuvasti vain siksi, koska on täysin hyväksyttyä, että kaikkein suurimmat kerjäläiset -joita jotkut kehtaavat kutsua rikkaiksi- nylkevät ihmisten selkänahkoja, koska se on kaikkein helpointa rahantuloa nylkeä siitä, mikä on ihmisille pakollista.
Rikkaat eivät pärjää missään oikeassa työssä, joka ikinen rikas yrittää hyötyä ainoastaan kaikesta siitä, mikä on ihmisille pakollista; elämisestä.
On niin helppoa nostattaa leivän hintaa, kun ei itse tarvitse lainkaan käydä oikeassa työssä tienatakseen itse leipänsä; joka ikinen rikas elää täysin ilmaista, eli loismaista elämää, jonka todisteeksi riittää se, että mitä tahansa rikas ostaa, niin hänen varallisuutensa vain kasvaa.

Kaikkein halpamaisimpia ovat poliitikot, jotka ovat niin surkeita, että he eivät pysty itse elämään sillä perusturvalla, jolla he vaativat muita elämään onnellista elämää;

vaatimattomalle eurokin on iso raha, kun taasen rikkaalle miljoona ei tunnu missään.

Jos olisin päättäjä, niin asettaisin välittömästi julkisen vallan haltijoille palkaksi peruspalkan ja kieltäisin kaikki etuoikeudet, koska jos ihminen ei pysty elämään minimipalkalla, niin silloin hän ei pysty elämään suu säkkiä millään palkalla.