perjantai 20. heinäkuuta 2012

Suvivirsi kuparipellit bannattu-vaatimattomuus kunniaan

Helsingissä ja Suomessa vähennetään kuparin käyttöä yhteiskunnan rakenteissa, koska kulttuurimme rikastuu muutenkin, joten meidän ei enää tarvitse esittää rikkauttamme rakennuksissamme. Pelkkä höyläämätön lankku riittää vallan mainiosti, koska vaatimattomuus kaunistaa.
19.7. 2012, HS oma: Helsinki aikoo välttää kupariverhoilua

Suomalaiset eivät saa enää laulaa enkelitaivaan, eikä suvivirttä, koska muutoin uudet rikkautemme eivät pääse esille. Samoin hautakiviin ei enää saa laittaa koriste-enkeleitä, koska ne loukkaavat uussuomalaisia siinä määrin, että ne on pakko varastaa haudoilta.
7.7. 2012, HS oma: Kukkavarkaus voi olla hautarauhan rikkomista

Myös rikkaiden tulee välttää kalliiden pukujen käyttöä ja suosia tuulipukuja lenkkarien kanssa, koska muutoin se on rikkaan oma syy, jos hän joutuu rikastuksen kohteeksi, aivan samoin kuin se on naisten syy, jos heidät raiskataan, mitäs eivät pue päälleen säkkiä.

Poliisillinen ote myös sitten niihin älykännyköihin illan viettäjäisissä; jättäkää mieluummin se iPhone5/Samsung GS3 kotiin ja ottakaa mukaan joku kännipuhelin, koska muutoin te olette syypäitä, jos joku uusmaalainen kiihottuu näkemästään niin paljon, että omii laitteenne itselleen. Muistakaa, että puhelimen varastaminen on nykyään puhelimen luvaton käyttöönotto, joka on täysin luvallista, jos on sossun kanta-asiakas.

Kukkia pitää viedä haudoille, koska ne viedään sieltä katumyyntiin;
Vie kukkia haudalle, niin opetat uussuomalaiset kukkakauppiaiksi.
Se on meidän kaikkien etu; anna köyhälle onki äläkä kalaa.
Vie kukka haudalle äläkä ropoa kerjäläiselle.

Savon Sanomat: Poliisi teki turvakaiverruksen hautalyhtyyn
Suomi24: Haudoilta varastetaan jopa istutuksia!
TS: Turun hautausmailta varastetaan kukkia ja koriste-esineitä

Ei kommentteja: