maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uskonto ei ole pinnallisuutta

Jokaisella ihmisellä on oikeus ilmaista oma korkein käsityksensä fyysisestä, psyykkisestä
ja henkisestä todellisuudesta tarvitsematta suvaita kenenkään toisen tuomiota siitä.

Ihminen ei voi olla uskovainen pinnallisilla puheillaan.
Ihmistä ei tule pitää uskovaisena, kun hän puhuu säästä tai itikoista!
Ihmistä ei voi pitää uskovaisena pelkästään kuulopuheiden perusteella;
Jos toisen ihmisen kanssa ei voi keskustella Jeesuksesta ja Jumalasta ja
Allahin parranpärinästä rauhallisesti, niin silloin se ihminen ei voi olla uskovainen.

Yrittäkää keskustella tietyn uskonnon maahanmuuttajien kanssa periaatetasolla, niin ymmärrätte, ettei siellä ole minkäänlaista suvaitsevaisuutta. Suvaitsevaiset luulevat,että ihminen on muslimi, kunhan suvaitsevainen vain säteilee ylimielistä moraaliaan maahanmuuttokriittisia kohtaan; että suvaitsevaisille riittää uskovaisuuden todisteeksi kaikki muu, paitsi ei omakohtainen kokemus siitä, mitä mieltä muslimiksi tekeytyvä on suvaitsevaisen ihmisen omista korkeimmista ja perimmäisistä käsityksistä.

Se olisi todella mielenkiintoista nähdä, miten suvaitsevainen suvaitsevainen olisi, kun hän esittäisi muslimille oman korkeimman käsityksensä, joka ilman muuta olisi muslimin mielestä vääräuskoisuutta ja siten ansaitsee välittömän tuomion. Tämä tietty vain sillä edellytyksellä, että suvaitsevainen ihan oikeesti olisi kiinnostunut syvällisestä keskustelusta muslimin kanssa, jota itse ainakin epäilen, koska se on huomattu, että itse suvaitsevaisuus ei nouse kovinkaan syvällisestä ajattelusta.

Yrittäkää ymmärtää edes se, ettei yksikään muslimi saa oppinsa mukaan odottaa tuomion julistamista "vääräuskoisen" kuolemaan asti, vaan muslimien pyhä velvollisuus on rangaista jokaista väärinuskovaa jo tässä ajassa -  ja mahdollisimman raa'alla tavalla! Oikeaoppinen muslimi ei voi antaa vääräuskoisen kuolla omia aikojaan, vaan kun vain paikalla on riittävästi oikeaoppisia muslimeja, niin epäislamistinen puhe tai teko pitää tuomita pikaisesti, ettei vaan ihminen omia aikojaan livahda islamin tuomiota karkuun.

Jeesus sentään uudisti juutalaisuutta sen verran hienoksi, että hän julisti, ettei ihmisiä saa tuomita lainkaan!

Oletteko te mukasuvaitsevaiset oikeesti sitä mieltä, että ihminen voi olla aito uskovainen vain höpöhöpöpuheilla; että kun vain te puhutte säästä ja itikoista muslimien kanssa, niin te ette joudu sukset ristikkäin heidän kaa, ja kun se on niin ihquakin puhua maahanmuuttajien kaa vain pinnallisia, ettei vaan missään nimessä heidän oikeat karvansa paljastuisi? On varmaan söpöä kertoa sitten kotona tutuille: "Mää tapasin juuri ihka elävän muslimin. Keskustelinkin hänen kanssaan vähäsen, miten kurja sateinen sää ulkona onkaan. Hän oli samaa mieltä."

Suvaitsevaisuus on pinnallisuutta
Uskovaisuus ei ole smalltalkissa, vaan ihmisen omassa korkeimmassa käsityskyvyssä.
Olisin vähän tyhmä, jos pitäisin toista ihmistä uskovaisena, kun puhun hänen kanssaan säästä. Voi tietysti olla, että suvaitsevaisilla on joku X-aisti, jolla he pystyvät näkemään toisen ihmisen tosi olemuksen pelkästään pinnallisessa keskustelussa. Tai ehkäpä suvaitsevaiset luulevat, että toinen ihminen on muslimi, kun hänellä on joku autiomaan asuste päällään, joten siksi suvaitsevaisten ei itse tarvitse millään tavoin yrittää syvällistä yhteyttä muslimien ydinolemukseen.

Suvaitsevaisille muslimien ydinolemus on täysin yhden tekevää. Itse asiassa; Suvaitsevaiset pyrkivät kaikin tavoin välttämään syvällistä keskustelua muslimien kanssa; suvaitsevaiset eivät vaadi mitään todisteita uskovaisen ydinolemuksesta. Jos esimerkiksi ihminen sanoo olevansa rauhan uskonnon noudattaja, niin silloin hän ei voi millään tavoin vastustaa kenenkään toisen ihmisen korkeimpia todellisuuskäsityksiä. Jos muslimi ei hyväksy esimerkiksi minun todellisuuskäsitystä, niin silloin hän on täydellisesti epäonnistunut rauhanuskovaisena.

Jos Suomessa tuomarit olisivat itsenäisesti toimivia, niin silloin he pyrkisivät testaamaan, onko ihminen oikeasti uskovainen, koska jos ihminen ei osaa käyttäytyä siten kuin rauhan uskonto edellyttää, niin silloin hän ei voi olla oikeudessa/Suomessa vaatimuksineen. On kolossaalinen erhe loukkaantua sellaisen uskonnon puolesta, jonka uskonnollisuus on pinnallista. Olen varma siitäkin, että jos vain Mika Illman yrittäisi keskustella syvällisiä muslimien kaa, niin hän ei sen jälkeen loukkaantuisi enää heidän puolestaan, sillä rauhauskonto on totta vain pinnallisessa keskustelussa.

Jopa oikeudessa tuomarin tulee vaatii syytettyä kertomaan syvimmät motiivinsa ja alhaisimmat ajatuksensa, mutta teidän mukasuvaitsevaisten mukaan suomalainen ei saa puhua syvällisiä muslimien kaa, koska silloin muslimeilla olisi oikeus käyttäytyä uskontonsa mukaan, eli räksyttää suomalaisille kuin mikäkin...
Olen joskus testannut muslimeja yrittämällä keskustella heidän kanssaan, mutta siitä ei tule mitään, sillä vastaan tulee koraanin lauseita, syytöksiä ja halveerausta. Syvällinen keskustelu muslimien kanssa on mahdotonta, mutta se ei voi olla perusteena sille, etteikö suomalainen saisi ajatella ja ilmaista syvällisiä käsityksiään.

Jos te mukasuvaitsevaiset ette itse halua tai uskalla puhua muslimien kanssa mitään muuta kuin jotakin pullamössösmalltalkkia, niin te olette täysin pihalla siitä, mitä muslimit oikeesti meistä ajattelevat!

Ei kommentteja: