maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sukupuolen suojelu johtuu sattumasta

Sukupuolta ei tulisi laittaa älyn yläpuolelle

Älykäs ihminen ei ylistä sukupuolta, jolloin älykäs ihminen välttyy sukupuolen suojelulta. Tiedättehän te kaikki: Viisas ei edes joudu sellaiseen tilanteeseen, mistä älykäs selviytyy älyllään.

Mutta mutta. Ihminen ei voi joutua ongelmiin älyllään, vaan ainoastaan älyttömyydellään, eli kun ihminen on asettanut sukupuolen älyn yläpuolelle. Jos nimittäin se olisi älyn vika, kun ihminen on saanut ongelmia, niin miten hän siinä tapauksessa voisi korjata tilanteensa älyllään, joka sen ongelman on saanut aikaan?

Uskonnollinen ihminen on pelkkä katastrofi;
uskonnollisuudessaan ihminen ei voi toimia älykkäästi.

Sain idean tähän blogikirjoitelmaan tuolta: "Nainen on arvokas", missä muuan uskovainen luulee, että hän pääsee eroon ongelmistaan ylistäen arvostamalla naisia. Älykäs ihminen ymmärtää, ettei hän voi saada maailmaan tasa-arvoa arvostamalla toista sukupuolta, vaan sellainen arvostaminen saa ihmiselle aikaan pakkomielteen suojella naista, eli laittaa nainen säkkiin ja kaikin keinoin rajoittaa naisen itsemääräämisoikeutta.

Sukupuolen suojelussa ei ole kyse älyllisestä toiminnasta, vaan se on puhdasta älyttömyyttä. Kaikki sellainen on totaalisen älytöntä, mikä laitetaan älyn yläpuolelle, kuten tästä blogista asia ilmenee ja kuten myös tästä: Tiede antautunut sattumalle. Huomataan, että uskovaisille naisen sukupuoli on samassa asemassa kuin tiedeuskovaisille sattuma;

Ateistitieteen uskovaiset laittavat sattuman älyn yläpuolelle. Josta seuraa se, että ateistit joutuvat suojelemaan sattumaa, jottei vaan kukaan voisi sitä loukata. Ja uskonnoissa miehet laittavat naisen miehen älyn yläpuolelle, josta seuraa se, että miesten pitää suojella, eli rajoittaa naisten itsemääräämisoikeutta ja kertoa mukavitsejä naisen logiikasta, jottei vaan älykkyys pääse millään tavoin loukkaamaan miesten kuvaa naisesta.

Äly on sattumauskovaisten uhri, kuten nainen on miesuskovaisten uhri:
Naisia vaivaa uskonnon suhteen Tukholma-syndrooma;
He luulevat olevansa uskovaisia, kun itse asiassa naisten
uskonnollisuus on vain miesuskovien sympatiseeraamista.

Nainen ei voi olla uskovainen siinä mielessä kuin miehet ovat,
koska mikään uskonto ei ole syntynyt naisten aivoituksista ja kaikissa
uskonnoissa naiset ovat alisteisia miehille ja suojelun kohteita.

Kaikki pyhät kirjoitukset ovat miesten ohjeita miehille, miten miesten
naisia pitää kohdella, alistaa, jotta nainen olisi todisteena miehen uskon aitoudelle

US-Blogi: 7 uutta ongelmakohtaa sateenkaariadoptioille

Ei kommentteja: