tiistai 9. elokuuta 2011

Missä te vasurit nyt olette

Missä te suvaitsevaiset olette? Miksi piilottelette, kun puoli englantia pelkää rosvojoukkoja? Sanokaa edes jotakin, vai kuluivatko teidän sanat perussuomalaisten vihaamiseen?

Youtube 8.8.2011: London Riots - Scum steal from injured boy
Keskisuomalainen 9.8. 2011: Autoja poltettu, ruokakauppa suljettiin
- "Parasta pysyä kotona"

Iltasanomat 9.8. 2011: Roskista sammuttanut mies loukkaantunut vakavasti
- mellakoijat hyppivät päällä

Youtube 8.8. 2011: Birmingham Riots 2011 Violence breaks out in Birmingham
Catch a looter: Kuvia paikan päältä
Iltalehti 11.8. 2011: Lontoon mellakoissa varastavat myös rikkaat ja koulutetut

Tällaiset mellakat tulevat vain lisääntymään, koska poliittiset päättäjät eivät uskalla, eivätkä pysty tekemään päätöksiä, missä otettaisiin muutakin huomioon kuin sääli ja halpatyövoima; mihin työvoimaa enää tarvitaan lisää, kun nykyisellekään ihmismäärälle ei enää löydy mitään mielekästä tekemistä?

Toinen toistensa hiusten leikkuuko on sitä, mitä ihmisen pitäisi elämältään odottaa - sillä välin yhä nerokkaammat koneet tekevät yhä suuremman osan kaikesta siitä, mikä ihmisiä kiinnostaa. Eikä yhden yksikään poliitikko edes pysty ajattelemaan, että jospa niille ropoteille määrättäisiin tuloverot, asuntovero, energiavero, arvonlisävero,...

Ei todellakaan. Sen sijaan, että robottien ja automaattien työtä verotettaisiin, niin poliitikot eivät keksi mitään muuta millä rikkaiden etuoikeudet turvattaisiin, kuin mätkäistä yhä raskaammat verot ihmisille, joilla ei ole enää kohta yhtään mitään syytä elää -- rikkaiden yhteiskunnassa.
Tosin automaattienkaan verotus ei auttaisi, koska se ei anna ihmisille palkkatuloja; ainoa kestävä kehitys tulee olemaan kaiken työn muuttaminen ilmaistyöksi; ensin kaikki johtaminen ja politikointi on saatava ilmaistyön piiriin, jolloin rikkaat eivät voisi enää nostattaa elinkustannuksia...

Rahatalous voi toimia vain niin kauan, kun poliisien palkat voidaan turvata oikealla, tuottavalla työllä, ja kun halpatyövoiman reservi on niin pieni, ettei se mahda valtion väkivaltakoneistolle mitään.
Kun halpatyövoimareservi paisuu niin suureksi, että se voi tehdä mitä lystää (kuten nyt Enlannin mellakoitsijat ovat julistaneet), niin sellaisen yhä kasvavan joukon kurissa pitäminen käy lopulta mahdottomaksi, jolloin yhteiskunta taantuu takaisin keskiaikaan
Ihmiskuntaa ei auta yhtään mitään sellainen, että kehitysmaista tuotetaan liikaväestö kehittyneisiin maihin, semminkin, koska se tuotu väestö on kehitysmaiden parhaimmistoa, joka estää tehokkaasti kehitysmaita nostamasta elintasoaan sille tasolle, missä niiden väkiluku lakkaisi kasvamasta. Sääli on sairautta.

Maahanmuuttajille ei taasen ole töitä täälläkään, joten heidän ainoa huvitus on köyhän mielikuvitus, eli lisääntyminen. Joka taasen vain lisää työttömyyttä ja mellakoita.

No. Koska rikkaat eivät pysty ottamaan huomioon realiteetteja, niin silloin luonto hoitaa homman. Luonto toimii myös ihmisissä; mellakat johtuvat elämän luonteesta; missä yksi eliölaji lisääntyy holtittomasti siellä se lopulta alkaa tuhoamaan itse itseään...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et ilmeisesti ole koskaan ollut Brittein saarilla. Tämä nykyinen mellakointi ei ole ihan ensimmäisiä kertoaj vaikka muutaman vuoden tauko isommissa onkin ollut. Mellakointeja on ollut tässä mittakaavassa ihan 80-luvulta saakka ainakin. Medianäkyvyyttä nämä vain saavat nykyajan nopealla uutissiirtyvyydellä vallan eri lailla kuin vaikkapa tuolloin 80-luvulla.

kati sinenmaa kirjoitti...

Tänään YLE:n sivulla Tutkija: "Lontoon mellakoiden taustalla tuloeroihin liittyviä ongelmia:
Hänen mukaansa osa mellakoitsijoista voi olla syrjäytyneitä jo toisessa tai peräti kolmannessa sukupolvessa. Taustalla kytevät muun muassa tuloeroista johtuvat ongelmat.
"

Odotetaan siis, että syrjäytyneitä olisi jo kymmenennessä sukupolvessa ja samaan aikaan haalitaan koko ajan lisää maahanmuuttajia, jotta halpatyövoimareservi ei vaan pienenisi.

Vuonna 2060: Mellakoiden syyt johtuvat siitä, että syrjäytyneitä on jo kymmenessä sukupolvessa, mutta ei se haittaa, koska Britannian pitää auttaa ihmismäärän alle tukehtuvaa Afrikkaa...

Kuuklatkaa, googlaus:
Foxconn korvaa työntekijät miljoonalla robotilla Tutkija ei selvästikään ymmärrä, mistä itse syrjäytyminen johtuu; on ääliömäistä julistaa mellakoiden syyksi syrjäytyneisyyden!

Tuollaiset uutiset tulevat lisääntymään, kuten tulevat lisääntymän myös mellakkauutiset.
Kun tulevaisuuden tutkijat laittavat robottiuutiset samaan taulukkoon mellakkauutisten kanssa, niin huomataan selvää yhdenmukaisuutta...

Ongelman poliittinen ratkaisu: Lisätään maahanmuuttoa, maksetaan jokaisesta lapsesta tuhat dollaria. Annetaan lapsiperheille kaikki ilmaiseksi. Kielletään vanhemmilta lapsen kasvattaminen. Annetaan lasten kasvatus katujen hoidettavaksi. Annetaan lapsille kaikki oikeudet.
Lapsiltahan ei enää sa vaatia
mitään, koska se aiheuttaisi lapsille ahditusta...

Onneksi Talvisota käytiin silloin, kun lapsista vielä kasvoi miehiä.

kati sinenmaa kirjoitti...

Niin. Piti vaan se sanomani, että joka ikinen noista mellakoitsijoista on sossun asiakkaita; he saavat jo nyt kaiken ilmaiseksi, asunnot, kännykät, aivan kaikki.

Mutta kun ei; Brittien pitää edelleen uskoa, että kun vain säälitään köyhiä, niin se pelastaa maailman; Ainoa, mikä pelastaa maailman, on se, että lopetetaan kertakaikkiaan rikkaiden hyysääminen. Sen jälkeen tässä maailmassa jokaisen olisi pakko tehdä ihan oikeita töitä;

nyt yli puolet ihmiskunnasta on pelkkiä loisia, alkaen väliportaista ja pörssihaista, poliitikoista, papeista, imaameista,...